ULLISSES Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Obejrzałem 3. Standardowo robili to wybitnie beznadziejnie źle. Ale raz się nawet uśmiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 piąty odcinek moim zdaniem zdecydowanie najlepszy w serii - hiperauta, auta sportowe, "time for news" no i oczywiście głupi test Peugotów :D8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Oddajcie top gear lewaki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 06 też był zabawny - Hamster na wypizdowie w górach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 http://www.theguardian.com/media/2015/mar/10/top-gear-jeremy-clarkson-suspended-bbc-producer ops... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 7 odcinek uważam za jeden z ciekawszych w tej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 O kierwa. To idź automaniaka z prokopem oglądać. Przecież TG nigdy nie był programem, w którym mógł byś się czegokolwiek obiektywnego dowiedzieć. Tam downsizing zaczyna się od V8, jedyna zielona rzecz jaką w nim zobaczysz to najwyżej lamborghini w tym kolorze a i tak najlepsze na świecie auta robi jaguar mimo, że posiada je hindus od dywanów no i może trochę RR i bentley ale w tym już szkopy maczają palce. Zapomniales o Aston Martin... On najlepszy zawsze byl we wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 No i orangutan przeholował...czyżby koniec serii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Chyba kpisz. Musieliby być bardzo, bardzo, bardzo nierozsądni w BBC. Jeśli jednak by to zrobili, to każda inna telewizja przyjmie Clarksona z otwartymi rękami i nawet bez praw do "Top gear" zrobi program, który się dobrze sprzeda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 BBC popełnia właśnie publiczny strzał w kolano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Albo właśnie odwrotnie. Wiecie jaka będzie oglądalność Top Gear po 2-tygodniowej przerwie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Gdzieś przeczytałem komentarz, że producenta zawsze można zmienić. Clarksona już niestety nie :) Obliczony scenariusz tak jak Puma mówi, bez różnicy czy cała sytuacja od początku była zaplanowana, czy wynikła przypadkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Co za dziadostwo.... Jak Charli Hebo (czy jakoś tak) stroiło sobie żarty to cały zachód skandował "wolność słowa" Jak Clarkson sobie żarty robi, to wielkie oburzenie.... Dwulicowość do kwadratu. Oczywiście nie chodzi mi o to spięcie teraz, tylko akcje poprzedzające gdzie wielokrotnie dostawał "ostatnią szansę", a BBC ponosiło kary finansowe. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 No i było sobie Top Gear... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Polecam przewinąć tą stronę na samą górę i zobaczyć pierwszy post. Mój post. Pierwsze zdanie. I po co te minusy? Kto miał rację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 To twoja wina! Wykrakałeś! Dostajesz minusa! A poważnie. Mimo że się dziadki wypaliły, nadal ogląda się ich z przyjemnością. A teraz? Teraz nie ma po co:( Mam nadzieje że pozostali odejdą razem z Clarksonem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 No ja również kończę oglądanie, o ile w ogóle coś jeszcze będzie. A może Jeremy podpisze kontrakt z jakąś prywatną stacją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 No ale czekajcie. Te pozostałe odcinki są nakręcone i zostaną wyemitowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Czytałem że nie ukończyli serii a pozostali odmówili udziału w programie bez Clarksona. Z wypowiedzi Maya nie bezpośrednio, ale wynika jakby szykowali się do odejścia wraz z nim. Swoją drogą podoba mi się ich lojalność. Rzadka cecha wśród ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Nie przedłużają mu kontraktu. Czyli BBC zalicza strzał w stopę, kolano i głowę jednocześnie. Hammond i May również odejdą, czyli następny sezon Top Gear będzie miał nowych prowadzących. Telewidzowie obejrzą pierwszy odcinek z ciekawości jak to wszystko wygląda i na tym koniec bo nigdy nie będzie takie samo. W tym samym czasie, Clarkson, Hammond i May zostaną zatrudnieni przez konkurencję, która sypnie kasą, zrobią nowy program motoryzacyjny o innej nazwie i będą trzepać siano, o jakim BBC będzie mogło tylko pomarzyć. Edytowane 25 Marca 2015 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Czytałem że nie ukończyli serii a pozostali odmówili udziału w programie bez Clarksona. Z wypowiedzi Maya nie bezpośrednio, ale wynika jakby szykowali się do odejścia wraz z nim. Swoją drogą podoba mi się ich lojalność. Rzadka cecha wśród ludzi. W sensie podoba się Tobie lojalność w przypadku, kiedy jeden napruty koleś robi trzodę, a reszta trzyma jego stronę? Mnie szczerze zaskakuje wsparcie ze strony fanów po tym co odwinął Jezza. I bardzo się cieszę, że ktoś go w końcu przytemperował. A programowi ta zmiana może wyjść na dobre, bo od dwóch sezonów wszystko było czerstwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Ten program istniał właśnie dzięki jego arogancji, niewyparzonej gębie i robieniu trzody od czasu do czasu. Inaczej byłby jednym z wielu. 50mln funtów rocznie zarabiali tym... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 A programowi ta zmiana może wyjść na dobre, bo od dwóch sezonów wszystko było czerstwe.Nie jestem pewien, bo to chyba nie oni pisali scenariusze programu. Co za tym idzie, wymiana ekipy nie zrobi nowej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Imho całość to zaplanowana obustronnie akcja marketingowa. Po roku przerwy (albo i nie) TG wróci do BBC i będzie sprzedawać się jeszcze lepiej. Być może JC zrealizuje w tym czasie jakiś własny projekt, na który nie miał czasu, May i Hammond od pewnego czasu mają swoje programy w BBC, więc nikomu krzywda się nie dzieje. Co prawda JC sprzedał BBC prawa do nazwy, ale nie sądzę, żeby bez niego ten program miał większy sens, nie mówiąc o całkowitej wymianie składu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Top Gear, ostatni odcinek, widzieliście? Nic specjalnego, żadnego szału ale trochę smutno pod koniec. Jednak to już jest koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Taki koniec, że za chwilę trójka prezenterów pójdzie do konkurencji i zrobi podobny program pod inną nazwą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Ciekawe co z tego wyjdzie, po ostatnich seriach mam dobre przeczucia. Może doczekamy programu o samochodach, a nie show z Clarksonem w centrum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Tyle że od dłuższego czasu TG to był Orangutan , Chomik i Kapitan Powolny , motoryzacja to tylko otoczka ich wygłupów . Z nowej ekipy to tylko Matt jakoś mi pasuje ( bo go w miarę znam ) , Stiga nie liczę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Sabine Schmitz też da radę, mówią na nią Queen of the Ring nie bez powodu. Swoją drogą ciekawostka, w odcinku TG kiedy Sabine leciała po torze Nurburgring Fordem Transitem, Clarkson proponował jej pracę w TG na miejscu Hammonda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Z tych osób wyżej to Sabina i Chris Harris mogą dać radę. Chrisa już od dawna oglądam na youtubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...