Gość Ludovic Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 dobra, od 200 strony zaczyna się top gear ... jeżeli wierzyć temu co pisze się w książkach a czytałem wszystkie prezenterów top gear to Jeremy to prawdziwy profesjonalista... jego teksty sa jego własnymi, pracuje nad scenariuszami, ponoć bardzo zaangażowany, may'a wszyscy lubią, generalnie w realu są tacy sami... ekipa to specyficzni ludzie : ) zacieram ręce na kolejną serię w TV z kolejną wiedzą jak to "wygląda" na prawdę Jeremy gra w to nie od wczoraj :) Grunt to być dobrym w swoim fachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Jak oglądałem F1 w Monako to BBC pokazała krótki przerywnik jak chłopcy z TG jeździli po torze, a za pasażerów mieli... :D May - Briatore, Jeremy - Ecclestone, a Hammond Horner'a :lol: Ciekawe co z tego wyjdzie :wink: pzdr Na zaostrzenie apetytu http://www.youtube.com/watch?v=ommTDJN2mZ0 :D Edytowane 15 Czerwca 2011 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 przebrnąłem przez całą knige i w sumie polecam choć chciałoby się zadac trochę pytań benowi... ta, zgadnijcie kto jeździł astonem martinem w quantum of solence.... co do TG w TV już jest filmik zapowiadający w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki za linka. Ciekawy ten test, ale nie wiem czy do końca miarodajny, spodziewałem się, że GT2 RS zmiażdży tak jak to robi wszędzie: http://www.fastestlaps.com/cars/porsche_997_gt2_rs.html. No i myślałem, że McLaren będzie drugi. IMO chyba jednak nie wycisnął wszystkiego z GT2 RS, albo wyjątkowo ten tor mu nie leży, ale wątpię w to. EDIT: Ten test potwierdza, że 458 jest szybsza na torze od MP4-12C (1.19.3 vs 1.20.3): http://www.evo.co.uk/videos/supercarvideos/269242/video_mclaren_mp412c_vs_ferrari_458_italia_vs_noble_m600_vs_porsche_911_turbo_s.html Trochę porażka, ze strony McLarena, spodziewałem się, że technologią, większą mocą i mniejszą masą, po prostu zmiotą Ferrari, a tak się nie stało. Aha, polecam (jeśli ktoś nie zna): http://www.youtube.com/user/autocar http://www.evo.co.uk/videos/ Edytowane 24 Czerwca 2011 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 No jak tam wrażenia? Imo odcinek średni, chociaż materiał o 1M całkiem niezły. Po trochu już muszą dublować pomysły (wyścig bobsleja z evo z serii piątej) :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 No jak tam wrażenia? Imo odcinek średni, chociaż materiał o 1M całkiem niezły. Po trochu już muszą dublować pomysły (wyścig bobsleja z evo z serii piątej) :wink: pzdr "...petrosexual..." :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Az taki kiepski nie był, poczatek + M1 super, koncówka już średnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Może trochę odskoczę od tematu, ale ostatnio grając w D3 natknąłem się na nieco zmodyfikowany car vs. bobsleigh challenge tzn. mieszanka starego TG z nowym :wink: .pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 No i po drugim. Imo odcinek na bardzo wysokim poziomie. Może nie za dużo testowania na torze, ale inne elementy rewelacja. News'y prześmieszne (The Growler... :D ,Kia Optima? Kto oglądający TG chciałby kupić Kia :lol2: ), spoko gość no i Monako :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Dla mnie drugi odcinek bardzo fajny, pierwszy w porządku, jak na razie bardzo dobra seria się zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Dla mnie 2 odcinek średniak, jedynie początek fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Monaco plus hothatche (Renault Clio RS - dlaczego wziął je May a nie Clarkson!) - dla mnie jeden z lepszych materiałów ever! oglądało się z prawdopodobnie takim samym funem jak jeździło Clarksonowi:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 No Monaco było wisienką na torcie europejskich hothatchów. Ale 'waxing my growler' mnie zabiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Ale 'waxing my growler' mnie zabiło Trimmed? :'D Odcinek raczej dobry, całkiem fajne siarpc, czekam na więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Nowy odcinek cud miód i orzeszki. Całkiem jak stare serie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Odcinek całkiem całkiem... Coś za dobry czas wykręcił "fax machine" :D Może udało im się wyłączyć TC, JC coś tam wspomniał o takiej możliwości :wink: Vettel normalnie nie mógł się powstrzymać jak JC zapytał go co robi jak wyprzedza MS :blink: Dalej, nie mieści mi się w głowie, że poniżej 7k można kupić takiego Mercedesa (wiek, wyposażenie, silnik) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Auta z kierownicą po złej stronie tracą wartość szybciej, bo jest na nie mniejszy rynek zbytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Tak odbijając od tematu http://www.streetfire.net/video/nissan-gtr-high-speed-crash_2280959.htm a wracając do tematu to gdzie to leci PW please :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Auta z kierownicą po złej stronie tracą wartość szybciej, bo jest na nie mniejszy rynek zbytu. No i? Myślisz, że pisałem biorąc pod uwagę ceny w Europie? Jak dla mnie kierownica po dobrej stronie, a cena i tak niska :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 @Ludovic: www.eztv.it O to Ci chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Ludovic, jak podajesz link do Streetfire i pytasz się gdzie jest Top Gear to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Odcinek całkiem całkiem... Coś za dobry czas wykręcił "fax machine" :D Może udało im się wyłączyć TC, JC coś tam wspomniał o takiej możliwości :wink: Vettel normalnie nie mógł się powstrzymać jak JC zapytał go co robi jak wyprzedza MS :blink: Dalej, nie mieści mi się w głowie, że poniżej 7k można kupić takiego Mercedesa (wiek, wyposażenie, silnik) :D Hacztk w tym, że w uk kupić go możesz za tyle, bo używane auta faktycznie są tanie, ale jakby Ci przyszło zapłacić za ubezpieczenie do niego, to (szczególnie jeśli jesteś młody) nie uwierzyłbyś własnym oczom. Przykład pierwszy z brzegu. Kumpel w moim wieku Kupił sobie Astrę VXR O, TAKĄ i za ubezpieczenie płaci na rok 3800GBP. :lol: Kumplowi się udało, bo ma w miarę dobrą pracę jako monter car-audio więc może zaszaleć, ale dlatego większość młodzieży w uk jeździ peugotami 106, citroenami saxo, i starymi fiestami i corsami po babci, a nie takimi brykami jak ten CL. ;-) Edytowane 14 Lipca 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Nie przesadzaj sześć stów to nie majątek za ubezpieczenie :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 I jak wam się podoba pierwszy z dwóch "fun gearów"? Imo było dość dobrze, chociaż zadziwiająco słabiej niż tydzień temu. Jak będziecie oglądać "challenge" zwróćcie uwagę po której stronie... emm, "szlaku" jedzie pojazd w następujących po sobie ujęciach... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Nieźle ale bez rewelacji IMHO. Dobry SIARPC, fajne porównanie. Challange mi nie podeszło. No i info o używce Clarksona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Test Nissana Pixara genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 I kolejny imo najsłabszy, chociaż kilka śmiesznych momentów było. Filmik z Interceptorem w roli głównej i ruchy Hammond'a :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Interceptor imo bardzo słaby, nie zachwyciło mnie to zupełnie, lotus też bez rewelacji, słabe newsy, żenująco słaby siarpc, jedynie demolka trochę ratowała ten odcinek, ale generalnie zamiast obiecanego przez Andy'ego "FunGear" była mierność... Princess Diana had one of those... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 a mi sie akurat lotus okrutnie podobal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...