zbych1001 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przepraszam jeżeli gdzieś się to znalazło, ale nie jest to mój problem, a jedynie informacja którą pragnę się z wami podzielić. :) Więc na szukaniu spędziłem mało czasu... :wink: Może nie wszyscy wiedzą, ale w modelu Acer Aspire 5024 WLMi touchpad ma scroll w lewo i prawo, chociaż nie jest to w żaden sposób oznaczone :lol2: Wystarczy położyć palec przy prawej krawędzi touchpada (lub dolnej) i ... scrollować :D. Dla mnie bomba, ponieważ guziczkowy potrafi się zwiesić :/ Ja przynajmniej tak mam i przypuszczam, że w innych modelach Acera może być podobnie :) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :D powiem tylko, że Kolumbem nie zostaniesz na bank B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych1001 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :D powiem tylko, że Kolumbem nie zostaniesz na bank B) Chęć zostania wielkim odkrywcą, ani kompleks małego konika to na szczęście nie mój problem drogi KUCyKU :wink: Nadal uważam, że może komuś się przyda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ameryki to kolega nie odkryl... To chyba kazdy posiadacz ACera juz wiedzial... :P I nie tylko Acera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych1001 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To chyba kazdy posiadacz ACera juz wiedzial... skoro tak... no to faktycznie przepraszam za śmieci na forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych1001 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wow ... no to jest coś :D niestety chyba mam nie ten sterownik i brak u mnie tych zakładek :/ muszę poszukać - dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...