thuGG Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ostatni odcinek jest niesamowity, nie za duzo samochodow, ale kogo to obchodzi, limuzyny sa niesamowite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 kiedy zaczna do ku*** puszczac jakies ciekawe odcinki na TVN Turbo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 kiedy zaczna do ku*** puszczac jakies ciekawe odcinki na TVN Turbo?Rano oglądałem jakiś stary gdzie gościem był aktor z Sturskiego i Hutcha. Pewnie po wakacjach będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Szkoda, że to już koniec serii. Dobrze mi się ją oglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Jeremy Clarkson zapowiedział koniec słynnego programu "Top Gear". Szefowie BBC zaprzeczają - czytamy w serwisie BBC News. Clarkson na zakończenie ostatniej serii zapowiedział, że nie będzie kontynuacji programu. Rzecznik BBC kategorycznie zaprzeczył. Wówczas Clarkson powtórzył swoje oświadczenie, tym razem na łamach "The Sun": - Mogę tylko powiedzieć, tu i teraz, nie będzie kolejnej serii. I znów odpowiedział mu rzecznik BBC. - "Top Gear" powróci. Jesienią zostanie wyemitowane nowa, dziesiąta seria. - powiedział - Spodziewamy się, że cała trójka (Clarkson, Hammond i May) w nich wystąpi - dodał. Odmówił jednak podania szczegółów oraz skomentowania różnic zdań, co do przyszłości programu. Program powrócił na antenę BBC Two w styczniu po 4-miesięcznej przerwie spowodowanej wypadkiem Richarda Hammonda. W Polsce program można oglądać w TVN Turbo. http://wiadomosci.onet.pl/1501442,327,item.html EDIT: Troszkę wyolbrzymiają/naginają (jak to Onet), bo nie powiedział wprost, że nowych serii nie będzie, tylko że nie wie, kiedy wrócą. Własnie specjalnie obejrzałem końcówkę 6-go odcinka i poniżej cytacik ostatnich słów: On that bombshell it's time to end the show and the indeed the series. Ehm, we've no idea when we'll be back. I'll tell you something though: the three of us will be back here to record a special 'Top Gear of the Pops' for 'Comic Relief' in a couple of weeks. We hope to see you then... Edytowane 12 Marca 2007 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Oglądałem ten odcinek, ale nie odniosłem wrażenia, że chciał powiedzieć o końcu Top Gear... Dziwne... Potem spiker mówi, że Top Gear powróci w lecie w nowej serii, co potwierdza słowa rzecznika BBC. Może Clarkson dostał jakąś intratną ofertę pracy i chce zrezygować... Dla mnie to bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaraz jak byly napisy koncowe spikerka BBC mowi 'nie martwcie sie, top gear powroci tego lata z nowa seria.' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Nie no 5 odcinek mnie rozwalił a szczególnie traktory i ten pociąg. A co do lambo nice :D Co do 6 to brak mi słów. Czekamy do lata Edytowane 18 Marca 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 9 Seria TOP GEAR Startuje 7 kwietnia w TVN Turbo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 To super. Przynajmniej będzie można sobie powspominać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Odcinek specjalny mnie rozwalił. Po prostu mód i orzeszki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 http://www.topgear.com/blogs/planettopgear...-its-up-to-you/ Jeremy o tym czy TG wroci i kiedy i w jakim ksztalcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 http://www.topgear.com/blogs/planettopgear...-its-up-to-you/ Jeremy o tym czy TG wroci i kiedy i w jakim ksztalcie. I wszystko jasne, tu był pies pogrzebany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ale i tak to źle wygląda. <_< Tymczasem na TVN turbo można powspominać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Hehe, dzisiejszy odcinek z podróżą z Miami do Nowego Orleanu był zarąbisty. Świetne było "pożywianie" się tym co znajdą padłego przy drodze :lol: Jeremy oczywiście musiał zaszaleć :lol: Super też było namalowali sobie na carach kilka tekstów mających wkurzyć "tubylców" z Alabamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 najlepsze było jak ekipa filmowa uciekała :D w kilku momentach aż zwijałem się ze śmiechu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dobry ten odcinek byl;). Jeden z lepszych w ich historii. Ale ta dzielnice w MIAMI co pokazywali to nie bylo tak zle jeszcze. Z 3 lata temu przejezdzalem przez typowe murzynskie ghetto w chicago to bylo jeszcze gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Krowa rzadzi :D skad on ja wytrzasna? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ciekawe jak ją załadowali :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) ciekawe jak ją załadowali :-P Pewnie dźwigiem... Albo znalazł kilku amerykanów zainteresowanych zarobieniem 5$, którzy pomogli mu władować krowę na dach. Ciekawe, czy tak naprawdę zjedli choć trochę mięsa od tej krowy. Tak a propos samego odcinka, to niestety brakowało w nim paru scen z oryginalnej wersji. Szkoda, że nie pokazali burzy... Dla niewtajemniczonych - Hammond mówił przez krótkofalówkę Clarksonowi jak ma jechać, bo jego wycieraczki nie dawały sobie rady z deszczem. Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak a propos samego odcinka, to niestety brakowało w nim paru scen z oryginalnej wersji. Szkoda, że nie pokazali burzy... Dla niewtajemniczonych - Hammond mówił przez krótkofalówkę Clarksonowi jak ma jechać, bo jego wycieraczki nie dawały sobie rady z deszczem. No i jeszcze jak rozmawiali z truckerami :D. Najlepszy odcinki to dopiero przed wami :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Pewnie dźwigiem... Albo znalazł kilku amerykanów zainteresowanych zarobieniem 5$, którzy pomogli mu władować krowę na dach. Ciekawe, czy tak naprawdę zjedli choć trochę mięsa od tej krowy. Tak a propos samego odcinka, to niestety brakowało w nim paru scen z oryginalnej wersji. Szkoda, że nie pokazali burzy... Dla niewtajemniczonych - Hammond mówił przez krótkofalówkę Clarksonowi jak ma jechać, bo jego wycieraczki nie dawały sobie rady z deszczem. Ja akurat ogladalem ta wersje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Kto oglądał dzisiaj topgear? No normalnie pognietli mnie z tym wahadłowcem. Początkowo myślałem że tak sobie mówią do jaj ale jak to zobaczyłem no to koniec. Co prawda nie wylądował. :P Krowa to było nic hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 wszystko spoko, ale ciekawe jaki oni mają budżet na top gear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Szkoda, że wahadłowiec się nie odczepił od zbiornika. Tak czy inaczej lądowanie miał efektowne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Pytanie: Działają Wam linki do 5 i 6 odcinka serii 9 na finalgear.com? Jakie są inne źródła programu (http/ftp)? BBC Prime nie mam, a na wersję PL to długo trzeba czekać. ;) Edit: Pytanko nie ważne. Jak by co, to PM, aby nie oberwać. ;) Thx: Prog (PM) + thuGG. 5 i 6 odcinek w planach. Eh, szkoda że im się ten statek kosmiczny rozbił. Z drugiej strony całkiem ładna eksplozja. Chyba jedna z nielicznych, które nie były wynikiem efektów specjalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jak narazie krowa nie przebije niczego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jak narazie krowa nie przebije niczego :) Poczekaj do końca serii... jeszcze będzie się działo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Świetna jest ta seria co teraz leci w TVNturbo :D . Wiewiórka, krowa, Nascar sucks, lot w kosmos :D . Coś pięknego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 a ja nie czekajac na kolejne odcinki 9 serii ogladam 7 serie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...