Greg_1 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 co to za utwór który leci gdy Clarkson testuje Caparo :?: zaraz po tym jak powiedział cene ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Podobał mi się ten odcinek. Nawet londyński wyścig z przyjemnością śledziłem. BTW takie żarty jak w brytyjskiej telewizji, u nas by nie przeszły np. szminka i pies. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 z youtuba zdjęli wszystkie wersje nowego odcinka, ale lipton. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 co to za utwór który leci gdy Clarkson testuje Caparo :?: zaraz po tym jak powiedział cene ;)Trochę późno na odpowiedź, ale właśnie przeglądam pewne forum.. Na przyszłość pewnie się przyda. ;) TG What's That Song? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 A wie ktoś co to za piosenka leci od 1:55 oraz ta zaraz po niej ? http://www.metacafe.com/watch/99606/top_gear_ford_gt40/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Afryka i odcinek specjalny fajne były. Niezłe teksty i nice cars. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Wczorajszy odcinek był przeciętny. Testy Clarksona ciekawe, Richard i James średnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 a ja mam takie pytanko.. wie ktos w ktorym odcinku topgear testuja alfe romeo 156?:) psozperalem po google i raczej nie wiele znalazlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 odcinek fajny, calkowicie zmienil moje spojrzenie na nowego civica, ktory do tej pory wydawal sie mi fajnym samochodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 a ja mam takie pytanko.. wie ktos w ktorym odcinku topgear testuja alfe romeo 156?:) psozperalem po google i raczej nie wiele znalazlem :) Nie wiem, czy go testowali... Testowali 166 w s4x02. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) w biezacym odcinku mowil, ze 156 testowali prawie 9 lat temu wiec sobie policz ;) ja chce tego campera z samego konca :D:D BTW. fajne rzeki maja w UK skoro mozna je przejsc nie moczac glowy :D Edytowane 19 Listopada 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 w biezacym odcinku mowil, ze 156 testowali prawie 9 lat temu wiec sobie policz ;) No wlasnie zwrocilem na to uwage ale nie mam pojecia ktory to moze byc odcinek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Nudny i przeciętny odcinek. Autobus robi wrażenie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Znów 'Top Gear Challenge'. Tym razem trochę przesadzony - chodzi mi o ostatnie zadanie. Reszta jest nawet ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Mniam mniam DBS. Challenge pomimo tego, że był zabawny, robi się nudny. Ciągle prześcigają się w tym, czyj stary gruchot jest w gorszym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Strasznie denerwuje mnie u Clarksona to głośne wciąganie powietrza przez zęby (Janas stajl) :mur: . No a ten challenge to szkoda gadać, mogli by już sobie dać spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpeter Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Hm, w momencie gdy Clarkson przedstawia Stiga wypowiada mniej więcej takie słowa: 'Some say that he knows two facts about ducks, and both of them are wrong.' Zastanawiam się czy to jest nawiązanie do polskiej polityki bo jeżeli nie to tego żartu nie rozumiem :/ A odcinek całkiem fajny :) Można by narzekać ale po co, dla mnie TG to jeden z lepszych programów jakie tv ma do zaoferowania w dzisiejszych czasach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 nie sadze...bryutyjczycy nie sa az tak obeznani politycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Odnośnie kaczek to jest nawiązanie do tekstu: Some say He is scared of ducks and that If set alight, he'd burn for a thousand days.....all we know is, he's called the Stig! A z tego co się orientuję to Duck to było określenie na jakiegoś francuza, chyba któregoś citroena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Odnośnie kaczek to jest nawiązanie do tekstu: Some say He is scared of ducks and that If set alight, he'd burn for a thousand days.....all we know is, he's called the Stig! A z tego co się orientuję to Duck to było określenie na jakiegoś francuza, chyba któregoś citroena. "The Duck" to Citroen 2CV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Kolejny :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jakoś nie wierze w ten czas "małego czarnego chłopca" :? Clarkson o mało mu w [gluteus maximus] nie wlazł, a docinki dotyczące Alonso i Raikonena potwierdzają tylko brak klasy której nigdy nie miał :angry: Edytowane 3 Grudnia 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Odcinek był nawet ciekawy. Wycieczka do muzeum bardzo interesująca. Hammond nieźle dawał sobie rade w F1. Hamilton... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Odicnek całkiem spoko, głownie przez test Hammonda bolidu jak i pokazanie starych samochodów. Test Hammonda pokazuje jak trudną sprawą jest prowadzenie bolidu F1. Edytowane 3 Grudnia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Odicnek całkiem spoko, głownie przez test Hammonda bolidu jak i pokazanie starych samochodów. Test Hammonda pokazuje jak trudną sprawą jest prowadzenie bolidu F1. odcinek pokazuje tez jakim burakiem jest FIAmilton oraz jak brytole sa nim zaslepieni :evil: a zarty z brody Buttona to bylo dno i 3 metry mulu, az brak slow :| az mnie rozczulilo jak bialy inaczej powiedzial, ze stracil tytul pod sam koniec, bo co bo fia mu nie pomogla w chnach jak zdupil i wladowal sie w sand trapa albo w brazylji jak zrerstartowal komputer, ojejciu, czarna biedulcia padla ofiara rasistowskiego ataku i niezdobyla mistrzoastawa, jak mi przykro i bez Ferdka w zespole pewnie juz nigdy niezdobedzie, bo nie bedzie kradzionych bolidiow, mam nadziej. whats a pity :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 @Niemiec, nie wiem gdzie cie uczyli angielskiego, ale nie zrobili tego dobrze. Hamilton w tym wywiadzie nic nie powiedział o FIA, ani o Chinach, wiec swoje wymysły zatrzymaj dla siebie. Strasznie mnie denerwowało jak Jeremy właził w dupe Hamiltonowi, powinien sprzedać mu gonga za niezdobycie mistrzostwa - lekki żart oczywiscie. A co do żartów na temat brody Buttona - pierwszy raz ogladales Top Gear? Dobrze wiesz, że tam zbijają się z wielu rzeczy, nikomu to nie przeszkadza, żart na temat brody był w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) HE ? gdzie wy to oglądacie :| jakieś linki może na PW for me :) a i powiedzcie mi który to odcinek co teraz leci na tvn turbo ? ostatnio byli w stanach (przemierzali stany w trzech amerykańskich samochodach) już wiem na tvn turbo leciał teraz: Top Gear - Season 9, Episode 3 "The Top Gear crew heads to America for a road trip from Miami to New Orleans to see if it’s better to buy a cheap car and then sell it rather than renting a car. Lots of antics, competitions, and the likes." ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 9 seria, odcinek 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 @Niemiec, nie wiem gdzie cie uczyli angielskiego, ale nie zrobili tego dobrze. Hamilton w tym wywiadzie nic nie powiedział o FIA, ani o Chinach, wiec swoje wymysły zatrzymaj dla siebie. Strasznie mnie denerwowało jak Jeremy właził w dupe Hamiltonowi, powinien sprzedać mu gonga za niezdobycie mistrzostwa - lekki żart oczywiscie. A co do żartów na temat brody Buttona - pierwszy raz ogladales Top Gear? Dobrze wiesz, że tam zbijają się z wielu rzeczy, nikomu to nie przeszkadza, żart na temat brody był w porządku. Co do włosów to też żartowali na temat Hamiltona, ale dokładnie co powiedział Clarkson nie będę przytaczał... Kto oglądał wie o co chodzi. Najbardziej mnie rozśmieszyło, że jego ojciec nadal za nim chodzi jak cień. Oj Lewis ma przekichane w tym względzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 HE ? gdzie wy to oglądacie :| jakieś linki może na PW for me :) a i powiedzcie mi który to odcinek co teraz leci na tvn turbo ? ostatnio byli w stanach (przemierzali stany w trzech amerykańskich samochodach) już wiem na tvn turbo leciał teraz: Top Gear - Season 9, Episode 3 "The Top Gear crew heads to America for a road trip from Miami to New Orleans to see if it’s better to buy a cheap car and then sell it rather than renting a car. Lots of antics, competitions, and the likes." ;) W internecie :PP Aktualnie rozmowa jest o odcinku 8 sezonu 10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 HE ? gdzie wy to oglądacie :| jakieś linki może na PW for me :) (...) W telewizorze... BBC2 :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...