chemiczny_ali Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 I po serii :sad: Ogólnie odcinek niewiele lepszy od poprzednika, chociaż trzeba podkreślić lepszy. Elektryczne auta są całkiem ok, jak się używa ich tylko i wyłącznie do jazdy po zakupy i do pracy (nie za daleko położonej). Aventador całkiem niezły chociaż te lamenty słyszałem już przy premierze Murcielago, jednym słowem panowie stają się monotonni :wink: Widać, że budżet BBC chudnie w oczach :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 tragiczny odcinek wczorajszy, to już nie car show ani car program xD w lambo to wolałbym w teście Jc zobaczyć, on wie co powiedzieć o aucie które ma poniżej 3s do 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ogółem im dalej w serię (mhm... serię...) tym nudniej; O wiele milej spędziłem czas przy 1 odcinku drugiego sezonu TopGear USA; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Hmm zaskoczył mnie ostatni gość w materiale Hamstera. A tak to średnio przyrównując do starszych serii. Aha - samochody na bateryjki można sobie w rzyć wsadzić. Większego fillera nie widzałem od czasu oglądania Bleach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ogółem im dalej w serię (mhm... serię...) tym nudniej; O wiele milej spędziłem czas przy 1 odcinku drugiego sezonu TopGear USA; niedzielnego odcinka TG nie ogladalem, ale wspomniany przez Ciebie odcinek zza wielkiej wody byl bardzo cienki, ale w drugim sie poprawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w lambo to wolałbym w teście Jc zobaczyć, on wie co powiedzieć o aucie które ma poniżej 3s do 100 A Hammond to nie wie? Co on jakiś upośledzony? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Słaby odcinek, chociaż nie najsłabszy w serii (poprzedni go bije bezlitośnie w tej kategorii). Materiał z elektrycznymi samochodami słabo zmontowany i generalnie kiepski, podobnie jak same samochody i zgadzam się tutaj całkowicie z Orgiuszem - bezsens na kółkach. Siarpc słaby, newsy słabe, materiał o inwalidach dość ciekawy, aczkolwiek bez rewelacji. Jeżeli chodzi o Lambo, to dla mnie to materiał który chociaż trochę podratował ten odcinek - dobrze nakręcony, dobrze "opowiedziany". Zupełnie nie zgadzam się z tym, że JC lepiej by to zrobił, IMO Jeremy zjeżdża powoli w dół z poziomem swoich materiałów - o ile wcześniejsze jego filmiki z supersamochodami miały sporo jeżdżenia bokiem i darcia ryja "POWEEEEEEER!", to miały też chociaż trochę treści, Jeremy co nieco opowiadał o samochodzie poza "massive" "supercharged", itd. - zobaczcie sobie chociażby filmy z SLR, Enzo, Carrera GT, genialnie się je ogląda, dzisiaj właściwie całość można skrócić do zakomunikowania nazwy samochodu i jazdy bokiem z potokiem naprzemiennie lecących słów "epic", "fast", "turbo". Od przynajmniej dwóch serii żadna z jego recenzji szybkich samochodów specjalnie mnie nie zachwyciła i imo poziom leci na łeb. Co do samego Lambo, to imo zapisze się w naszej pamięci dość mocno, jako godny następca Countach-a i Diablo. Murcielago niespecjalnie błyszczało - głównie ze względu na żenująco nudny styling który chował się w cieniu mniejszego Gallardo; Murcielago wyglądał jak kret, nie jak wyścigówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Co do samego Lambo, to imo zapisze się w naszej pamięci dość mocno, jako godny następca Countach-a i Diablo. Murcielago niespecjalnie błyszczało - głównie ze względu na żenująco nudny styling który chował się w cieniu mniejszego Gallardo; Murcielago wyglądał jak kret, nie jak wyścigówka. To już kwestia gustu, mi zdecydowanie bardziej podoba się Murcielago od Gallardo, uważam też, że to godny następca Diablo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A Hammond to nie wie? Co on jakiś upośledzony? Mało domyślny jesteś, chodzi o samego prezentera który wdg mnie nie potrafi równie ciekawie i celnie zwrócić na coś uwagi... Hammond bardziej nadaje się do wydurniania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) To już kwestia gustu, mi zdecydowanie bardziej podoba się Murcielago od Gallardo, uważam też, że to godny następca Diablo. +1 Ale Murcielago zachwyciłem się dopiero po zobaczeniu na żywo. Jak dla mnie słaby sezon. 2 ostatnie odcinki w sumie nic ciekawego. No może poza czasem GT-R. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hammond bardziej nadaje się do wydurniania To raczej domena Clarksona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie bo sz.p. "redaktora" Maćka Kalkosińskiego. Większego skupiska durnoty w jednym artykule jeszcze nie spotkałem. ;-) http://www.autokrata.pl/artykul/koniec-top-gear-jest-bliski-11607 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja wczoraj skończyłem oglądać stare sezony, czyli do 13-tego włącznie, i jakiż tam jest na końcu ostatniego odcinka genialny film z V12 Vantage. Najlepszy film ze wszystkich sezonów, praktycznie bez gadania, idealny na zakończenie, i aż żal że to właśnie ostatni film nakręcony w SD. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=siZQHDY1-48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gMZiuvSz5wA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 ktoś się orientuje skąd to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Supercar Showdown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Jeden z filmów clarksona chyba heaven and hell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Jeszcze jeden film wychodzi na dniach. Szkoda że Clarkson i May-mond robią osobno te filmy, skoro już coś robią to powinni połączyć siły i zrobić coś na prawde fajnego, w tego typu produkcjach oni sie idealnie sprawdzają jako trio. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=cZBqq-UaK98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Trailer zachęcający :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Czy ja wiem? W ten sposób mamy dwa filmy na raz a nie jeden. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Powered Up bardzo dobrze zrealizowany, niesamowity budżet jak zwykle. Brakowało mi tylko pełnego milowego wyścigu między GT-R a MP4-12C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Właśnie leci w eter top gear :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Wypadałoby napisać coś o odcinku specjalnym, ale za bardzo nie ma co, bo odcinek był wyjątkowo cieniutki, słabizna straszna. Sam pomysł podróży może ciekawy, ale zadania przy każdym postoju były wyjątkowo upośledzone, wzięte z tyłka. Gdzieś w połowie odcinka nie bardzo wiedziałem już czy oglądam top gear, czy Benny Hilla... Ps. Nie wiem czym to było spowodowane, ale kamerzysta strasznie się męczył w jednym momencie żeby za żadną cenę nie pokazać Willmana, który akurat był w centrum zdarzeń - słabo to wyszło. Edyta: komentarz z forum finalgear, podpisuję się pod nim wszystkimi kończynami: Its a bad version of Top Gear Ground Force, yeah I didn't think it was possible either. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Przykro patrzeć co się dzieje z TG. Humor jest za bardzo wymuszony, wszystko wyreżyserowane. To już nawet wolałbym obejrzeć ich podróż przez Indie bez tych wszystkich głupich zadań, bez "skeczy" wstawianych na siłę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Eh myślałem że będzie fajna jazda a tu [gluteus maximus]. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Też mi się nie podobało. Szkoda mówić więcej. ;-) Czekam na normalne odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 oby nie bylo tak ze clarksonowi jedynie co wychodzi teraz to wk... wszystkich. special byl cienki jak tylek weza i boje sie co bedzie w nowym sezonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jakoś brak pomysłu, odcinek zrobiony nieco na siłę, z tych specjalnych odcinków podróżniczych chyba najlepszy był Vietnam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jakoś brak pomysłu, odcinek zrobiony nieco na siłę, z tych specjalnych odcinków podróżniczych chyba najlepszy był Vietnam. Najlepsza była zdecydowanie Boliwia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Wietnam i biegun północny to dla mnie dwa równie najlepsze odcinki specjalne, Afryka też była bardzo fajna. Boliwia to drugi od końca, ostatni jest najgorszy. Betlejem też było słabe. Edytowane 28 Stycznia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...