poca Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Luks__pl , pałka na Frajera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Luks__pl , pałka na Frajera?hehe czemu nie ;p Dziś dostałem paczkę i muszę powiedzieć, że to jakieś tanie chińskie [ciach!]o jest.... jeszcze nie wiem czy to hartowane czy nie ale nie wydaje mi się (kto wie jak sprawdzić?)... beznadziejnie leży w ręce, złożona "lata" i stuka... Jakoś wykonania dalece odbiega od pałki nr.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 hartowana powinna bycwytrzymała :P nie wyginać sie i po uderzeniu dawac oddźwięk stali a nie plastiku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Posiadam pałke numer 1 z pierwszego postu. Pałka policyjna, nic nie trzeszczy, swietnie trzyma sie w reku, hartowana, rok gwary, walnac mocno w noge a kosc złamana. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Posiadam pałke numer 1 z pierwszego postu. Pałka policyjna, nic nie trzeszczy, swietnie trzyma sie w reku, hartowana, rok gwary, walnac mocno w noge a kosc złamana. Polecam!Hartowane z tego co widzę to są dostępne tylko czarne. Bardzo się rysuje ta czarna warstwa ? jak wygląda końcówka po kilkunastu złożeniach ;) bo to raczej odpryśnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 hehe pałka do [gluteus maximus] ;-) dziś ją rozwaliłem... nie polecam nikomu jej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Hartowane z tego co widzę to są dostępne tylko czarne. Bardzo się rysuje ta czarna warstwa ? jak wygląda końcówka po kilkunastu złożeniach ;) bo to raczej odpryśnie ;) Czarna wartswa wogole sie nie rysuje. Otwierałem ją setki razy i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...