slavok Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jeżeli mówimy o 5th gear i Polsce, to proszę bardzo - idealne dla flustratów, gość wjeżdża do Polski gdzieś około 6 min. no i pada kilka zdań, m.in: - "w PL mają polne drogi, nie mają asfaltu" - "czuje się nieswojo co roku w PL kradnie się 50tyś samochodów... boje się o moje BMW" - "przejechałem już 8km przez PL widziałem miasto duchów, kobietę pijącą z butelki jabola, dwóch gości pchających pusty wózek dziecięcy" - "ronda to prawdziwe wyzwanie, Polacy nie słyną z bezpiecznej jazdy, szkoła przetrwania" - materiał. itd.... itp.... więc nie ma co się podniecać tą wzmianką o Polakach w reklamie Clarcksona bo bywa naprawdę gorzej hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bo taka jest prawda... a ludzie sie odrazu bulwersuja... polska kazdy widzi jaka jest... ale nikt nie chce sie do tego przyznac... i nie dziwie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja nie lubie 5th gear. Dla mnie ten program to lipa. O ile Tiff, Jason i Vicky są fajni, to te dwie ciotki które zawsze siedzą w studio w kolorowych koszulkach i głupio wyglądających skarpetkach udając że są zabawni i "cheap Johny", którego nie mogę słuchać, psują całość. Tutaj już się mogę na serio zastanowić czy nie lepszy automaniak max ;-) Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja nie lubie 5th gear. Dla mnie ten program to lipa. O ile Tiff, Jason i Vicky są fajni, to te dwie ciotki które zawsze siedzą w studio w kolorowych koszulkach i głupio wyglądających skarpetkach udając że są zabawni i "cheap Johny", którego nie mogę słuchać, psują całość. Tutaj już się mogę na serio zastanowić czy nie lepszy automaniak max ;-) Mam dość podobne odczucia, tyle że do listy bym dodał podniecającego się wszystkim co dostanie w programie swoim skrzeczącym głosikiem Needla. Plato ewentualnie może być, Vicky nie jest tragiczna, ale generalnie program jest bardzo słaby. Serio od 5'th już wolę minimalnie mniej porażkową szwabską Motorwizję... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Hmm, a ja się wam dziwię, Tiff i Plato są świetni, a ten troszkę masywniejszy koleś jest na prawdę zabawny. Ja tam ich lubię, za to wku***ia mnie Vicki z tym jej piszczącym śmiechem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Pomysły się kończą i coś czuję, że jeszcze jedna seria i imo poszukają nowych prezenterów (może nie wszystkich, ale koś nowy się pojawi) :sad: pzdr No zdaje się że Jezza mówił, że zrobi S13 i S14 i udaje się na zasłużony odpoczynek. Mam nadzieję, że jeśli będą inni prezenterzy to program nie będzie się nazywał Top Gear bo to już nie to samo :( a ten troszkę masywniejszy koleś jest na prawdę zabawny.Tom Ford, też go lubię. Za to ten Jonny to jest totalne dno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (...)Mam nadzieję, że jeśli będą inni prezenterzy to program nie będzie się nazywał Top Gear bo to już nie to samo :( (...)Myślisz, że Top Gear to Clarkson? :lol: Ta seria istniała dużo wcześniej niż pojawił się tam Clarkson i będzie istnieć po jego odejściu :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Myślisz, że Top Gear to Clarkson? :lol: Ta seria istniała dużo wcześniej niż pojawił się tam Clarkson i będzie istnieć po jego odejściu :wink: pzdrNie chodzi o to, że istniała, ale jak istniała i dlaczego została popularna na świecie nie tylko w UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Popularyzacja mediów ot co :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Myślisz, że Top Gear to Clarkson? :lol: Dla mnie tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak Clarkson odejdzie z Top Gear, to mój świat się zawali. Nie żartuję. :P Za to jakby May i Hammond zostali zmienieni, to nie byłoby mi zbytnio żal, bo i tak są już nudni. Ogólnie ciekawe jaka będzie następna seria. Przede wszystkim mam nadzieję że dłuższa... 7 odcinków to o wiele za mało, a nowych fajnych aut do przetestowania jest cała kupa. Moim zdaniem w tym sezonie za dużo czasu poświęcono tym bzdurnym zawodom, które nawet nie były zbyt ciekawe (na wyścigu z listem prawie usnąłem) a zabrały dużo czasu w którym mogliby jeszcze pośmigać po torze czymś fajnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ja myślę, że każda z postaci wnosi coś do tego programu, nie tylko Clarkson, jak by było tam 3ch Clarksonów to by była jakaś masakra, musi być równowaga i różne osobowości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ...na wyścigu z listem prawie usnąłem...gdyby jeszcze jakieś autko było ciekawe, a tu formuła słaba+auto nie ciekawe (nie żebym się nie ślinił na myśl takiego Porsche w garażu) Ja aktualnie nadrabiam zaległości: 7 za mną, teraz 6 sezon. Ale żeby 7my jakoś mnie powalił to nie powiem. Może mam wypaczony system wartości, ale wszystkie podobają mi się równo. Są ofc lepsze gorsze, drugie lepsze odcinki, ale nie potrafiłbym wskazać NAJ sezonu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jeżeli mowa o postaciach to faktycznie się uzupełniają. I nie wiedziałem że May może mieć taki wpływ na ogólny pogląd na prowadzących. W pierwszym sezonie grubasek po prostu był cienki jak momentka - sporo program przez to tracił. Przy Jamesie Mayu program potrafi zwolnić aby za chwilę wystrzelić jakimś stwierdzeniem Clarksona :) Uzupełniają się genialnie i wolałbym aby pozostał ten skład ale aby BBC nie pękało przed kryzysem i robiło sezony z rozmachem bo sądząc po 13 sezonie ten serial może umrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy niedawny lot May'a po orbicie ziemskiej jest związany z następnym sezonem TG? http://www.youtube.com/watch?v=x6cZLfK4Zjk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Myślę, że raczej nie May to nie tylko Top Gear, May prowadzi wiele programów nawet ma jakieś tam swoje autorskie (dość barwna postać w BBC), więc nie koniecznie ten lot ma coś wspólnego z TG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie pamiętam gdzie to czytałem, ale na 100% to nie było do top gear. Podali tytuł, ale nie pamiętam już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czy niedawny lot May'a po orbicie ziemskiej jest związany z następnym sezonem TG? http://www.youtube.com/watch?v=x6cZLfK4Zjk Nie, oglądałem to w TV. Zdaje się że była to seria James May's 20th Century. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja tylko dodam że May ma licencje pilota i swój własny samolocik więc nie sądzę żeby to było dla TG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gdzie wy na TVN Turbo oglądacie Top Gear? bo tak wnioskuje z niektórych waszych postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja nie mam TVN. Za to mam ciekawy kanał Dave który katuję praktycznie tylko TG, FG, relację z rajdów i wieczorami programy komediowe. Jak włączam TV to wiem, że na bank leci TG :lol: A tak btw to w sieci są chyba wszystkie serię, wystarczy poszukać :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 to, ze w sieci są to wiem ale moje łącze, które grzmi jak coś pobieram nie bardzo mi pozwala na ściąganie :P tzn malo cierpliwy jestem. Na czym masz ten 'dave?' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 na finalgear.com masz torrenty z biezacymi odcinkami a takze paczki z sezonami archiwalnymi i idzie to bardzo przyzwoicie jak na publiczne trackery. do tego poza oryginalnym tg jest 5th gear, tg australia i tg ruskie, ale tego ostatniego nie ogladalem z powodu traumy zwiazanej z tym jezykiem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Wiadomo coś o S14? Kiedy premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Wiadomo coś o S14? Kiedy premiera?Podobno 15 listopada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Dzisiaj nowy sezon startuje, wiecie no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Dzisiaj nowy sezon startuje, wiecie no nie? No jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 OMG! OMG! OMG! :plum: A tak na serio to nie mogę się doczekać co tam Jeremy i banda wymyślą i nie pójdę spać aż się nie dowiem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) No i wystartował :D Pamiętacie serię 10 i poszukiwanie najlepszej drogi na świecie? Tym razem szukają na wschodzie :wink: W sumie odcinek całkiem niezły, jak seria podtrzyma ten poziom będzie nieźle :) pzdr Edytowane 15 Marca 2010 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 W końcu. 14 sezon rozpoczęty... niestety słabo... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler" Wyprawa do Rumunii fajna, ale super rewelacji nie było. Zabrakło trochę polotu. SIARPC nudne do bólu, newsy przeciętne, podobnie jak i materiał z BMW vs. Merc. O ile zawsze po premierze oglądam odcinek przynajmiej 2 razy pierwszego dnia i kilka razy w kolejnych dniach, o tyle niespecjalnie ciągnie mnie do oglądania 14x01 po raz kolejny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...