eyah Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czytaliscie ? Stig stracił pracę! - Onet.pl Moto - 31.08.2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jak już ktoś odkopał temat, to walnę pytanie z innej beczki: Kiedy można się spodziewać odcinka specjalnego do zakończonej ostatnio serii? Wrzesień? Październik? Nie żebym się niecierpliwił, ale... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Końcem września początkiem października. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 To jaki będzie następny STIG? Różowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Juz jest nowy Stig :D Edytowane 2 Września 2010 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Natknąłem się przez przypadek na fragment odcinka 15x02, który nie został wyemitowany. Jezdzili po Polsce tymi sportowymi limuzynami :) Pewnie większość widziała, ale jakby nie to zamieszczam [media]http://www.youtube.com/watch?v=7JBSLQTdq6M[media] Chyba co najwyżej dojechali do Polski, a nie jeździli po niej ;] Edytowane 3 Września 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Chyba co najwyżej dojechali do Polski, a nie jeździli po niej ;] Racja racja, źle ująłem ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=h66rw57fxa4 mały sneak peek z sezonu 16. Wiadomo więc że odwiedzą nasi prowadzący po raz kolejny US and A z całkiem fajnymi furkami :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xy1jV7eavY8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 :lol: różowy stig :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 I oczywiscie kopneli starego Stiga we fragmencie o pisaniu ksiazek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Prawdopodobnie na święta możemy się spodziewać odcinka specjalnego - wycieczka z Gruzji do Izraela. Nowy sezon oczywiście na początku 2011. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 A 15-tego wychodzi film clarksona The Italian Job. Nie mogę się doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Prawdopodobnie na święta możemy się spodziewać odcinka specjalnego - wycieczka z Gruzji do Izraela. Nowy sezon oczywiście na początku 2011. odliczam dni z niecierpliwością :D zajawka jakby ktoś jeszcze nie widział http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3dxKo80k7gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 A o tym ktoś coś wie? - Top Gear - Apocalypse Blu-ray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Italian Job całkiem fajny, najbardziej ubawiło mnie to zdanie: The 458 is faster than you. Can you confirm you understood that message? Edytowane 16 Listopada 2010 przez Puma 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Super film. Nie było ani jednego auta, którego bym nie kochał na zabój. :) Sorry, zapomniałem o 911. Edytowane 17 Listopada 2010 przez Sysak 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Strasznie szybko Wam chłopaki te dvd wysłali :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Italian Job całkiem fajny, najbardziej ubawiło mnie to zdanie: Zonda R............ :blink: "...I'm nowhere near the limit!" :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Obejrzałem Italian Job. Ehh, Zonda R... Cudowny samochód, zresztą jak wszystkie inne Zondy. Widać było, jak szczerze i entuzjastycznie Jeremy reagował na jazdę nim. Marzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 A o tym ktoś coś wie? - Top Gear - Apocalypse Blu-ray Dziś premiera, ale bez Jezziego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ten apokaliptyczny odcinek Maya i Hammonda był lipny. Takie wydurnianie się bez celu ładu i składu. Italian Job było o wiele wiele lepsze, ale na bezrybiu... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie (i Panie jeśli są tutaj ;)) Top Gear is back this Tuesday! We're back! All at Top Gear HQ have been hard at work putting the finishing touches to our festive double bill over the past weeks, and we're almost ready to go... Remember, this Tuesday 21 December at 8pm on BBC2 is the first new show, featuring the three boys on an American road trip in three of the finest cars known to man: the Mercedes SLS AMG, Ferrari 458 Italia and Porsche GT3 RS. Danny Boyle's in the Kia, and the presenters share some special Christmas gifts. Top Gear is back this Tuesday! - BBC Top Gear A w Boxing Day (26.XII) odcinek specialny z Iraku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ano ciekawe czym zaskoczą tym razem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nowy odcinek jest po prostu MEGA. Co chwilę wybuchałem śmiechem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jak dla mnie także odcinek naprawdę fajnie zrobiony, bardziej mu do serii sprzed lat niż tego co ostatnio pokazywali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak wyżej, miazgun. idealny odcinek, mega śmieszny, mega interesujący, trzyma w napięciu. Chłopaki dali czadu w USA. Oglądać czym świeże! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy są już napisy do Italian Job ? Bo nie mogę znaleźć..:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 No to seria zapowiada się zajebiście. Odcinek super, nawet nie wiem kiedy minęła godzina, a potem pozostał żal że to już koniec - to lubię. Fajne furki, dużo śmiechu głownie z powodu "białego". Już się nie mogę doczekać odcinka świątecznego. Jedyne co mnie trochę zniesmaczyło to pewne przekłamania w montażu. Jak to niby James podczas wyścigu do stacji radiowej trafił na roboty drogowe. A to przecież było jak rano wyjeżdżali wszyscy 3 z hotelu. No ale dobra, wiadomo że w dzisiejszych czasach wszędzie reżyser koloryzuje pewne fragmenty. Już żałuję że to "prawie" koniec serii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Super odcinek, sezon zapowiada sie ciekawie. :rolleyes: No i to porsche B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...