SuChyY Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Pewnie sie nie zmieścił ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 o 18 :D ale jutro bd o 21 jak sie nie myle:D A jendak nie - widizałem reklamę i bedize o 13:00. Będe miał czas to zobaczę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Ale kombinujecie, tu jest program, wystarczy kliknąć i sobie sprawdzić: http://tvnturbo.pl/program.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 No dokładnie...ośmiałem się z tego :)... Szkoda że poczciwego Malucha nie testował :P Taaaaaaa tylko ze Maluch nie ma polskiego rodowodu tylko uwaga wloski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ha obejrzałem komentowany przez was odcinek, a raczej jego koncowke jego, wiem na pewno.. musze wypatrzec powtorki ;). Zaczalem w momencie gdy jerremy podawał wynik okrazenia goscia ktorym był Ewan McGregor, ktorego bardzo lubie. A watek z mercem był faktycznie interesujacy ;) I co z tego ze maluch ma rodowod włoski? Podobnie było z duzym fiatem. Chodzi tu o to ze maluch w formie jednak zmienionej od lat70tych(?) przestał byc produkowanym dopiero niedawno i wciaz jest ich od groma na naszych drogach, bo ludzie maja odwage to kupowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 A powie mi ktoś, dlaczego ja ten odcinek widziałem już w kwietniu?? Czy wy nie używacie torrenta? A ja go widzialem wczoraj - tylko kogo obchodzi kto kiedy go obejrzal? Bardzo ciekawe to co piszesz, bo odcinek ten emitowany byl po raz pierwszy 28 maja br. :mur: Nie wiem czy chciales sie pochwalic jaki to jestes superowy czy komus zaimponowac, ale troche ci to nie wyszlo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Kolejny link, Clarkson o wypadku w 'The Sun' http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006440317,00.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Wszystko wskazuje na to, że Hammond szybko wróci do zdrowia skoro wczoraj stawiał pierwsze kroki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Fajnie wiedzieć że Hammond wyszedł z tego wypadku z życiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Richard leaves Leeds Hospital He is transferred to a hospital closer to home by the same helicopter that airlifted him from the scene of his accident http://www.topgear.com/content/news/stories/1112/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Będzie dobrze... a książka Jeremy'ego syci :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 raven_88 - pamiętaj, basen to zło. Zabierze Twoje pieniądze, miejsce w ogródku i dzieci... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Będzie dobrze... a książka Jeremy'ego syci :)... Właśnie , warto czytac? Chyba na wycieczke sobie kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 ... a książka Jeremy'ego syci :)... Przeczytałem ją jakiś tydzień/dwa temu - i szczerze mówiąc nie jest aż tak rewelacyjna - jasne, wiele artykułów jest bardzo śmiesznych, ale znowu sporo jest dość nudnych. Jasne, że za te 24zł można ją kupić, bo zawsze to coś ciekawszego/innego do przeczytania, ale osobiście wolę typowe książki z jakąś fabułą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Jasne...i tak zresztą traktuję tą książkę właśnie - jako taką odskocznię od innych...przeczytałem dopiero 100 stron i już zdążyłem zauważyć że niektóre artykuły nudne są...ale tych ok jest jednak więcej ;)... poca - jeszcze do tego nie doszedłem ;p idę nadrobić i skończyć ją dziś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Czy mi sie wydaje czy ta książka to tylko zbiór artykułów z The Sun ? To nie lepiej poczytać w oryginale ? Powinny być smieszniejsze ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Przeczytałem ją jakiś tydzień/dwa temu - i szczerze mówiąc nie jest aż tak rewelacyjna - jasne, wiele artykułów jest bardzo śmiesznych, ale znowu sporo jest dość nudnych. Jasne, że za te 24zł można ją kupić, bo zawsze to coś ciekawszego/innego do przeczytania, ale osobiście wolę typowe książki z jakąś fabułą. Owszem, wiele rozdziałów jest w dużej mierze o polityce. Ale też znajdziemy tam inne, ciekawsze np. o lisie, konkursie w szkole córki Clarksona lub... basen :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Sorry, nie wiem czy juz bylo ale tutaj jest petycja do BBC o zachowanie programu TopGear na naszych ekranach. KLICK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Znowu kręcą "Top Gear"!!!! JUPI!!! :D WIĘCEJ Edytowane 6 Października 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 A jak z Richardem Hammondem?? Wiadomo coś więcej niż napisali na tej stronie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Oglądaliscie dzisiaj Topgear ? Świetny odcinek ! :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 hahaha, ale się uśmiałem... najbardziej mi się podobała "III faza caravaningu" koniecznie go obejrzcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 O tak. Najlepsze były frytki... trochę się przysmażyły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Taaaa a mi TVN Turbo nie działa :mur: Czarny ekran, a telegazeta działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Genialny odcinek! Kto nie widzial to czekac na powtorki! Widok Clarksona trzymajacego jak dziecko dunego krokodylka jest przeuroczy ;] Ladnie podsumowali wszystkich carawaniarzy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ciekawe tylko czy pożar nie był czasami reżyserowany... Ale odcinek przedni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Dzisiejszy odcinek był którym z nowej serii ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Tez mi sie wydaje ze bylo to rezyserowane, choc ladnie im to wyszlo... W anglii takie cos by nie przeszlo, choc jak niedawno podpalili myjnie samochodwa to kto wie ;p Ogolnie to prze luzne kolesie sa. Jak sobie pomysle ze w kolejnych odcinkach czy serii, mogloby zabraknac małego to sie lezka w oku kreci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Tez mi sie wydaje ze bylo to rezyserowane, choc ladnie im to wyszlo... W anglii takie cos by nie przeszlo, choc jak niedawno podpalili myjnie samochodwa to kto wie ;p Ogolnie to prze luzne kolesie sa. Jak sobie pomysle ze w kolejnych odcinkach czy serii, mogloby zabraknac małego to sie lezka w oku kreci... A mnie wyłączyli TVNTurbo :mad: :mur: Raczej nikt nie zgodzi się na nagranie? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 A mnie wyłączyli TVNTurbo :mad: :mur: Raczej nikt nie zgodzi się na nagranie? :mellow: Mi też chodź była to jedyna stacja którą oglądełm z tej durnej kablówki! Odcinki trafiają też na youtube itp ale te angielskie oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...