kamilo23 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 dzisiaj traktorki były i lambo eh jak się to wspomina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 No ewidentnie muszą mieć większe finansowanie. Ale wole to, niż patrzeć na cudowne wymysły upadających marek jak tvr. Ja mam strasznie dziwny gust, ale jak słyszę, jaki to np. Jaguar jest cudowny i piękny to mnie skręca w środku. Jakoś jestem wyznawcą niemieckiej myśli technicznej (jak to kiedyś określono, kieruje się komunistyczną ideologią cudownego RFN) przez co nikt nie jest w stanie przekonać do tego, iż jakakolwiek brytyjska marka, będzie piękniejsza, lepsza, szybsza itp. od mistrzów techniki z porsche, vw-audi, mercedesa, bmw itd. Jedyne co mają fajnego to Prodrive, ale nic poza tym. Dlatego dobrze jest pooglądać pierwsze edycje, aby zobaczyć jak duży był skok w przekazie programu. Im większa oglądalność tym więcej było show. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 A McLaren to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Dlatego dobrze jest pooglądać pierwsze edycje, aby zobaczyć jak duży był skok w przekazie programu. Im większa oglądalność tym więcej było show. Przeczytaj to: http://www.topgear.com/blogs/planettopgear...-its-up-to-you/ - dużo Ci się wyjaśni. [w ramach przypomnienia, bo ten artykuł był już tutaj cytowany] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) A McLaren to co ?Wliczyłem ich w Mercedesa, bo sami nic dla ludu nie robią. [w ramach przypomnienia, bo ten artykuł był już tutaj cytowany]Sorki, ale nie bryluje tematów "bez dna" strona po stronie, nie mam po prostu na to czasu. Ale dziękuję. Edytowane 6 Maja 2007 przez ...John Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Sorki, ale nie bryluje tematów "bez dna" strona po stronie, nie mam po prostu na to czasu. Ale dziękuję. Nie ma sprawy. Nic ci nie wypominam, ale warto wiedzieć, że formuła programu nawet nie pasuje samemu prowadzącemu. Mam nadzieję, że uda im się [tzn. BBC oraz Jeremiemu, Richardowi i Jamesowi] osiągnąć porozumienie. Nie wyobrażam sobie za bardzo braku w TG tych trzech dżentelmenów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Wychodzi na to ze jednak kreca nowa serie, zdazyli rozbic kolejne auto ;) http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/c...ear,910441,1718 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A już myślałem że Clarkson coś zepsuł :D Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 kolejny sezon tak, ale raczej nie w takim stylu jak ten co leciał teraz na tvn turbo, bo na dłuższą metę takie wygłupy szybko się znudzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 To nie chodzi o znudzenie. Sami prowadzący się nie zgadzają na taką formułę programu. Więc chyba, jeżeli już to powróci TG w stylu z serii 6-7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 najbardziej podobały mi się odcinki takie jak astonem ścigał się z transportem publicznym itp. Nie były za bardzo przebajerowane, tylko senowne a i trochę rozrywkowe. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nareszcie! http://www.finalgear.com/shows/topgear/10/0/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 ale ten specjalny odcinek z biegunem jest nedzny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Mi bardzo się spodobał i nawet mały filmik zrobiłem Top Gear Polar Special Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mi też się podobał :-) Szkoda tylko, że tak mało zrozumiałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mi sie bardzo podobala edycja polarna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Przy samochodzie to wiadomo, bylo widac ekipe. Ale nie zauwazylem obslugi technicznej przy Hammondzie i psach. I dlatego respekt dla niego - przy calym moim lubieniu Clarksona, hiluxa moze sobie w tylek wsadzic ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Odcinek super. Szczególnie ich wychodek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wychodek był świetny ale mnie rozłożyły napisy końcowe, jak ktoś czyta po angielsku to polecam jego książki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 finalgear.com: "According to Top Gear magazine as well as Applause Store (the site where you get Top Gear studio tickets from), Top Gear will be back in October! I can’t wait, can you?" topgear.com: http://www.topgear.com/content/features/st...ories/04/1.html z dedykacja dla wszystkich [ciach] którzy uważają ze 126p to syf i wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mi bardzo się spodobał i nawet mały filmik zrobiłem Top Gear Polar Special super filmik ;) a odcinek mnie zwalił na kolana pełen szacunek ! ! ! i'm a top gear fanatic =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Wiem że te pytanie padało wielokrotnie, ale skąd ssać?:> Linki podawane w temacie są już lekko nieaktualne, a pliki na finalgear mają po 5-6 seedów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Mnie się podobał ten odcinek :D A toyota fajna :) Edytowane 15 Września 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Mnie się podobał ten odcinek :D A toyota fajna :)W tym samochodzie to z orginalnego hiluxa zostało niewiele, więc to islandzkim tunerom należą się oklaski, bo faktycznie furka była wypasiona i doskonale dawała sobie radę, mimo kretyna za kółkiem. Szacunek także należy się Hammondowi i tej kobiecie, którzy jak widać po sposobie filmowania jechali sami. Bez licznej zaprawionej w bojach ekipy, Clarksona z Mayem po pierwszych problemach odwieźli by z odmrożonymi penisami śmigłowcem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Oczywiscie wiecie ze w ta niedziele rusza kolejny sezon na BBC? (i pewnie na finalgear bedzie link w poniedzialek) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ja już i tak łapki zacieram. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Dzięki za info. Już się nie mogę doczekać ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Emisja dzisiaj o 8 na BBC :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 wieczorem oczywiście, tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 http://www.finalgear.com/ Nie zapominajcie zostawić uploadu po ściągnięciu, tu akurat to legalne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...