wojtek.r Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 hehe, ja juz ogladalem :P nie bede zdradzal szczegolow, zobaczycie sami. ;) nie moge sie doczekac odcinka z wyscigiem do lotniska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antares4 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 nie chce zakładac nowego wątku wiec spytam tutaj: czy ktos wie w którym odcinku top gear było przedstawione Volvo v70? jeśli tak to w ktorym? ewentualnie czy można znaleźć gdzies w sieci filmy przedstawiające w/w samochód.Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Świetny odcinek, obejrzałem z przyjemnością. Piękne samochody, no może za wyjątkiem nadmuchanego Golfa. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Z zazdrością wysłuchałem listy autostrad zamkniętych tego dnia z powodu wypadków. Lista była dłuższa (wiem, to prawie niemożliwe) niż ilość remontów na autostradzie A4 Katowice - Kraków. :lol: No i szkoda, że to Cpt. Slow siedział w Astonie. Ciągle podniecał się potem, a nie na jazdą. (wiem, że nie miał klimy) ewentualnie czy można znaleźć gdzies w sieci filmy przedstawiające w/w samochód. http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zgadzam się fajny odcinek. Aczkolwiek nie zgadzam się co do nadmuchanego Golfa ;) Może za duże spojlery ale wyglądało to wszystko razem ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Dla mnie odcinek "taki se". Myslałem, że w nowej serii odejdą od robienia wielkiego show trwającego prawie cały odcinek i będą więcej testować aut na torze. Niestety ta seria bedzie podobna do poprzedniej, gdzie było mało testów samochodów a dużo pierdół w stylu: kupujemy ciągnik, kombajn itp. Owszem smieszne to było, ale ja wole styl serii 6 i 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antares4 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search wielki dzięki za link jakoś nie wpadłem że filmiki z v70 beda na youtubie. a co z top gear nie był w nim prezentowany ten model? czy nie da się tego już nigdzie znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Przeszukaj forum na finalgear.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antares4 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 dzięki za link, niestety niczego tam nie znalazłem :( swoją droga nie wiedziałem że istnieje strona tylko dla fanów top gear fajnie :) może przy okazji swój angielski podreperuje. Przeszukałem dokładnie google i znalazłem jeszcze strone specjalnie poswieconą 70 http://www.volvocars.com/campaigns/MY08/Al...ors/default.htm jest tam troche filmów to tak jakby ktoś był ciekaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Warto obejrzeć. Na reszcie Top Gear w starym dobrym wydaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Fajny odcinek czekam na kolejne :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 w tym odc chyba najwięcej bluzgów padło w historii TG ;) krótko mówiąc chłopaki trzymają super poziom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 odcinek byl fajny a golf jaki by nie byl i tak posysa, auto dla niemieckiego emeryta lub drecha z pjunierem na szybie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Ehh, znowu tylko jedna recka samochodu, a reszta to show na cały odcinek, w dodatku znowu amfibie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Też mam podobny niedosyt, mogli poczekać z tymi anfibiami tak z 2-3tyg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Rany ale kicha, mam nadzieję że to jednorazowy wybryk. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 I po kolejnym epizodzie :wink: W sumie to zaczyna mnie męczyć ten program, nie jest już taki jak kiedyś (chyba Clarkson się starzeje :D ). Podobało mi się to 599, a wyścig do bani (a Hammond to ma chyba w kontrakcie, że zawsze przegrywa) :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 najlepszy był Peel P50, normalnie skuter z karoserią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 najlepszy był Peel P50, normalnie skuter z karoserią :DTa fura to połyka wszystkie SLR'y i Enzo :D Najlepszy był ten stary jak pocinał po gmachu BBC :lol2: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Odcinek był ok. Wreszcie więcej samochodów, a mniej gadania, no i odcinek bez amfibii i innych nudnych konkurencji. P50 wymiatał. :) Za tydzień odcinek specjalny z Afryki, ciekawe co wymyślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 IMO odcinek był OK, nie było jakiegos wielkiego godzinnego show i tak byc powinno. Odbiegając troche, to ostantio obejrzalem cala serie 11 i 12 5th Gear i powiem wam, że to mi się podoba (zresztą program podobał mi się juz wczesniej). Teraz dlaczego mi się podoba, ano dlatego, że mają swietnych kierowców: Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell, Jason Plato i testują samochody na bieząco. Najbardziej własnie podoba mi się to, że są na bieżąco z testami np. był Caparo T1, Ferrari 430 Scuderia, nowa Impreza itd. Poza tym Tiff Needell wyżywał się Veyronem na torze (bokiem :D), ogolnie program bardzo fajny, niektóre elementy są słabe ale nadrabiają własnie innymi elementami, kto jeszcze nie ogladal to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Fajny odcinek. Trochę mniej show. Prezentacja Peel'a P50 fantastyczna ! Fajnie jak jeździł po gmachu BBC. Ogólnie na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 S10E4, nie przepadam za takimi odcinkami, nie to lubię oglądać w Top Gear. A w Afryce drażniła mnie ich chamska bezmyślność - zostawianie za sobą góry śmieci, palenie plastikowych części no i wreszcie rajd po wyschniętym jeziorze. Ciekawe co będzie następne, amfibie na rafie koralowej, czy skutery śnieżne w Tatrach. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Odcinek trochę naciągany. W sumie tak już chyba będzie wyglądał Top Gear. Dziwi mnie to bo Clarkson nie chciał odchodzić od typowo motoryzacyjnego programu. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Tylko że Clarkson nie ma tam decydującego głosu tylko producent :P Ale mogli by już sobie dać siana z tego typu odcinkami <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Wszystkim zniesmaczonym ostatnim odcinkiem polecam obejżeć najnowszy film Clarksona - Supercar Showdown. Edytowane 6 Listopada 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Dzięki, tym filmem sie nasyciłem ;) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Wszystkim zniesmaczonym ostatnim odcinkiem polecam obejżeć najnowszy film Clarksona - Supercar Showdown. To było mocne. Jestem jednak poirytowany chęcią demolowania wszystkiego co się rusza u Anglików. Edytowane 10 Listopada 2007 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) No i po kolejnym :wink: Sorka BeerdMan zamuliłem :wink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ogólnie mi się podobało, Hammond wygrał dwa razy :blink: Fura którą pocinał Clarkson spoko, no i ten wynik :huh: Imho atrakcyjność odcinka podciągnął jak zawsze bezczelny i pewny siebie Cowell (są godnymi siebie rywalami w dyskusji) :D Odcinek na plus i oby więcej takich :) pzdr Edytowane 12 Listopada 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 chemiczny_ali Fajnie że sobie obejrzałeś ale takie informacje to dawaj w spojler na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Nowy odcinek bardzo fajny. Cowell i Clarkson są nie do pokonania w swoich rozmowach. London race też ciekawy. Test Richarda trochę naciągany - krótki i mało treściwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...