xpektor Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 "Ale wy biedni jestescie, ale wy kura biedni jestescie" tak sie mi przypomnialo, btw kojarzycie z jakiego to filmu? Gdy ktos zna perfekto angielski to czemu nie. Ostatnio w tych nowych odcinkach zmienili tlumacza. Przyzwyczailem sie do stargo i teraz gorzej mi sie oglada... ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 A mnie wyłączyli TVNTurbo :mad: :mur: Raczej nikt nie zgodzi się na nagranie? :mellow: Kto wie... Może ja się skuszę, ale byłaby to wersja CAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 A ja tłumaczy Top Gear nie lubie, tyle co oni baboli zrobili to az strach. Do tych co narzekaja na brak TVN Turbo, na necie sa do sciagniecia odcinki Top Gear (ktos juz w tym watku podawal link), oczywiscie bez tlumacza, ale dla chcacego nic trudndego, jezyk mozna podszkolic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ostatnio w tych nowych odcinkach zmienili tlumacza. Przyzwyczailem sie do stargo i teraz gorzej mi sie oglada... ;\ I jeszcze tragicznie akcentuje niektore wypowiedzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Poszukajcie na google 'finalgear' i sprawdzcie swoj angielski. A taki pozar na pewno byl ustalony, pracuje w strazy i wiem jakie u nas by byly problemy jakby postanowili ot tak spalimy sobie przyczepe, a u nas i tak jest lagodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Przeciez ten odcinek mozna w oryginale ogladac od pol roku ;-) Wiec po co nagrywac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Poszukajcie na google 'finalgear' i sprawdzcie swoj angielski. A taki pozar na pewno byl ustalony, pracuje w strazy i wiem jakie u nas by byly problemy jakby postanowili ot tak spalimy sobie przyczepe, a u nas i tak jest lagodnie. Dobra teraz tylko któy to był odcinek jeśli można wiedzieć ;] Angielski znam a jasnowidzem nie jestem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Jak tam najedziesz na linka to masz opis wyskakujacy :-) 8 sezon, odcinek 6 - http://www.finalgear.com/shows/topgear/8/6/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 http://film.wp.pl/p/id,71995,wiadomosc.htm...=1161618513.087 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 "Hammond z "Top Gear" cofnął się do poziomu dziecka" Pederasci nie mogli dac normalnego tytułu.. Tania sensacja... dziwki i cpajacy parlamentarzysci to juz wielki temat na artykuły dla ludzi głodnych sensacji. News wysłany dzis, wiec nagłowek ni jak nie pasuje do "aktualnosci", idioci.. Ale miło ze ma sie juz dobrze :) Choc ciekawe co bedzie za tygodnie, oby wyzdrowiał i dostał 15 puntkow.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 "Hammond z "Top Gear" cofnął się do poziomu dziecka" Pederasci nie mogli dac normalnego tytułu.. Tania sensacja... dziwki i cpajacy parlamentarzysci to juz wielki temat na artykuły dla ludzi głodnych sensacji. News wysłany dzis, wiec nagłowek ni jak nie pasuje do "aktualnosci", idioci.. Ale miło ze ma sie juz dobrze :) Choc ciekawe co bedzie za tygodnie, oby wyzdrowiał i dostał 15 puntkow.. ;) Już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków. Hammondowi życzę wszystkiego najlepszego. Cieszę się, że zdrowieje. A takie tytuły artykułów mogą przyprawić o zawał serca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 prawie jak Top Gear :D DZIDEK co ma w głowie mokrą trawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 prawie jak Top Gear :D DZIDEK co ma w głowie mokrą trawę :) Źródła zbliżone do oficjalnych podają, że dzidek który jest właścicielem warsztatu kupił za parę groszy to BMW w celu zniszczenia i ściemniał kolegom że to nie jego, a gaszenie mokrą trawą to była podpucha. Niemniej gratulujemy dzidkowi wyjątkowej umiejętności rżnięcia głupa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Niestety, ale Top Gear z tłumaczeniem to po prostu tragedia... Mogą się nawet cholernie starać, ale gros tekstów jest po prostu nieprzetłumaczalne i cały program strasznie traci przez to na atrakcyjności (lektor zagłusza :angry:) W tym wypadku jedyna słuszna opcja to oryginały na BBC Prime (i powtórki na innych), ew. zrzut ze źródeł wiadomych... Tu ogląda się z czystą przyjemnością (oczywiście coś za coś - wymóg języka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) @LordFury Calkowicie cie popieram! Top Gear powraca 28 stycznia, ma byc wyemitowany w BBC2 o godzinie 20.00 :) Edytowane 27 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jest jazda teksty Clarksona :lol: mnie rozwalaja. I ich testy. Oczywiście oglądam po ang. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 @LordFury Calkowicie cie popieram! Top Gear powraca 28 stycznia, ma byc wyemitowany w BBC2 o godzinie 20.00 :) Kombinuję jak załatwić sobie BBC2... Może być ciężko. Co do tłumaczenia to się zgadzam, żenada momentami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wiesz jak sie zakrecisz to znajdziesz odcinki na drugi dzien po emisji. Ktos juz nawet wstawial linki w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wiesz jak sie zakrecisz to znajdziesz odcinki na drugi dzien po emisji. Ktos juz nawet wstawial linki w tym temacie. To jest wyjście ostateczne. Dobrze by było obejrzeć 'na żywo' w TV oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dla tych co mają kablówkę w Aster i narzekali na brak TVN Turbo.. Od 2 stycznia 2007 r. oferta programowa ASTER została poszerzona o trzy kanały tematyczne z rodziny TVN: TVN Style, TVN Turbo oraz TVN Gra. :banana: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dla tych co mają kablówkę w Aster i narzekali na brak TVN Turbo.. :banana: :D yeyeyeeyeyyeyeyeey ide szukac :D w tv najbardziej to zalowalem tvn style :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jeśli ktoś z Warszawy miałby poważny kłopot ze znalezieniem, to ew. mogę zaprosić z jakimś browarkiem i pustą płytką DVD... Kiszą się na dysku/płytach kompletne serie 1-8 (oczywiście bez lektora :wink:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) @LordFury Ja bym mial chetke na browarek, a przede wszystkim na serie 1-5 Top Gear! Pisz na priv kiedy Ci pasuje. Edytowane 3 Stycznia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 To gdzie jest wreszcie to BBC2 na Polsacie, Cyfrze czy n ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 To gdzie jest wreszcie to BBC2 na Polsacie, Cyfrze czy n ? :-| Chyba nie ma na żadnej z tych platform. Może gdzieś na jakiejś satelicie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Czemu podajecie linki do torrentów z jakąś obsesyjną fobią, że Orgiusz da bana skoro na oficjalnej stronie TopGear normalnie wiszą i można legalnie ściągnąć ?? Poza tym powiedzcie mi jeszcze bo się nie zastanawiałem nad tym ... czy BBC Prime to kodowany sygnał czy ogólnodostępny ? Bo nie wiem ale jeśli ogólnodostepny to sobie chyba antenę przekręcę na Astrę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Czemu podajecie linki do torrentów z jakąś obsesyjną fobią, że Orgiusz da bana skoro na oficjalnej stronie TopGear normalnie wiszą i można legalnie ściągnąć ?? Poza tym powiedzcie mi jeszcze bo się nie zastanawiałem nad tym ... czy BBC Prime to kodowany sygnał czy ogólnodostępny ? Bo nie wiem ale jeśli ogólnodostepny to sobie chyba antenę przekręcę na Astrę :P Nie jest kodowany, tak myślę. Co lepsze chyba da się w Polsce ustawić na satelitę Astra 2, którą są nadawane kanały BBC, czyli BBC Two też ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ano własnie :D o taką odpowiedźmi chodziło żebym nie musiał kręcić anteną na mrozie bez skutku :D Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nie jest kodowany, tak myślę. Co lepsze chyba da się w Polsce ustawić na satelitę Astra 2, którą są nadawane kanały BBC, czyli BBC Two też ! No właśnie problem w tym że nie ma. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Pojawił się krótki trailer z nowej serii top-gear: http://us.static.finalgear.com/site/news/tg9trailer.mpg Już tylko tydzień :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...