kamilo23 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Na razie obejrzałem 1 odcinek wszystko mi się podobało a teksty leciały fajne, nawet to budowanie drogi było niezłe no i ten Jaguar :razz: W natarciu 2 i 3 odcinek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Na razie obejrzałem 1 odcinek wszystko mi się podobało a teksty leciały fajne, nawet to budowanie drogi było niezłe no i ten Jaguar :razz: W natarciu 2 i 3 odcinek. :) Warto obejrzeć. Szczególnie 3 odcinek. Wyprawa do USA... niesamowite. To trzeba zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 odcinek 2 Emocjonujący test szybkości, dowiedziałem sie jakiej marki nie kupić i jak jeździ H.G :wink: odcinek 3 Brak mi słów żeby to opisać, akcja z krową zarąbista i używali CB B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek, top gear space program wymiatal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Nom czwarty odcinek był bardzo dobry - jak top gear za dawnych czasów. Jedynie wielka szkoda że nie przetestowali 911 turbo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Nieźle mnie wgięło jak robin faktycznie wystartował i to w stylu oryginału :) No i najlepsze że to była w Europie największa i najmocniejsza niekomercyjna rakieta. No a brabus - cudo cale w czerni :) Aha: "nie wieszaj motorow na 'cool wall', zobacz co sie z nia potem robi" ;-) Edytowane 20 Lutego 2007 przez ^BerZerK^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Jedynie wielka szkoda że nie przetestowali 911 turbo :mur:Chodzi Ci o test na torze? ...SAW miażdży :OOOO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Chodzi Ci o test na torze? ...SAW miażdży :OOOO Tak, test na torze. Wspominali że wydaje się szybsze od 430 więc fajnie by było to sprawdzić. Bo po onomatopejach Clarksona pokazujących jak samochód jest szybki niewiele można wywnioskować, zwłaszcza że są już troche nudne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 To fakt, liczylem na to, ze wepchna na tor 911 Turbo zamiast tego glupiego Brabusa, wogole bardzo malo czasu poswiecili temu Porsche, ale co sie dziwic Jeremy nie lubi Porsche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Moze i lepiej [; A Brabus procz tego ze nie lubie M-B byl bardzo ladny - 6300 ccm & 1000 torque ograniczone do 830 ^^ No i ten niepozorny wyglad :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Kiedy nowa seria bedzie na tvn turbo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Za nim będzie to trochę trzeba będzie poczekać. Fajnie się sprzeczali o porsche :D Mercedesik poezja :rolleyes: co do rakiety beznadziejne to było. :mur: No i jak zawsze można polać z jazdy sławnych osób. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Odcinek 3 RZADZI... rozkrecaja sie niesamowicie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek, top gear space program wymiatalW 100% się zgadzam. Już nawet olać samochody, ale numer z rakietą :blink: Kosmos po prostu!!! :blink: Przy okazji widać, jak się z pracą realizatorską rozwijają, bo ujęcia startu genialne - w kółko mogę oglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Swoją drogą na tvn turbo leci teraz 2 seria top gear ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 A nie czasami koniec 8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 dzisiaj był pierwszy odcinek serii drugiej.. z czarnym stigiem jeszcze ;) IMO warto bo tych odcinków nie pamiętam tak dokładnie.. tylko, że lektor jest jeszcze gorszy niż był.. na własną odpowiedzialność ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 LOL LOL LOL! Obejrzyjcie sobie 5ep. Dosłownie brak mi słów co oni wyprawiają ;o Traktory są prze**bane ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) wlascie sciagam 8 i 7 serie oraz 2 :) ktos chce? :D ma ktos to najnowsza? Edytowane 26 Lutego 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Episode 5, byl calkiem niezly, traktory rox! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ma ktos 9 serie na dysku? moglby udostepnic gdzies? lub 6 ? podjacie cos na PW :) , mam cala 7 i 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 a kiedy bedzie nowy topger w tvn turbo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 ma ktos 9 serie na dysku? moglby udostepnic gdzies? lub 6 ? podjacie cos na PW :) , mam cala 7 i 8Mam wszystko, co do tej pory wyszło (kompletne serie 1-8 i ep. 1-5 z 9-tej). Ale z udostepnieniem będzie problem - duże ograniczenia sieci... a kiedy bedzie nowy topger w tvn turbo?Pewnie ze standardowym opóźnieniem jednego sezonu i więcej => moooże przy dobrych wiatrach w wakacje, ale raczej po... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Mam wszystko, co do tej pory wyszło (kompletne serie 1-8 i ep. 1-5 z 9-tej). Ale z udostepnieniem będzie problem - duże ograniczenia sieci... Pewnie ze standardowym opóźnieniem jednego sezonu i więcej => moooże przy dobrych wiatrach w wakacje, ale raczej po... skad to masz :D ?? serie 9 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 skad to masz :D ?? serie 9 :P Chyba nie jest tajemnicą istnienie strony http://www.finalgear.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Ani torrentspy.com :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Chyba nie jest tajemnicą istnienie strony http://www.finalgear.comzdradze Ci moja tajemnice mam poblokowane p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) zdradze Ci moja tajemnice mam poblokowane p2p A utorrent i szyfrowanie naglowkow pakietow? Jeszcze nie widzialem takiego providera zeby sobie z tym poradzil ;) Edytowane 2 Marca 2007 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Za dwa browce postawie Ci ftp.eh jak to w polsce cos za cos, ciezko teraz znalesc ludzi ktorzy pomagaja nie chcac niz w zamiar.... A utorrent i szyfrowanie naglowkow pakietow? Jeszcze nie widzialem takiego providera zeby sobie z tym poradzil ;)moze sie uda ale nie chce mi sie w to bawic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Przed chwilą skończyłem oglądać (z tego co zrozumiałem) ostatni szósty ep tej serii. Jak zobaczyłem te home-made limo to dosłownie spadłem z dywanu na podłogę ;ooo Ci goście są debeściarscy. Jednakże podsumowując ten "niby" sezon, był genialny w kategorii takich oto "eksperymentów" ALE! bardzo cieńki pod względem testów nowych aut (zapamiętałem jedynie Veyrona). No ale cóż... do zobaczenia w lato w nowej serii a tymczasem za parę tygodni "special TOP GEAR OF THE POPS" ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...