M4TEUSZ Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Chomik! Trzymaj się! Czy nie wydaje wam się że to wina producenta, który z braku innych pomysłów wymyślił to bicie rekordu prędkości UK w pojeździe rakietowym? Ciekawe czym to było zainspirowane, może naszym polskim rekordem tuningowanej supry na A2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Ten woz odrzutowy to taka [ciach!]lka kurde, bez wiekszej obudowy tzn dachu itp tylko sama rama nad glowa :/ Rano jechalem akurat samochodem jak o tym mowili, dziwne uczucie czlowieka przeszlo wtedy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Teraz na szybkosci przeczytalem OCB. Wpadlem w jeszcze gorszy nastoj niz mialem przed tym newsem... fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Czy nie wydaje wam się że to wina producenta, który z braku innych pomysłów wymyślił to bicie rekordu prędkości UK w pojeździe rakietowym?Dokładnie! Wydaje mi się ponadto, że przed taką jazdą powinno się przechodzić jakieś długie, wielotygodniowe szkolenie (coś takiego jak piloci)... Ciekawe jak to było w jego przypadku... Myślę, że zapracowany, sławny prezenter nie miał czasu na jakąś długą naukę. Ale szkoda faceta... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Szkoda... ale trzeba być dobrej myśli...wyjdzie z tego i wróci do TG... i mogę się założyć że jeszcze raz spróbuje z tym rekordem prędkości... trzymaj się Chomik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Działa wam ten filmik co podał Tal Rash ? Mi nie :? Co do chomika, naprawde szkoda spoko facet z humorem, oby wyszedl calo i topgear dalej byl nadawany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 szkoda Go bardzo... myślę, że top gear wróci dopiero jak on będzie calkowicie zdrowy i jezeli bedzie bral jeszce w nim udzia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 i mogę się założyć że jeszcze raz spróbuje z tym rekordem prędkości... Tak zona mu da wolna reke na powtorke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Heh, własnie. Z reszta nie wyglada na zapartego faceta.. z silnym charakterem - odpusci. Oby wyszedł z tego cało i nie ryzykowął juz tak wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 "46 letni Clarkson spędził przy swoim o dziesięć lat młodszym koledze z programu cały dzień, próbując się przez ten czas porozumieć z nim. W Top Gear obaj panowie zawsze ze sobą współzawodniczą i chociaż jest oczywiste że bardzo się lubią to przy każdej możliwej okazji wzajemnie z siebie szydzą. - 'Postanowiłem tym razem być dla niego miłym dla odmiany' – powiedział Clarkson. 'Mówiłem do niego przez prawie godzinę lecz nie było żadnej odpowiedzi, pewnie Hammond myślał sobie - ten facet brzmi zupełnie jak Clarkson ale to nie może być on bo mówi miłe rzeczy'. - 'Hammond leżał tylko spokojnie z otwartymi oczami, dlatego postanowiłem zmienić taktykę. Powiedziałem do niego: powodem twojego pobytu w szpitalu jest to ze jesteś g***** kierowcą. Właśnie wtedy Hammond uśmiechnął się do mnie. To był wspaniały moment, bardzo wzruszający'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ja pierdziele sie wpakował ładnie....... Bez nigo top gear nie bd istniał a sens kontynuowania seri w okrojonym składnie mija sie z celem;/ Oby koleś wyszedł cało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) 'Hammond leżał tylko spokojnie z otwartymi oczami, dlatego postanowiłem zmienić taktykę. Powiedziałem do niego: powodem twojego pobytu w szpitalu jest to ze jesteś g***** kierowcą. Właśnie wtedy Hammond uśmiechnął się do mnie. To był wspaniały moment, bardzo wzruszający" Oni się nigdy nie zmienią B-) to że się uśmiechnął do Clarksona jest dobrym znakiem bo widać że gość kontaktuje a to dobrze rokuje na przyszłość. Edytowane 22 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) 'Hammond leżał tylko spokojnie z otwartymi oczami, dlatego postanowiłem zmienić taktykę. Powiedziałem do niego: powodem twojego pobytu w szpitalu jest to ze jesteś g***** kierowcą. Właśnie wtedy Hammond uśmiechnął się do mnie. To był wspaniały moment, bardzo wzruszający" Oni się nigdy nie zmienią B-) to że się uśmiechnął do Clarksona jest dobrym znakiem bo widać że gość kontaktuje a to dobrze rokuje na przyszłość. Czytam sobie własnie brytyjskie niusy: pisza że jego stan jest stabilny / powazny ale stabilny. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england...ire/5369512.stm Edytowane 22 Września 2006 przez galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Nie zwalajcie winy na producenta Chomik jest doroslym facetem wiedzial co robi . Nie wiadomo ile sie do tego przygotowywali , watpie zeby robili to na odwal . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Nie zwalajcie winy na producenta Chomik jest doroslym facetem wiedzial co robi . Nie wiadomo ile sie do tego przygotowywali , watpie zeby robili to na odwal .Producenici. Ci którzy oglądaja top gear moga sobie przypomnieć jak cała 3 przestrzega zasad ubezpieczena sami to podkreślaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 To nie musiała być jego wina, lecz defekt pojazdu podczas bicia rekordu Jeśli TOP GEAR zniknie z anteny, to ja już nie mam po co włączać TV... no, jeszcze szkło kontaktowe mi zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chomik, trzymaj sie! ...no, jeszcze szkło kontaktowe mi zostało. OMG :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 szkło jest kozak, polew mam nieziemski.... a co do Hammonda no szkoda chłopaka, mam nadzieje, że wróci do starej dobrej formy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 No i zrobił się nam koncert życzeń, ciekawe ile jescze stron tak bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/b...%2c793975%2c415 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Szkoda go... pocieszny byl (jest ( i mam nadzieje ze bedzie)). Jego sprzeczki z Clarksonem to coś co przyciaga do TopGear. Ciagle sprzeczki, ale na poziomie. Wracaj szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Stan się poprawia. Przeniesiono go z intensywnej terapii na oddział stałej opieki. Usmiecha się. Prawdopodobnie wróci do Top Gear. Ma mocno opuchnięte oko. Ale lekarze uspokajają że to minie. Ma jakieś problemy z mówieniem ale to chyba tylko szok pourazowy. Stan się poprawia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Stan się poprawia. Przeniesiono go z intensywnej terapii na oddział stałej opieki. Usmiecha się. Prawdopodobnie wróci do Top Gear. Ma mocno opuchnięte oko. Ale lekarze uspokajają że to minie. Ma jakieś problemy z mówieniem ale to chyba tylko szok pourazowy. Stan się poprawia. :) jeżeli wszystkie kończyny ma ruchliwe, kontaktuje, MÓWI - znaczy że jest bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mnie zastanawia jedno - skoro to wszystko było robione na potrzeby telewizji, to jak to możliwe że nie ma żadnego nagrania z przebiegiem kolizji? Nie chodzi mi tu o ekscytowanie się wypadkiem ale o możliwość ustalenia jego przyczyn, które bada niby specjalna komisja :huh: Zawsze w top-gear przy tego typu zabawach były kamery w kokpicie, na zewnątrz pojazdu, na torze... A tu? "Najświeższe" nagranie od momentu wpadku to to, pokazujące pozostawiony na trawie wrak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mnie zastanawia jedno - skoro to wszystko było robione na potrzeby telewizji, to jak to możliwe że nie ma żadnego nagrania z przebiegiem kolizji? Nie chodzi mi tu o ekscytowanie się wypadkiem ale o możliwość ustalenia jego przyczyn, które bada niby specjalna komisja :huh: Zawsze w top-gear przy tego typu zabawach były kamery w kokpicie, na zewnątrz pojazdu, na torze... A tu? "Najświeższe" nagranie od momentu wpadku to to, pokazujące pozostawiony na trawie wrak...a myślisz że nie maja nagrań ? przecież wiadome, że maja tylko nie publikuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mnie zastanawia jedno - skoro to wszystko było robione na potrzeby telewizji, to jak to możliwe że nie ma żadnego nagrania z przebiegiem kolizji? Nie chodzi mi tu o ekscytowanie się wypadkiem ale o możliwość ustalenia jego przyczyn, które bada niby specjalna komisja :huh: Zawsze w top-gear przy tego typu zabawach były kamery w kokpicie, na zewnątrz pojazdu, na torze... A tu? "Najświeższe" nagranie od momentu wpadku to to, pokazujące pozostawiony na trawie wrak... Pewnie ze maja. A CZy chcialbys ogladac po jakims czasie zdjecia ze swojego wypadku?? Ja nie!!!!! Mozliwe ze za jakis czas jak Chomiczke wyzdrowieje to przeanalizuja cala katastrofe w TG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chociaz rzadko ogladam TG to jestem wielce zasmucony informacja o wypadku Hammonda. Niech 'chlop' czym predzej wraca do zdrowia i zajecia, ktore kocha. Tylko bez takich ekstremalnych wyczynow bo zycia na loterii czesto sie nie wygrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chociaz rzadko ogladam TG to jestem wielce zasmucony informacja o wypadku Hammonda. Niech 'chlop' czym predzej wraca do zdrowia i zajecia, ktore kocha. Tylko bez takich ekstremalnych wyczynow bo zycia na loterii czesto sie nie wygrywa. Chyba wogóle się nie da wygrać :P Nagrania są i to bardzo dokładne nawet dwie kamery ze środka bolidu. Nie są i nie będę opublikowane. Narazie za wcześnie jest by mówić o tym czy będą i co będzie jak RH wróci do zdrowia i może na ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Nie zapominajcie ze to jest Anglia a nie Polska. Tam nie musza robic rozdetej afery, tylko normalne badanie przyczyn wypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mnie zastanawia jedno - skoro to wszystko było robione na potrzeby telewizji, to jak to możliwe że nie ma żadnego nagrania z przebiegiem kolizji? Nie chodzi mi tu o ekscytowanie się wypadkiem ale o możliwość ustalenia jego przyczyn, które bada niby specjalna komisja :huh: Zawsze w top-gear przy tego typu zabawach były kamery w kokpicie, na zewnątrz pojazdu, na torze... A tu? "Najświeższe" nagranie od momentu wpadku to to, pokazujące pozostawiony na trawie wrak... Juz teorii spiskowych szukasz? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...