Orgiusz Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 20x04 Płaczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Ze smutku, czy śmiechu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Oczywiste, że ze smutku. Nie było aż tylu śmiesznych momentów żeby płakać ze śmiechu. Ogólnie słabizna i materiał o sls'ie nie ratuje odcinka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Ze smutku, czy śmiechu? Z bólu. Bo mi się odcinek podobał jak reklamowali poduszkowiec. No i Jackman dał radę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 20x5 - dobry odcinek. Oba testy szybkich wózków dobre, na newsach nie zasnąłem, test suva Mitsubishi niezły, tylko gość słaby - faktycznie może córcia byłaby lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Smutno mi się zrobiło. SIORPC, Jag i ostatni ficzer - perełka IMHO. Jag z kompilacją zajebisty dźwięk, jedyny podkład który trawię ( POWER ), Webber z dobrymi tekstami. No i materiał na koniec. Bezsens że tak krótkie sezony robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Budżet Panie, budżet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Budżet Panie, budżet To niech BBC do wafla jucha dostanie sponsoring neutralnie nastawionej firmy np. Castrol zamiast od powiedzmy Pirelli za opony w F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Mały offtoppic: Miłego oglądania. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=efj7in_g3oI 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Phi, w Kup i zrób mają M5. Wracając do tematu, dobrnąłem do końca 20 serii. Gdzie odcinek specjalny? A może "kiedy"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 The Perfect Road Trip 2013. Bentley Rally BAC Mono + GT3 Tak, dawno nie oglądałem tych Idiotów i jakoś mi się podobało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Końcówka mega, wymiata! Bugatti... Edytowane 27 Listopada 2013 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Końcówka mega, wymiata! Bugatti... Bentley chyba lepszy [; <3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Jaki oni mają budżet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Pewnie taki, że do końca życia można by w miarę godnie żyć i nie pracować. A jak by to dobrze zainwestować to i kolejne pokolenia miały by całkiem dobry start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Większość budżetu i tak zjada zapewne ubezpieczenie aut :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Fajny film, ale szczerze mówiąc mam wrażenie że za wiele o żadnym z aut (może poza SLS-em i F12) które wystąpiły się nie dowiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Szczerze mówiąc cieniutko. Najpierw nudne i oklepane sto razy supercary, a na końcu... wiadomo. Spodobały mi się hothatche i dźwięk Bentleya - cudeńko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Natrafiłem na to wczoraj: Kurde, biję się w pierś. Gdy kilka lat temu oglądałem ten odcinek, podzielałem opinię Clarksona - jak większość. Myliłem się okrutnie - jak większość. To autko wygląda obłędnie i nadal nie rozumiem, jak mógł wtedy widzieć to tylko James, który z nich 3 ma najbardziej konserwatywne poglądy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jeżeli patrzeć na profil i tył, to nawet bym się zgodził, ale przód... nie, po prostu nie, jest tak ohydny, że na wymioty się zbiera. W pełni popieram słowa Clarksona, nawet po tylu latach to nie wygląda. Z tej generacji jedynie 7-er mnie w jakiś perwersyjny sposób pociąga mimo też bardzo dyskusyjnego wyglądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sln Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 E60 fenomenalnie oparło się starzeniu, auto ma już 10 lat a nadal wygląda świeżo i nowocześnie, coś niesamowitego, stawiając je obok najnowszej 5tki F10 można by pomyśleć że to równoległy, nieco mniejszy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek18 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Teaser nowej serii Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Gacek18 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Oglądali już nowy odcinek? Oni z serii na serię robią się coraz bardziej dziecinni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 No właśnie warto. Włączyłem w połowie, bo zapomniałem i zobaczyłem jak jeżdżą po sklepie i wyłączyłem. Może w tygodniu zobaczę :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Pierwsza połowa fajna, ale po newsach poziom imo polecał w dół i roztrzaskał się o asfalt. Gość z tyłka wzięty i słaby, a końcówka tanich samochodzików wybitnie słaba i zrobiona bez pomysłu, niektóre elementy bardzo na siłę. Dla mnie odcinek na minus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Obejrzałem. Jestem rozczarowany. Chyba popadają w przesadę tracąć kontakt z realizmem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Chyba mamy podobny gust, bo znowu dokładnie to samo wrażenie mam. Jak zobaczyłem wstęp materiału o hothatchach to się ucieszyłem jak dziecko. Początek w sumie był spoko, ale im dalej tym coraz gorzej, a końcówka na poligonie i podsumowanie, to już totalna porażka. Po gościu programu to już nawet nie był rozrywkowy program o motoryzacji, tylko podrzędny show komediowy 3 starych kolesi z jakimiś tam autami w tle. Edytowane 5 Lutego 2014 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Po kiepskim pierwszym odcinku kolejny był IMO doskonały. Świetne samochody, ciekawy gość, dobrze zrealizowane materiały. No po prostu tak powinien wyglądać Top Gear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 +1Ep.2 - chyba najlepszy odcinek od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Dobry był, ale z alfą mogli coś więcej pokazać, no i gdzie Stig z alfą na torze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...