3qu!l!br!um Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Łeeee nie wiem czemu ten trailer nie chce mi działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Szukałem i dalej nie wiem gdzie można dorwać BBC2 :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Niestety nie ma go ani TVUPlayer ani Online TV Player 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 No to pozamiatane :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Łeeee nie wiem czemu ten trailer nie chce mi działać Tutaj można go obejżeć online http://www.finalgear.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 A najgorsze ze u mnie w Tychach upc zrezygnowalo z bbc :-/ Dobrze ze na finalgear bardzo szybko sie pojawia po emisji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wypadek Hammonda: http://www.youtube.com/watch?v=1V0bLryAo0w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wypadek Hammonda: http://www.youtube.com/watch?v=1V0bLryAo0w This video has been removed at the request of copyright owner British Broadcasting Corporation because its content was used without permission :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 No to z finalgear caly odcinek. Warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 No to z finalgear caly odcinek. Warto. Potwierdzam, warto. Juz wiemy dlaczego drogowcy sie tak grzebia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) No u nas zamiast Thatcher to czyje przemowienia by puszczali? Ale normalnie wiedzialem ze ze Clarkson ja pusci dla motywacji :) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez ^BerZerK^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) A ja jestem lekko zawiedziony pierwszym odcinkiem, za malo bryczek testowanych, wole wiecej testow (super)samochodow zamiast glupawych akcji w stylu budowania drog. Co to ma byc, program motoryzacyjny, ktory trwa godzine a pokazali tylko Jaga XKR (swoja droga wkurz mnie ich zachwycanie sie rodzima motoryzacja), ehh, mam nadzieje ze nastepne odcinki beda lepsze. Edytowane 31 Stycznia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 przeciez jeszcze Astona pokazywali ;] ale z tym budowaniem drogi to pomysl nietrafiony i nudny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 W ogóle te ich "ciekawe i dowcipne" testy przestały juz dawno byc smieszne. Poza tym czasami są tak naciagane, ze to się aż niesmaczne robi (vide płonąca przyczepa) - no ale ogladalność jest, wiec BBC kase daje na te glupoty:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To proponuje przestawic sie na motowizje niemiecka. Albo ogladac pierwsze sezony topgear. Odkad jest Clarkson topgear jest motoryzacyjnym show a nie 'stadartowym' programem telewizyjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To proponuje przestawic sie na motowizje niemiecka. Albo ogladac pierwsze sezony topgear. Odkad jest Clarkson topgear jest motoryzacyjnym show a nie 'stadartowym' programem telewizyjnym. A czy przypadkiem właśnie to, że TopGear jest takim show nie robi z niego klasyka wśród programów motoryzacyjnych. Zgadzam się pierwszy odcinek może i nie zachwyca, ale na pewno doczekamy się tutaj jeszcze ciekawych akcji w stylu 'challenges'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja nie mowie, ze wszystkie ich "testy" sa be, bardzo podobaly mi sie akcje w stylu kup Porsche za 1000L i jedz do baru ze stripteasem, ale ta budowa drogi byla do [gluteus maximus], zdecydowanie bardziej wole popatrzec na superwozki i na powerslidy Jeremy'ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 a propo tych innych programow, szczegolnie niemieckich, ktore leca na tvn turbo, to jedyne co tam jest ciekawe to samochody, zwykle testy, 0 humoru i pomyslu na przyciagniecie widza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Najlepsze było jak Hammond przed startem powiedział "gdy nacisnę ten przycisk to nie będę już miał 5k koni mechanicznych. Będę miał 10k... i prawdopodobnie największy wypadek jaki kiedykolwiek widzieliście" :lol: Dobrze że wszystko tak się skończyło i można się teraz z tego pośmiać :-P Edytowane 31 Stycznia 2007 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Najlepsze było jak Hammond przed startem powiedział "gdy nacisnę ten przycisk to nie będę już miał 5k koni mechanicznych. Będę miał 10k... i prawdopodobnie największy wypadek jaki kiedykolwiek widzieliście" :lol: Dobrze że wszystko tak się skończyło i można się teraz z tego pośmiać :-P Właśnie. Jak oglądałem to aż się dziwiłem z mentalności Anglików. Takie teksty przy człowieku, który otarł się o śmierć. Oni to potrafią mieć dystans do wszystkiego. Podziwiam Hammonda, że tak szybko wyzdrowiał i powrócił do programu. PS. Ale mu przywitanie przygotowali, jak na Broadway'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Właśnie skończyłem lookać ten pierwszy EP z 9 sezonu i... w sumie nic nie pokazali. Dżaga stestowali jeno.. W sumie to też nie ma się co dziwić bo dużo czasu poświęcili Riczardowi Hammondowi. Może się rozkręci sezon ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Mi wlasnie strasznie imponuje to u brytoli - potrafia sie smiac z siebie, nawet z czegos tak powaznego jak wypadek Hamstera - to co przytoczyl Prog. Tzn ci sensowni brytole a nie lalusie Blaira czy glupki od bezpieczenstwa - chyba ich bhpowcy ;-) Aha i nie zapominajmy ze to jednak jest program brytyjski i dziejacy sie w realiach brytyjskich (pomimo popularnosci na swiecie) - dlatego wlasnie sa tematy 'lokalne' jak 'white van man' czy remonty dróg czy upiedliwość jazdy za przyczepami kempingowymi. Edytowane 1 Lutego 2007 przez ^BerZerK^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 http://www.joemonster.org/filmy/3297/top-g...ypadek-hammonda działający link do wypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 O shit ten wypadek mógł się gorzej skończyć. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Czerstwy byl ten odcinek, ale widac po zapowiedzi ze sie niezle rozkreca seria pozniej ;D Edytowane 1 Lutego 2007 przez berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja czekam na ich test najwiekszych traktorow :-> Na topgear.com bylo jak redaktor topgear jechal do centrum londynu najwiekszym mozliwym traktorem. http://www.topgear.com/content/features/st...ories/08/1.html Teraz beda trzy a prowadzic beda te trzy jelopy. Na pewno bedzie sie dzialo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja czekam na ich test najwiekszych traktorow :-> Na topgear.com bylo jak redaktor topgear jechal do centrum londynu najwiekszym mozliwym traktorem. http://www.topgear.com/content/features/st...ories/08/1.html Teraz beda trzy a prowadzic beda te trzy jelopy. Na pewno bedzie sie dzialo :-) Lol musze to zobaczyć....najwiekszymi traktorami w centrum...po tych ich "szerokich ulicach"?? :D Sound's good :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 a propo tych innych programow, szczegolnie niemieckich, ktore leca na tvn turbo, to jedyne co tam jest ciekawe to samochody, zwykle testy, 0 humoru i pomyslu na przyciagniecie widzaChmmmmmmmm Pomyslmy gdyby każdy program motoryzacyjny wzrowany był by ala TG to było by dobrze ?? Wydaje mi sie jednak że nie. Niemieckie programy mają większą wartośc porównawczą, można z nich sie dowiedzieć nieco więcej niż z TG. TG jest fajny ale gdybym miał już kupić jakiś wóza to raczej cieżko by iśc za ich radą, bo wiekszośc z nich ma charakter jakby to emocjonalno-subiektywny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Chmmmmmmmm Pomyslmy gdyby każdy program motoryzacyjny wzrowany był by ala TG to było by dobrze ?? Wydaje mi sie jednak że nie. Niemieckie programy mają większą wartośc porównawczą, można z nich sie dowiedzieć nieco więcej niż z TG. TG jest fajny ale gdybym miał już kupić jakiś wóza to raczej cieżko by iśc za ich radą, bo wiekszośc z nich ma charakter jakby to emocjonalno-subiektywny :wink: Jasne i na tym to się u nich opiera. Znamy przecież słynny reportaż JC o FSO Polonez... Subiektywizm i patrzenie z perspektywy dość bogatych ludzi to właściwe wizytówka TopGear. Jednak jest to program opiniotwórczy - pamiętny Ford Ka i spadek sprzedaży w UK. Programy niemieckie są bardzo ułożone i konkretne. To się im chwali, ale kompletny brak humoru czasem odciąga od oglądania. Mimo to ich testy są oczywiście o wiele bardziej wiarygodne i miarodajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Hello and Welcome ;] Właśnie obejrzałem 2ep. Test najszybszego samochodu świata Bugatti Veyrona przez James'a Maya (aż się popłakał przy tych 407km/h ;oooo ); ciekawy beuheha test 3 autek nowego Audi TT, AR Brera i Mazdy RX8; Hugh Grand w aucie za rozsądną cenę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...