durczyn Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Przez rok weszło na rynek tyle superaut i czekałem na TG rok by obejrzeć test opla astry i kia ceed........ a już te gry w piłke samochodami do znudzenia, ile mozna ? Wieje nudą jak dla mnie, prawde mówiąc głownie już czekam na ich special, to jeszcze jakoś im wychodzi : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Ile można oglądać "superauta" i darcie mordy Clarksona "pooooweeeerr wiiiiiii" muszą to jakoś przeplatać. Przecież w 2ch odcinkach (ogladam na bbc) bylo 5 "superaut" to mało ? @ Edytowane 21 Lutego 2013 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Super auta to dopiero nuda. Oby ich było jak najmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Kia i tak najlepsza. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=E7bGzlth_6s&list=PL98550996D33EC6DA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 gdzie stig? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Pewnie przesunięty za 2 odcinki special. Miał testować Range'a na torze? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Program fajny ale stwierdziałem że nie będę oglądał bo się nakręcam na samochody, którymi raczej nie będzie mi dane pośmigać ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Program fajny ale stwierdziałem że nie będę oglądał bo się nakręcam na samochody, którymi raczej nie będzie mi dane pośmigać ;P To idź stąd. Najlepiej z całego forum. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Miał testować Range'a na torze? Mógł przelecieć Rovera, YOU KNOW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 kosztem rover james'a mogli zapodac test jakiegos ferrari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Nie no, Range był fajnym testem. Za to Multipla (masz ryj jak multipla - tak na dzień dobry) to był dla mnie fast-foward odcinka. Czekam teraz na podwójny special. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 special słaby jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Dla mnie też, zobaczymy jak pójdzie z drugą częścią ale boję się, że z obu dałoby się po wycięciu paru zbędnych ujęć sklecić jeden pełny odcinek. Mam tylko nadzieję, że druga część nie jest ostatnim odcinkiem serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Cuż to nie był Wietnam, Polar Special czy gdy byli pierwszy raz w Afryce. Chyba nawet Boliwia to przebija. Zobaczymy co w drugiej części będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Special? Takie se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Dla mnie też, zobaczymy jak pójdzie z drugą częścią ale boję się, że z obu dałoby się po wycięciu paru zbędnych ujęć sklecić jeden pełny odcinek. Mam tylko nadzieję, że druga część nie jest ostatnim odcinkiem serii. Z tego co tam JC w którymś tam odcinku powiedział to właśnie specjal kończy serię pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Nuuuuuuuuuuuuuuuda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 strasznie wieje nudą, subaru wybrali dobre ale to volvo i bmw dla jaj wcisniete na siłe zamiast np xc70 czy allroada, wtedy to byłby test fajny dodatkowo.... mogli by zakończyć serie jakimiś statystykami czy pokazaniem czasu okrazen prowadzacych w aucie za rozsądną cenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Chyba przerzucę się na 5th gear. Bo ostatni special-srecjał mnie uśpił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) nie mogę pojąć fenomenu tego programu. angielski humor ok, ale nie tutaj. można jedynie liczyć na żenuę tego co się tam wyprawia. właśnie utwierdził mnie w tym kolejny specjal, czyli kolejna kupa na dachu, do niczego nie prowadzące niszczenie aut[(tobie blacha z drzwi do niczego się nie przyda a mi tak)więc sobie ze swoich wytnij. wtf!] czy ogólne podśmie**ujki. publice to chyba płacą za to HA HA i oklaski. sry.polar the best. a Clarskon bywa obleśny. czego się spodziewać po herbacie z mlekiem. Edytowane 15 Marca 2013 przez dumpmuzgu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Jak widać są różne gusta. Mnie się specjal jak zwykle bardzo podobał. Uśmiałem się co nie miara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Mnie i mojej żonce również,super odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 WTF ? Czy na specjalu kończy się seria ? Zamiast kolejnego odcinka na BBC Kn HD, leci TG samochody Bonda ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 WTF ? Czy na specjalu kończy się seria ? Zamiast kolejnego odcinka na BBC Kn HD, leci TG samochody Bonda ?? Dokładnie. Africa special kończył serię. Teraz znowu trzeba czekać... ;/ Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zacząłem się rozkręcać a tu koniec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak dla przypomnienia, nowa seria się zaczęła. Widać, że panowie aby podratować budżet zaczęli śmielej lokować produkty. Co ciekawe jest nowy rpc. Jak czasy się zmieniły, jak Liana zaczynała to kosztowała poniżej 10k i można to było nazwać reasonably, a teraz nowy rpc 17k pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 O rpc mówił Willman w krótkim filmiku po pierwszym odcinku - stary Cee'd wyszedł ze sprzedaży w UK, więc nie mógł dalej służyć jako rpc. O odcinkach cisza, bo właściwie nie ma o czym pisać, jak na razie było słabo i na obu przysypiałem niemiłosiernie... nuda, nawet wyścig z pierwszego słaby. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie zgodzę się. Drugi Ep znacznie lepszy - w końcu nie przewinąłem SIORPC bo było zabawne. Zakrztusiłem się browarem przy News'ach. Materiał Cpt. Slow był przyjemny a ujęcia z F12 - cóż, powiem tyle że choruję na przelot przez środkową Anglię [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 20x03 i od razu lepiej. Materiał z Hiszpanii jest niezły, do tego dobre newsy i właściwie tyle. Siarpc taki sobie, ale i tak jest nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...