dzej Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 wracajac do materialu o rally crossie. wie ktos jak to wyglada w polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Cytat Jeremy Clarkson There's a rumour in internet land that there will be no more Top Gears this year. I'm afraid that apart from an Xmas special, it's true. Améliorez votre expérience | Facebook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 E tam, no i dobrze. Jak mają wybierać między ilością i jakością, to cieszę się, że stawiają na to drugie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 +1, dokładnie takie samo mam zdanie. Mam nadzieję, że przygotują za to Xmasa równie fajnego jak ten na Bliskim Wschodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 50 lat samochodów Bonda http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SH3Zq07JE8o&feature=g-vrec 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) W poniedziałek wyszło to: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nenQI4HrUhk Jak widać top gear nie ma ale narzekać nie możemy. No i jest polski akcent. ;-) Edytowane 21 Listopada 2012 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 W dniu 22.03.2012 o 23:54, slavOK napisał(a): Oo obejrzałem ostatni odcinek serii, poziomem zdecydowanie nie odstawał od e1 czy e2, goście genialni, materiały genialne. nie wiem czy zauważyliście polski akcent w materiale o rally crossie mianowicie Hammond walczył o 3cią pozycję z saxo na którym była flaga polski. i na szybie ale też i naklejona w kilku miejscach, widać jakiś rodak złapał się na nagranie Akurat ostatnio puszczają ten odcinek na TVN Turbo i właśnie wydawało mi się, że mignęła mi tam nasza flaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Woooha! Jonaszu, jonaszu! Gulf przetestowany. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ooI-EQIDouA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zajawka świątecznego specjala, czy nowej serii na styczeń? Pokaż ukrytą zawartość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jakby ktoś nie wiedział to w tym roku nie ma Christmas Special tylko Winter Special i dopiero w lutym. Tak samo nowa seria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 A właśnie, że nie, miało być w lutym, ale będzie w styczniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://www.topgear.com.pl/19-seria-top-gear-najciekawsze-momenty,aktualnosci,artykuly,1287 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Właśnie skończyłem oglądać Top Gear. Nie ma to jak nie musieć czekać na torrenty. :) Odcinek super, oprócz ostatniego materiału o nowym aucie które skonstruował Jeremy, który był taki sobie. Część z Bentleyem Conti GT spowodowała autentyczny opad kopary, ale więcej nie zdradzam. PS. Gościem jest jakiś rudy aktor z The Homeland (nie wiem który, bo dopiero mam zamiar obejrzeć ten serial), który opowiadał o wypadku motocyklowym, który przydarzył mu się w Londynie prawie dokładnie tam gdzie mieszkam, i w którym udział wziął pijany pielęgniarz ze szpitala w innej części Londynu, gdzie chodzę na regularne badania. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zdążyłem obejrzeć jeszcze rano cały odcinek i dla mnie przeciętniak. Gość słaby, samochód Clarksona słaby, newsy słabe, dwa filmy o samochodach przeciętne. Taki odcinek do kotleta. Btw. Widać po May-u jak się strasznie postarzał między seriami. Btw2. Klapy na Huuuuyhhhhryeeehhhh genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 E nie był taki zły, za to Brody ma poczucie humoru. No i te 50 twarzy traktorów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Materiał z Bentleyem świetny, samochód też daje radę ;) Pagani pokazało klasę a reszta odcinka taka sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Miałem wcześniej napisać. Genialny odcinek, wymiata po całości. Porządny, super zrealizowany film z genialnymi zdjęciami i rewelacyjnym zakończeniem = miazga. Bardzo dobre newsy i gość który po prostu wymiata, imo jeden z najlepszych siarpc w historii, odlot na całego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Drugi odcinek średni. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Hmm... Oplułem się tylko przy ustawianiu nawigacji w LFA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobre tez bylo jak zadzwonil po porade po "tworczosci" w kanale burzowym "oh my" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 CIekawe czy twórczość sami zrobili bo wyglądało zbyt ładnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 55mph na budziku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Bardzo dobry odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Na szybkości obejrzany dzisiejszy. Audiobook w Shelby rozbił system. No i podsumowanie trochę mnie zaskoczyło. Ale tylko trochę. Za to Toyka trochę mizernie wygląda na ekranie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Audiobook dobry, natomiast sam odcinek bardzo średni. Przyczepić się do czegokolwiek nie można, ale też nie ma tego efektu "wow". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak to nie ma? Zbiornik paliwa w tym Shelby pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Seria całkiem fajna, ale prawdę mówiąc, to już jesteśmy przyzwyczajeni do top gear i dla tego nie robi na nas takiego wrażenia jak kiedyś. Ta toyota całkiem fajna jest, widziałem u siebie pod centrum handlowym stała, szkoda, że nie w środku, bo była cała brudna, szyby zaparowane no i drzwi zamknięte :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Szczerze top gear to dla mnie bardziej rozrywka z sentymentu. Większość testów aut oglądam na youtubie. Mam zasubskrybowane parę kanałów i prawie codziennie są nowe świetne materiały do obejrzenia. W godzine można się dowiedzieć o najlepszych autach więcej niż z całego sezonu TG. Od siebie polecam w kolejności od najbardziej ulubionych: 1: drive bardzo dużo świetnych materiałów, w tym testy Chrisa Harissa, które są imo najlepszymi w całej tv/internecie. Teraz co tydzień leci materiał o produkcji Koenigsegga, szef Christian Von Koenigsegg oprowadza po fabryce i pokazuje ile pracy wchodzi w projekt i produkcję nowej Agery R. 1-sza liga 2. Mighty Car ModsAmatorski kanał. Dwóch walniętych australijczyków bawi się tanimi (jak na australię) japońskimi autami, tuningują, naprawiają, psują, sprawdzają różne mity w poważnym tuningu i wiejskie tuningi dla jaj. Początkowe sezony raczej lipne, ale 3 i 4 imo super. Ciuka Marty'ego zawsze mnie rozśmiesza, ale pewnie ich styl bycia niektórych będzie wkurzał. Właśnie zaczął się sezon 5, gdzie kupili zdezelowanego Nissana 180sx i naprawiają go, żeby zrobić z niego driftowóz i co tydzień jest z tego odcinek. 3: Jay Leno's Garage za Leno nie przepadam, ale kolekcję niesamowitych fur od samego początku motoryzacji ma wielką i używa ich zamiast trzymać w garażu dzieląc się wiedzą i ich ciekawymi historiami z internautami. Niektóre eksponaty miodzio. Zazdroszczę gościowi. 4: Motor Trend Kanał jednego z najważniejszych hamerykańskich czasopism motoryzacyjnych Też dużo testów i porównań i innych materiałów, przeważnie wysokiej jakości (chyba, że traficie na denerwującego grubego kolesia z brodą) Mają świetnego kierowcę testowego, który sprawdza czasy na Laguna Seca. 5. evo TV Kanał angielskiego czasopisma. nie produkują tak dużo materiałów jak drive czy mt ale jak już to konkretne. 6. Car and Driver Jw. tyle, że biedniej. Jak ktoś ma coś godnego polecenia, to chętnie przygarnę linka. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Oczywiście, bo TG to show rozrywkowy a nie program informacyjny. Drive i Jaya Leno też mam w subskrypcji (lubię gościa, jego podejście do tematu samochodów jest genialne), resztę obadam - dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Kolejny dobry odcinek. Zaczęło się słabym testem, ale już na "all we know is, he's called the Stig" nadrobili poziom i dalej już było z górki: newsy, test nowego cee'd genialny. Gość słaby, ale... Do testu Hammonda można by się przyczepić, że film ma potencjał na bycie genialnym, ale nie do końca udało się to uchwycić i jest tylko "dobry". Rugby dobre, nie wiem w sumie dlaczego, ale oglądało mi się to najlepiej z tego rodzaju eventów. W skrócie: jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...