kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) W kazdym razie Stig i jego wuwuzele roxuje :D Edytowane 7 Lipca 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Na stronce TG napisali ze w tym tygodniu filmik z wycieczki do polski ma byc w necie EDIT aha: Exclusive! The boys test the fuel economy of their sports saloons - BBC Top Gear Heh ale w odcinku nie wspomnieli czemu skończył na autostradzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 (edytowane) Tym razem bardzo dobry odcinek, zaczęli z wysokiego C, potem news, dalej - pierwszy gość - dawno nie był tak dobrego materiału z zaproszonym, potem musclecar razem z niemieckim zajebiście brzmiącym wozem, zakończany okrążeniami czasowymi. Na koniec druga gwiazda w rozsądniej cenie i zakończenie testu z otwarcia programu. Edytowane 12 Lipca 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Szczerze mówiąc ujęcie z Challangera SS i E63 na mokrym torze mógłbym mieć na tapecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Szczerze mówiąc ja co drugie ujęcie z ich testów mógłbym mieć na tapecie. ;-) Jak zobaczyłem początek pierwszego odcinka z Bentleyem Supersport i walką bokserską to mi opadła szczęka. Ostatni odcinek mega. BTW. też jestem zakochany w quatroporte. :wub: Edytowane 12 Lipca 2010 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Fajne był miny Rubensa jak Clarkson czytał czas :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 TG 15x04: 1. Nadal nie mogę złapać oddechu... 2. Nadal płaczę... 3. Spadając z fotela się poobijałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie ma co ukrywać, że oni mają po prostu zajebistego gościa od zdjęć. Ma facet wizje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Bądźmy sprawiedliwi - ekipę ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 A ja jestem zawiedziony nowym odcinkiem. Tylko 1 krótki test 2 fajnych aut, krótkie newsy w których nie było prawie nic o nowych samochodach i długie porównanie domów samochodowych, którego jeszcze nie widziałem, ale raczej mi się do tego nie pali. :-| next please! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Popłakałem się na widok białego Citroena na drodze :lol: Ale reszta tak średnio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Od kilku dni oglądam wszystkie odcinki po kolei i doszedłem do wniosku, że te gwiazdy w samochodzie za rozsądną cenę to jedna z nudniejszych części programu. Zazwyczaj to przewijam. Do tego obecnie w 6 serii przewijam fragmenty o piosenkach. Złapałem się nawet na przewijaniu reportażu o Maserati Coupe - NUDA. Generalnie im dłużej oglądam, tym bardziej dochodzę do wniosku, że najciekawsze fragmenty to gdy testują normalne samochody lub ścigają się. Pojedynczy test jest średnio ciekawy, a jak jest to supersamochód to już zaczyna wiać nudą. Dużo ciekawsze są także klasyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 W sumie się zgadzam, ale są perełki jak Rubens w 3 odcinku, najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Od kilku dni oglądam wszystkie odcinki po kolei i doszedłem do wniosku, że te gwiazdy w samochodzie za rozsądną cenę to jedna z nudniejszych części programu. Zazwyczaj to przewijam. Do tego obecnie w 6 serii przewijam fragmenty o piosenkach. Złapałem się nawet na przewijaniu reportażu o Maserati Coupe - NUDA. Generalnie im dłużej oglądam, tym bardziej dochodzę do wniosku, że najciekawsze fragmenty to gdy testują normalne samochody lub ścigają się. Pojedynczy test jest średnio ciekawy, a jak jest to supersamochód to już zaczyna wiać nudą. Dużo ciekawsze są także klasyki. Generalnie się zgadzam. SIARPC oglądam głównie "z obowiązku", testy supercarów są zwykle mało ciekawe, bo większość z nich sprowadza się do "paaaaałeeeer!", mało w nich treści. Mimo wszystko zależy to od konkretnego filmu, są ciekawe testy supercarów, a są też durne testy zwykłych samochodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Od kilku dni oglądam wszystkie odcinki po kolei i doszedłem do wniosku, że te gwiazdy w samochodzie za rozsądną cenę to jedna z nudniejszych części programu. Zazwyczaj to przewijam. Do tego obecnie w 6 serii przewijam fragmenty o piosenkach. Złapałem się nawet na przewijaniu reportażu o Maserati Coupe - NUDA. Generalnie im dłużej oglądam, tym bardziej dochodzę do wniosku, że najciekawsze fragmenty to gdy testują normalne samochody lub ścigają się. Pojedynczy test jest średnio ciekawy, a jak jest to supersamochód to już zaczyna wiać nudą. Dużo ciekawsze są także klasyki. Zgadzam się nie wiem czy nie lepiej jakby przekształcili TG w program przyrodniczo/geograficzny :wink: bo tak naprawdę to najciekawsze odcinki są wtedy gdy odwiedzają jakiś kraj albo w super sportowych autach albo w starych wrakach za xxxx funtów. Kiedyś oglądałem "śmieszne pseudogwiazdy w nieśmiesznie wolnym aucie", ale od dłuższego czasu przewijam to nudy i tyle nie licząc Rubensa. Tom Cruise i Cameron Diaz w gów.nianym koreańskim hatchback-u :lol: Edytowane 22 Lipca 2010 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 "Top Gear - Rubens Barrichello no Suzuki Liana"? Nie bardzo wiem, co w tym fragmencie jest ciekawego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 a wy tylko ogladacie obrazki czy tez sluchacie? Bo dla mnie to by bylo wytlumaczenie przewijania. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Grupa - Jazda.pl Jak ktoś będzie, to proszę ładnie o fotorelacje ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja oglądam, ale te ich gwiazdy są dla mnie zupełnie obce i nudne jak flaki z olejem. Jak jeszcze rozmawiają o samochodach, to jest ok, ale jak opowiadają jakieś dyrdymały z ich życia, to przewijam od razu. Podobnie przynudzanie występuje przy kolejnych Ferrari, Lambo czy Porsche - NUDA. Wolę posłuchać o klasykach albo tanich hatchbackach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Autokrata - Top Deer, czyli jak Hyundai nabija się z Clarksona nie moglem tu tego nie wrzucic :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Przecież to stare jest. Ripostą na to był mini mecz Hyundai w trakcie przejazdu Bentleya Supersports w 1 odcinku tej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Eh, lezka mi sie zakrecila przy czesci o Sennie. To byla F1, a nie to co teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ano, dla samego Senny warto ten odcinek zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ano, dla samego Senny warto ten odcinek zobaczyć. ...tak... ...ale SIARPC... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 W końcu doczekałem się naprawdę dobrego odcinka TG, tak to powinno wyglądać. Szczerze to nie spodziewałem się, że przetesestują Veyrona SS na torze, brawa dla nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Musieli sobie dorzucić Hamiltona aby zrobić to porównanie ? Hamilton nie będzie taki jak Senna choćby wygrywał teraz wszystko do końca istnienia F1 ! Nie ma tego samego - jak to brytole mówią - attitude. Lepszy materiał o Sennie oglądałem kiedyś na Discovery. Ale ten też był niczego sobie. Veyron znów rządzi, a opony na szczęście wytrzymały :) Zmiana nazwy Gambon na Cruise :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Epicki odcinek. Super, super, super! Każda sekunda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Musieli sobie dorzucić Hamiltona aby zrobić to porównanie ? Hamilton nie będzie taki jak Senna choćby wygrywał teraz wszystko do końca istnienia F1 ! Nie ma tego samego - jak to brytole mówią - attitude. No, ja tam bardziej widzialbym Buttona, no ale ja ogolnie nie lubie Hamiltona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Ten odcinek mnie zmiażdżył, po prostu wy.. w kosmos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 I tak właśnie ma być. Im lepsze byłyby poprzednie, tym mniej ten by się wydawał wyjątkowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...