Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Ekipa wygląda teraz jak pseudo kopia Fifth Gear. Co jest dość ciekawym zjawiskiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Gorzej jak formułą i 'ugrzecznieniem' zbliżą się do 5th Gear, bo im braknie pomysłów :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 IMO może być tylko lepiej. Jeżeli to będzie piąty bieg z kilkukrotnie większym budżetem to jestem na tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Właśnie oglądam i po kwadransie stwierdzam, ze to nic innego jak nieudolna próba naśladowania poprzedników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Właśnie oglądam i po kwadransie stwierdzam, ze to nic innego jak nieudolna próba naśladowania poprzedników... Mam dokładnie identyczne wrażenie po obejrzeniu całości. Evans to taki skaczący pajac, który próbuje być jak Clarkson, Matt LeBlanc jest strasznie sztuczny, Sabine... cóż, podobnie jak cała reszta zapewne będzie się pokazywać tylko epizodycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Obejrzałem do końca ale raczej tylko z nudów... nie pozostaje nic jak czekać na produkcje amazona. Edytowane 30 Maja 2016 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja uznałem że obejrzę więcej niż 1 odcinek. Pierwszy był beznadziejny, drugi całkiem niezły(Button w McLarenie, test SUVów też ciekawy), w trzecim F12 TDF i Focus RS fajne, reszta nuda. W czwartym Vulcan i Tesla bardzo dobrze zrobione. Swoją drogą Kilokush, weź tabletki uspokajające przed oglądaniem, bo pojawia się Hellcat ;) Chris Harris ma świetne filmy, Eddie Jordan ma swój ciekawy styl a Rory Reid też daje radę. Wywalić pozostałych i byłby całkiem fajny program. Jasne że nie jest to stary Top Gear, ale ostatnie kilka sezonów też już nie trzymało poziomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja uznałem że obejrzę więcej niż 1 odcinek. Pierwszy był beznadziejny, drugi całkiem niezły(Button w McLarenie, test SUVów też ciekawy), w trzecim F12 TDF i Focus RS fajne, reszta nuda. W czwartym Vulcan i Tesla bardzo dobrze zrobione. Swoją drogą Kilokush, weź tabletki uspokajające przed oglądaniem, bo pojawia się Hellcat ;) Chris Harris ma świetne filmy, Eddie Jordan ma swój ciekawy styl a Rory Reid też daje radę. Wywalić pozostałych i byłby całkiem fajny program. Jasne że nie jest to stary Top Gear, ale ostatnie kilka sezonów też już nie trzymało poziomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja uznałem że obejrzę więcej niż 1 odcinek. Ja próbowałem ale jak widzę tego pajaca Evansa to nawet oglądać Alfe z dizlu by mi się odjechało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nie tylko Tobie nie chce się oglądać Evansa - http://www.theguardian.com/media/2016/jun/20/chris-evans-top-gear-sunday-bbc-viewers Najniższa oglądalność w historii :lol: A jestem pewien że dalej będzie spadać. Ciekawe czy to ostatni rok TG w BBC czy zmienią prezenterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 I stało się. Z informacji wynika, że ten pajac Evens odchodzi z Top Gear :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Widziałem. Ani jednego odcinka nowej ekipy nie oglądałem. Czekam na twór na Amazonie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Raczej nie odchodzi a... chcą ratować oglądalność :EA wiadomo kto najwięcej negatywnych emocji wzbudza(ł) w nowym sezonie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Widziałem. Ani jednego odcinka nowej ekipy nie oglądałem. Czekam na twór na Amazonie ;) Podobnie jak ja, też czekam. Widziałem coś tam fragmentarycznie kawałek nowego odcinka ale nic żeby wciągało.. a ten pajac..super że odchodzi ale czy to uratuje oglądalność? Może przed dalszym spadkiem co najwyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Czyli wszyscy w komplecie :D https://www.youtube.com/watch?v=MYJZG5Og2yg 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Te kilka minut jest 100x lepsze niż całe nowe TG z Evansem i spółką . Dobrze że ściągnęli starego Stiga do ekipy . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Co do nowego TP to porażka ale na BBC Brit reklamują nowy program "Auta Chrisa Harisa" z reklam wygląda całkiem ciekawie jakoś na dniach ma być premierowy odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 A Grand Tour kiedy startuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 18 listopada jak dobrze kojarzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Kolejny zwiastun :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Gdzie to będzie można obejrzeć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Amazon Prime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Od 10 godzin pierwszy odcinek The Grand Tour jest już oficjalnie dostępny, ale tylko dla nielicznych(UK, USA, Niemcy, Japonia). W pozostałych krajach Amazon Video i Amazon Prime mają być dostępne od 1 grudnia, 8 EUR/m-c za Video i 9 EUR/m-c za Prime. Jeśli warunki będą pozwalały płacić miesięcznie i rezygnować w dowolnym momencie to moim zdaniem warto wykupić dostęp przynajmniej na 3 miesiące na The Grand Tour. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Na amazonie za free można oglądać grand tour nawet w PL. Polecam bardzo, bo moim zdaniem jest to powrót starego, dobrego top gear w nowych szatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Rzeczywiście już ogarnęli :blink: A sprawdzałem 2 dni temu to jeszcze Amazon video nie dopuszczało oglądania z Polski. No to teraz nic tylko 30-dniowy darmowy okres próbny a potem płatny abonament Prime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Już po drugim odcinku The Grand Tour, co tu dużo mówić, jak dla mnie wielka trójka jest bezbłędna w swoim stylu. Top Gear, szczególnie z rudym pajacem (którego się na szczęście pozbyli), nie ma startu. Ale trzeba zauważyć, że TG to program ze znacznie większym nastawieniem na samochody, podczas gdy w TGT samochody są tłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) No to za miesiąc Panowie znów wracają :D Edytowane 3 Listopada 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...