lookout Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Byla zdezorientowana... Wiecie jak to jest, jak 2 kumpli zakocha sie w jednej kobiecie...Lepsze to niz zakochac sie w dziewczynie kumpla, wiecie, grono przyjaciol ('paczka') razem sie do knajp chodzi i udaje ze nic sie nie dzieje ... Miazga :roll: Aha powiedziala mi jeszcze ze ma kogos na oku ale on wcale nie zwraca uwagi na nia i ze musi o nim zapomniec :roll:IMHO to tzw. farmazon, mozliwe ze mowi tak zebyscie sobie dali spokoj. Skoro chce o nim zapomniec to ty jej pomoz o nim zapomniec :) Ja ja kocham (jestem pewien) i nie wiem teraz co zrobic... Nie potrafie przestac o niej myslec... Moze duzo starszy od Ciebie nie jestem ale nie badz pewny, przerabialem to. Napewno nie zaczne pic tak jak moj kumpel ani niczego sobie nie zrobie (obiecalem jej).Picie ? Czemu nie skoro to legalne :wink: A robienie sobie czegos to tchorzostwo (tak to sie pisze?) i chec zwrocenia na siebie uwagi ... odpada :) Ale nie wiem czy z tego cos wiecej moze byc...Zawsze cos moze byc do poki nie znajdzie sobie jakiegos frajera dla tego dzialaj szybko. Nie popelnij tego bledu co ja :evil: Prosze...no problem chodz pewnie i tak nie pomoglem ci za bardzo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A bys sie zdziwil ze mi pomogles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 No to sie ciesze. Powodzenia ! Pozdrow ja ode mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Laska chciala dokonac salmonowego wyroku ale jej nie wyszlo :P 1. opcja kopnij w d u p e tego swojego kolege zeby poszedł do tej niuni i jej powiedzial ze sie w niej nei bujnol ze to tylko chwilowe zauroczenie . Pozatym co to za dobry kolega co sie z twoim materialem na laske zadaje :evil: zrob cos z tym. 2. jak sie ma 16 lat to sie mysli to jest ona i koniec k u p a jedna wielka czlowiek zaczoles liceum zobaczysz ile imprez ile lasek ile zabawy cie jeszcze czeka wiec zawrzyjcie pakt z kolega o nie podbieranie sobie lasek i dawajcie czadu napewno w tym waszym liceum sa jakies niunie . Nie ma co sie lamac ostro do przodu i pchac małego do końca poki kapa jest gorąca :P Oto rady pijanego doświadczonego 20 latka wez e sobie pod uwage i rozkmin jakis plan gry nalepiej bedzie sie z kumplem dogadac bo laska i tak kiedys odfrunie a razem ( w solidarnosci plemnikow zawsze cos sie zdziala ) :twisted: :twisted: Pozdrawiam zgadzam się z tobą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...