ULLISSES Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Odcinek 2 zdecydowanie lepszy. P1 urywa łeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Hmm obejrzałem ep01 i ep02. Pierwszy taki show. Drugi - cóż - materiał P1 i 4C wbił lekko w fotel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 slabo widze ten top gear. owszem, wychodza fajne nowe samochody i ich recenzje sa bardzo spoko. mclaren p1 jest prawdopodobnie genialnym samochodem to i recka wyszla fajnie. zenvo z 3 odcinka tez jest ciekawym autkiem i tez sie przyjemnie ogladalo, choc wydawala mi sie troche krotka. oczekiwałem, ze clarkson tez bedzie bardziej wyrazisty, bo jednak samochod z 1000km, napedem na tyl i z wylaczona kontrola trakcji wydaje sie niezwykły. natomiast odczułem wrażenie jakieś takiej obojętnosci. trip byl natomiast nudny. to zadanie z jaknajwzszym zuzyciem paliwa bylo fajnym urozmaiceniem, ale ogolnie bylo nudno, bo i samochody byly nudne (no fiesta ma jakies tam aspiracje do bycia hot hatchem, no i zdecydowanie najladniejsza). a juz ten wjazd do czarnobyla byl wogole załosny. wiem, ze to show i maja być zarty, no ale promieniowanie tam już od dawna nie jest szkodliwe dla ludzkiego organizmu, a miejsce jest teraz oblegane przez turystow i wycieczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Trzeci znowu kiepski.. czemu tak mało o Czarnobylu? :( Mogli zrobić tor w Prypeci :mrgreen: dzej, promieniowanie jest szkodliwe, w niektórych miejscach nawet bardzo. W końcu nie bez powodu budynek reaktora można oglądać tylko z pewnej odległości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Odcinek całkiem niezły. Mało o Czarnobylu, bo to nie jest program historyczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 `Dla mnie bomba. Dużo śmieszniej i ciekawiej niż pierwszy odcinek. Troche jestem rozczarowany zenvo. Spodziwałem sie niesamowitego auta, a tu taki niewypał za górę kasy. Arinera będzie ciekawą konkurencją dla niego i mam nadzieje że wyjdzie lepiej (jak w ogóle wyjdzie ;-) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Hamster w Ecoboost vs Cpt. Slow w odmłodzonym Clio. Padłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Oj brakuje im już pomysłów, piąty odcinek można na dobrą sprawę oglądać od 50 minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze ogląda Top Gear.... bo szczerze mówiąc nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Hamster w G klasie AMG z dwoma osiami z tyłu w Dubaju mnie rozbawił, szczególnie z tym wkładaniem łba w nadkole i na tym wielkim jeepie na końcu. Test dwóch nowych moich ukochanych caterhamów 7 obejrzałem z przyjemnością i czekam na cenę seven 160 u polskiego dystrybutora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Za sam wygląd 160 na tych małych kółeczkach Cpt. Slow dostaje ode mnie Order Uśmiechu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Patagonia Special - ehhh... szkoda słów. Taki sam żałosny poziom jak kilka ostatnich odcinków specjalnych. Boliwia to był ostatni śmieszny special, reszta to niestety dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Takiej tragedii nie było, atak na konwój jedyny z ciekawszych momentów. Wysłane z mojego XT1032 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mastang był, więc musiał być dobry odcinek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Obejrzałem - całkiem niezłe było. Lotus dawał radę. Mustang potwierdził jedynie powszechną opinię o amerykańskich mięśniakach. A tych chorych psychicznie ludzi pod koniec 2 części to bym najzwyczajniej rozstrzelał - z tak porytym beretem nic nie da się zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Top Gear się skończył. Stare odcinki były jeszcze o samochodach. Teraz robią tylko show a o samochodach niczego się nie idzie dowiedzieć ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Sam żeś się skończył, TG zawsze było programem czysto rozrywkowym nastawionym na show. Kręcą Cię tabelki to sobie AŚ kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Please nigga, oczywiście że TG się skończył. Gdzie jest niby test piekłokota? A tak poważnie to chyba nie powiesz, że nie zauważasz różnicy między ostatnimi sezonami a tymi np. 5 lat temu. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Oczywiście, że zauważam, obniżyli loty, Clarkson stał się nudny, reszta się wypaliła, z tym, że to nie był nigdy program informacyjny gdzie rzucają danymi z tabelek. A może to po prostu nam się już przejadła ta trójka? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez SEKS_DESTRUKTOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Oczywiście, że zauważam, obniżyli loty, Clarkson stał się nudny, reszta się wypaliła, z tym, że to nie był nigdy program informacyjny gdzie rzucają danymi z tabelek. A może to po prostu nam się już przejadła ta trójka? Jup przejadło się. Przypominam że jest trochę bardziej normalny Final Gear :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jup przejadło się. Przypominam że jest trochę bardziej normalny Final Gear :) Fifth Gear? Teraz w całym sezonie jest mniej aut niż kiedyś w 4 odcinkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Trochę mnie zaskoczyli drugim odcinkiem, bo był genialny :mrgreen: Pierwszy to był taki odgrzewany kotlet, ale drugi to było to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Już myślałem, że nowe odcinki wyszły, a tu recenzja kotletów sprzed miesiąca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Top Gear się skończył. Stare odcinki były jeszcze o samochodach. Teraz robią tylko show a o samochodach niczego się nie idzie dowiedzieć ciekawego. O kierwa. To idź automaniaka z prokopem oglądać. Przecież TG nigdy nie był programem, w którym mógł byś się czegokolwiek obiektywnego dowiedzieć. Tam downsizing zaczyna się od V8, jedyna zielona rzecz jaką w nim zobaczysz to najwyżej lamborghini w tym kolorze a i tak najlepsze na świecie auta robi jaguar mimo, że posiada je hindus od dywanów no i może trochę RR i bentley ale w tym już szkopy maczają palce. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Już myślałem, że nowe odcinki wyszły, a tu recenzja kotletów sprzed miesiąca... W jakiej równoległej rzeczywistości Ty żyjesz? :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes#Series_Twenty-two 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Drugi odcinek wiał jak dla mnie nudą,starsi panowie nie maja chyba pomysłów.. Edytowane 4 Lutego 2015 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 zgodzę się z opinią wyżej, co to za odcinek bez newsów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 W jakiej równoległej rzeczywistości Ty żyjesz? :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes#Series_Twenty-two Grrr.... Jak klepałem w Google S22E01 lub S22E02, to wyskakiwał mi Patagonia Special. Wydawało mi się to dziwne (bo tak się nie oznacza specjalnych), ale po kilku napisach "Patagonia" odpuściłem. Damn, jestem 2 odcinki do tyłu. Wbijam tu: http://www.reddit.com/r/TopGear/comments/2qmwrj/uk_season_22_episode_02_watch_download_thread Większość linków skasowana. Wbijam linki "KAT: 1080i | 720p | SD" A tam Patagonia. Gdzie jak gdzie, ale na Reddit nie spodziewałem się, że ktoś nie odróżnia specjalów od zwykłych odcinków EDIT: Jak by ktoś miał problem ze znalezieniem, to trzeba dopisać: site:cloudy.ec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 A Patagonie z polskim lektorem gdzieś można znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Leciała jakiś czas temu w TV. Obecnie już będzie leciał trzeci odcinek. Z napisami widziałem w necie, lektor to ciężka sprawa - musiało by być nagrane z TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...