Gość Ludovic Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Obejrzałem Biegun. Hilux tam ładnie wymiatał, mega auto. Ale dalej jestem za tym, że Boliwia najlepsza. Afryka spoko, Wietnam durnowaty. Betlejem nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzisiaj nowy sezon! :mrgreen: Chyba jutro czekając na egzamin wezmę lapka i będę oglądał Top Gear przed salą egzaminacyjną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Oglądać czy czekać na wydanie HD- oto jest pytanie. ;-) Edytowane 29 Stycznia 2012 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja tam wole poczekać na lepszą jakość :) Choć możemy się nie doczekać - via ACTA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Od 2.2.2012 w HD na BBC Knowledge HD :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Dlaczego moja durna kablówka nie nadaje bbc w wersji hd, poza bbc hd + ... A tak swoją drogą, to pewnie i tak będzie z kiepskim lektorem bez możliwości włączenia napisów, jak np. na serialach typu alo alo lecących na bbc enterteiment. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dlaczego moja durna kablówka nie nadaje bbc w wersji hd, poza bbc hd + ... A tak swoją drogą, to pewnie i tak będzie z kiepskim lektorem bez możliwości włączenia napisów, jak np. na serialach typu alo alo lecących na bbc enterteiment. No niestety. Wyłączamy lektora - taka możliwość jest (w n`ce) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Może u mnie też będzie, chociaż nie spotkałem się z czymś takim jeszcze na kanałach bbc, jedynie na tvn i via sat nature hd. Pożyjemy zobaczymy, czekam na napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Świetny odcinek, taki w starym stylu. Jeśli utrzymają ten poziom przez cały sezon to będzie bosko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Chyba najlepszy odcinek od kilku serii. Świetnie się oglądało, bez durnych i durniejszych wygłupów, czysta jazda i dobry montaż, nawet dialogi jakby lepsze. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja tam czeam na bbc knowlage :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zdecydowanie dobry odcinek, dobrze to wróży na przyszłość. Bardzo dobry film z włoch, świetny siarpc (gość po prostu... wow...), genialne. "I wonder why nobody drives in the middle..." :lol2: the other car... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja tam czeam na bbc knowlage :D Też wolę. 42 cale HD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wczoraj oglądałem specjala z indii. Porażka na całej linii, aż zacząłem przewijać niektóre durne sytuacje, to się robi żenujące nie śmieszne. Mam nadzieje że 1 ep 18 sezonu będzie duuużo lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Drugi odcinek dużo smiechu i NASCAR :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Gość pozamiatał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 nieno, samo nascar by mi wystarczylo ^ ^ taaakie ciary, a potem jeszcze sls ^ ^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Dobre było, ale po materiale z chin spodziewałem sie troche wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Dawno nie było tak śmiesznego odcinka-chiński kuzyn Stiga świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Wczoraj oglądałem specjala z indii. Porażka na całej linii, aż zacząłem przewijać niektóre durne sytuacje, to się robi żenujące nie śmieszne. Mam nadzieje że 1 ep 18 sezonu będzie duuużo lepszy Dokładnie, te udawane ustawki po prostu ... żal. Nawet się nie wysilają aby to lepiej reżyserować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Brawo Panowie... dajcie jeszcze więcej spoilerów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Brawo Panowie... dajcie jeszcze więcej spoilerów... Bez przesady, nie widzę żadnego spoilera jeżeli chodzi o treść programów, nie czepiajmy się napisania w punktach jakie są elementy odcinka, pojawienie się chińskiego kuzyna też jest rzeczą oczywistą, tym bardziej że nikt nie zaspoilerował faktycznej akcji tego filmu. Sam odcinek generalnie dobry: słaby siarpc, newsy... ok, bardzo mocny materiał Hammonda, Chiny też dobrze zrealizowane, imo słaby materiał z sls - zaczynają mnie poważnie nudzić testy samochodu tylko na torze, wszystko jest na jedno kopyto, tylko samochód się zmienia (nie licząc paru ciekawych wyjątków - np. ten pickup holdena z którgoś poprzedniego sezonu, czy MG ZT). Pierwszy był jakoś bardziej kompletny, bardziej wyrównany, ale na razie cała seria trzyma poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Bez przesady, nie widzę żadnego spoilera jeżeli chodzi o treść programów, nie czepiajmy się napisania w punktach jakie są elementy odcinka, pojawienie się chińskiego kuzyna też jest rzeczą oczywistą, tym bardziej że nikt nie zaspoilerował faktycznej akcji tego filmu. Czyli wyjawienie elementów z których składa się konkretny odcinek tj. że będzie nascar, chiński kuzyn stiga, materiał z chin, nie jest dla Ciebie treścią programu? No prosze Cię... Brakuje tylko powiedziec kto był w siarpc, jakie były newsy i generalnie mamy opowiedziany cały epizod... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Dude... jeżeli wyjawienie spisu treści jest dla Ciebie spoilerem, to sorry, ale zwyczajnie omijaj te temat, bo składa on się wyłącznie ze "spoilerów". Jeżeli nie widzisz różnicy między powiedzeniem kto jest gościem, a opowiedzeniem dokładnie o czym rozmawiali, wklejeniem paru cytatów, to wybacz - nie zrozumiemy się nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Newsy były genialne "You shouldn't do it... just saying you can do" :mrgreen: Za to po pierwszym odcinku zachorowałem na 4C, teraz tylko wykombinować jak zarobić dodatkowe ~200 tysięcy przez najbliższy rok, bo ma wejść do sprzedaży w 2013. Ponad 200 KM przy masie <900 kg i napędzie na tył to będzie coś pięknego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Całkiem udany odcinek, szkoda tylko że o chińskich wynalazkach było tak mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Nareszcie coś o NASCAR w Top Gear - miód na moje serce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Brawo Panowie... dajcie jeszcze więcej spoilerów... Zajrzyj na trailer serii w pierwszym odcinku i pisz do TG, że zaspojlerowali WSZYSTKO ! Edytowane 14 Lutego 2012 przez Kaeres 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Ten to dopiero był odcinek Fiat ftw :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 płakałem ze śmiechu na fiacie, (Borat accent turn on) "turn off the traction control", "you have to hold it down for 10 seconds" (Borat accent turn off) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...