KHOT Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Hmmm, a dla mnie słabo... fiat jeszcze był ok, ale na nagrywaniu pościgu ziewałem, a na siarpc odpaliłem sapera żeby nie umrzeć z nudów... newsy za to genialne... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 ktoś zna tytuł piosenki zespołu "Genesis" którą Jeremy dręczy przy każdej okazji Chomika? :D mimo wszystko wpadła mi jakoś w ucho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) I know what I like ja oglądam na BBC więc jestem na 2gim odcinku 1 odc w całości kosmos, realizacja, samochody, widoczki - miód 2-gi odc. nascar fajny, slr fajny, newsy fajne, z chin też się uśmiałem ogólnie pozytywnie jak na razie :) specjalnego szczerze mówiąc nie oglądałem w całości więc nie oceniam. Edytowane 17 Lutego 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 W trzecim "Angry Man" rządzi :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 4 odcinek bardzo fajny, zarówno testy jak i wywiad. Bardzo mi się podobało podsumowanie FF :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Widać wyraźnie, że odzyskali formę, kolejny bardzo dobry odcinek, montaż i nawet nutka autoironii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Genialny odcinek... siarpc i płaczę ze śmiechu... FFX - w końcu przypomnieli sobie jak kręcić dobre ujęcia samochodów - jak za czasów sławetnego filmu o astonie Fis_er :lol2: they shold've called it... :lol: halftrack... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Ten to dopiero był odcinek Fiat ftw :lol2: O którym mówisz odcinku ? Na razie nie pamiętam żadnego Fiata z E01 i E02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) o 3cim, bbc know. jest w tył o 2 odcinki. Edytowane 21 Lutego 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 miec dwa super auta i zrobic tak nudny kawalek programu to tylko clarkson potrafi. dobry byl poczatek i koniec, a pomiedzy standardowe debilstwo clarksona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Hmmm... ciężko cokolwiek napisać, bo odcinek był... nudny. Wyścigowi zabrakło jakiejś "magii", newsy słabe, podwójny test jak już wyżej gdzieś pisałem: "pałeeeeer i nic więcej", gość bardzo słaby, jedynie materiał o Saabie trochę ratuje odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 no nie? ojoj, jak wyprostuje noge na gazie to pali gumy i sie obraca. no shit, sherlock, moze w takim razie nie prostuj nogi na gazie? eeeee nie rozumiem o czym mowisz. po tym odcinku nie mialbym problemu jakby topgear sie skonczyl. a poczatek sezonu mieli dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ale w przypadku Merców to tak jest, że one lubią iść bokiem. Zresztą wystarczyło popatrzeć na przejazd Stiga, nawet w szybkich zakrętach [gluteus maximus] uciekała. Zresztą Maserati samym wyglądem zjada Merca na śniadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 no, ale o tym to chyba kazdy kto oglada tg wie, ze jak sie wezmie mercedesa amg i to black edition i wcisnie gaz do dechy to tak bedzie, wiec moze cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 po tym odcinku nie mialbym problemu jakby topgear sie skonczyl. a poczatek sezonu mieli dobry. :lol: oh jej obraził się jak dzieciak w piaskownicy któremu zabrali zabawkę, nie chcesz nie oglądaj w czym problem ? ja jestem na 3cim odcinku (bbc know), jak dla mnie słaby odcinek, na materiale o tym kręceniu filmu się nudziłem kapkę, no kilka razy się uśmiałem ale ogólnie odcinek mało ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 no, ale o tym to chyba kazdy kto oglada tg wie, ze jak sie wezmie mercedesa amg i to black edition i wcisnie gaz do dechy to tak bedzie, wiec moze cos innego? Ale właśnie te Blacki są promowane jako torowe maszyny, bardzo usportowione itp itd., które powinny być połykaczami zakrętów. A fakt jest taki, że na tor się średnio nadają, bo przyczepność tyłu jest jaka jest i [gluteus maximus] lata jak oszalała. Na drogę z kolei też słabo się nadają, bo są cholernie twarde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Pierwszy materiał z najnowszego odcinka jest wzięty żywcem z Top Gear at the movies. Odcinek słaby, w sumie jedyny plus to Maserati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Nudny odcinek, jak flaki z olejem, eh szkoda słów. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) odcinek z "fisterem" i wózkami- niskich lotów.... kurde szczerze to tylko 1 i 2gi zrobił na mnie jakieś wrażenie tak to z odcinka na odcinek poziom spada... Edytowane 5 Marca 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Po prostu za mocno zaczęli. Pierwsze dwa odcinki były rewelacyjne, trzeci miał fajne fragmenty (newsy & Reynolds) a reszta jest bardzo przeciętna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) Mnie szóstka nasyciła po słabiźnie 3 i 5 oraz mimo tego co pisałem wyżej przeciętności czwórki. Nie było wybitnie, ale było sycąco - głównie przez bardzo fajny i dobrze zrealizowany materiał z samochodami - dobry głównie dlatego, że zdecydowali się je wyciągnąć poza tor (genialny Morgan :wub: ), oraz bardzo fajny film Heinkel vs Supermarine. Reszta bez szału, a gość kiepski, ale filmy ratują ten odcinek. Edytowane 6 Marca 2012 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 jeden z najlepszych odcinkow ever. mowie oczywiscie o ostatnim odcinku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Materiał o rally cross'ie miazga, płakałem ze śmiechu. Przypomniał mi się materiał jak przerobili trójkę i jeździli w wyścigu 24h :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zakończyli na bardzo wysokim poziomie. Teraz znowu czekać parę miesięcy na nową serię :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Taka ciekawostka, JC był ostatnio w Moskwie. Czyżby nowy materiał do nadchodzącej serii... :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Tyle... legend... w jednym... odcinku... :blink: :wub: ...końcówka mnie zmiażdżyła... :twisted2: Edytowane 12 Marca 2012 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Kimi wymiata :D Swoją drogą Raikkonen mieszka w Szwajcarii w miasteczku sąsiadującym z moim, niedaleko domu mojego dobrego kumpla. Mój brat chodził do szkoły z jego sąsiadem przez płot, który też jest Finem, więc pogadał z Kimim załatwił mu autograf z dedykacją. :) Jak bro znajdzie to wrzucę skan. Vettel z kolei mieszka w innej miejscowości w moim malutkim kantonie, też bardzo blisko, także jak Jezza i Kimmi rozmawiają o ich meczach badmintona, to działo się to gdzieś w mojej okolicy. BTW. BMW M5 puszcza dźwięk silnika z głośników?! BLEEE Edytowane 12 Marca 2012 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Mega odcinek, tak powinien wyglądać każdy Top Gear. Kimi jest zajebisty, uwielbiam gościa. Jedyny zarzut to brak okrążenia w M5 na suchym, ale sądzę że jeszcze to nadrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Oo obejrzałem ostatni odcinek serii, poziomem zdecydowanie nie odstawał od e1 czy e2, goście genialni, materiały genialne. nie wiem czy zauważyliście polski akcent w materiale o rally crossie :) mianowicie Hammond walczył o 3cią pozycję z saxo na którym była flaga polski. i na szybie ale też i naklejona w kilku miejscach, widać jakiś rodak złapał się na nagranie :) Edytowane 22 Marca 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 "Garry the Pole" :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...