Rider__WAWA Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 (fszystko fporzo:)) hahahaha dobre :) Witaj Holman !!! Masz fajne pamiątki .. mam pytanie gdzie i za ile je zdobyłeś... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Witaj Holman !!! Masz fajne pamiątki .. mam pytanie gdzie i za ile je zdobyłeś... ? witam rider :) pamiatki sa sciagane ze stanow poniewaz nie zaakceptowalem ich cen w polsce, u nas sa do kupienia w www.dimm.pl, www.komputronik.pl, sklep tweaka i jeszcze pare miejsc, ale z cenami jest srednio :(, wiec najlepiej sciagnij ze stanow jak mozesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a jaka jest cena w stanach? :-) i kupowales gdzies w sklepie czy znajomy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 rządź mistrzu rządź :-). Ale wczoraj dostalem maila od gral'a ze plyty u nich beda na poczatku lutego albo w polowie (juz na pewno) tak podobno mowil producent. Napisalem ze to dziwne bo mnie napisali co innego ze beda w srode. I dzisiaj znow gral napisal "rzeczywiscie" :-). hehehe - rządź dalej :-) tylko nie wiem jak dlugp.... A ja mam i tak nadzieje ze mi zapodadzą plytk na łikend :D i przestan mnie dolowac :D zobaczymy co powiedza dzisiaj jak zadzwonia :D mam nadzieje ze mobo jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no szczerze watpie, wczoraj w pronoxie plyt jeszcze nie bylo. Zobaczymy co bedzie dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a jaka jest cena w stanach? :-) i kupowales gdzies w sklepie czy znajomy?dobry sklep w usa to www.newegg.com, a jak chcesz jeszcze taniej to zerknij www.pricewatch.com, od znajomego sciagalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 faktycznie tanio, ale niestety najblizszych znajomych w tamtych stronach mam w kanadzie :-(. A ten sklep wysyla tylko do USA :-(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja dzis nareszcie dostalem pamiatke Twin Mos 256 ddr 333 na kosciach mtec :)) wiec przystapmy do testow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja dzis nareszcie dostalem pamiatke Twin Mos 256 ddr 333 na kosciach mtec :)) wiec przystapmy do testow :) testuj, testuj i mow na ile chodza, bo ja tez chce je kupic, choc dzisiaj juz chcialem, ale jeszcze poczekam, moze do jutra? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja dzis nareszcie dostalem pamiatke Twin Mos 256 ddr 333 na kosciach mtec :)) wiec przystapmy do testow :) testuj, testuj i mow na ile chodza, bo ja tez chce je kupic, choc dzisiaj juz chcialem, ale jeszcze poczekam, moze do jutra? ;) a za ile je kupiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 pytanie do posiadaczy tej płyty: czy moduł dźwiękowy posiada wyjście cyfrowe? ważne bo podłączam dźwięk do wzmacniacz kina domowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 posiada zlacze SPDIF na plycie - kabelek musisz sam dorobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zaj... Kabelek mam to zwykły mini-jack mono z przelotką na cinch. Podobno dźwięk jest bardziejszy niż Audigy 2... ale i tak wrzucę audio na wieżę bo mnie wk... ten SB a czy soft do dźwięku jest przyjazny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 posiada zlacze SPDIF na plycie - kabelek musisz sam dorobic A 8K5A i 8K3A tez mają 6 kanałowy dzwiek z spidifie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 soft do dzwieku jest bardzo przyjazny:) interfejs jest prosty i wg mnie sensowniej zrobiony niz na SBLive ktory ma wysuwane panele i inne niepotrzebne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly:) tutaj jest sama esencja, czyli: - glowne : mixer, wskaznik wysterowania i rodzaju glosnikow na wyjsciu - konfiguracja kolumn czyli Dolby Surround mozna ustawic na wyjscie analogowe:)))), wytworzenie kanalu centralnego i LFE , Dolby Digital dla wyjscia cyfrowego .... - MIDI - srodowisko czyli dosc duzo efektow dzwiekowych - aplikacje - informacje wszystkie programy w trayu teraz laduja mi sie momentalnie bez zastojow w tym soft do dzwieku najpierw - w porownaniu do softu do SBLive to zawsze mi troszke stopowalo wczytywanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 BTW - 8RDA+ sa juz w pronoxie :-) dla zainteresowanych :-) pozdrawiam[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 limerro, czy jest tam możliwe jednoczesne użytkowanie formatu analogowego i cyfrowego? W SB jest tylko " digital output only" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Witam sa juz oficjalne biosy do Epoxa 8RDA & 8RDA+ wiecej info na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20244 pozdrawiam LZIggy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Yeaahhhh przyszedł EPoX 8RDA+ :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Yeaahhhh przyszedł EPoX 8RDA+ Hehe, ja właśnie otwieram pudełeczko z płytą :) I nowym prockiem 8O Ale instalacja dopiero w weekend :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mi też mniejwięcej o 13 przyszedł hehe , teraz szukam nowszych sterów do niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no nareszcie mam Herca 8500 LE :) jakich sterow uzywacie tych od Herculesa Catalyst 2.5 7.80 czy tez najnowsze Catalysty 3.0 od ATI ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Wykonałem pierwsze testy podkręcania na nowej płycie niestety nie wyszły zbyt dobrze :( .Max FSB na którym udało mi sie uruchomić windows`a i przeprowadzić testy w sandrze to 192MHz , pamięc pracowała synchronicznie przy timingach 3-6-3 cl2,5 a to tylko DDR266!Max co mi sie udało uruchomić proca i przeprowadzić testy w sandrze to niestety tylko 12,5x185=2312MHz przy 2V , będzie lepiej jak otworze okno :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ja na razie jak na 8RDA jade 225*7.5 i pamięci asynchronicznie :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Panowie jak tak dalej pójdzie to Forum zmieni się w Forum Użytkowników Tej Płyty ;-) Też zamierzam w next weeku przyłączyć do Szanownego Grona Posiadaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 faktycznie tanio, ale niestety najblizszych znajomych w tamtych stronach mam w kanadzie :-(. A ten sklep wysyla tylko do USA :-(. No to mozesz zapomniec o amerykanskich sklepach online - ZADEN nie wysyla towaru do Kanady, nawet jesli oferuje international/worldwide shipment. Po prostu nie lubia sie i tyle :wink: Wiem cos na ten temat bo mam przyjaciela w Vancouver i tez nie dalo rady zalatwic ze stanow Corsairow, przywozi mi Kingstony DDR400 kupowane na miejscu. Ale i tak tanio mnie RAM wyjdzie :wink: Acha, tak BTW - nie grzejcie sie jak stare lutownice do cen w sklepach internetowych w USA, bo ceny te NIE UWZGLEDNIAJA podatku, wiec de facto przy zakupie cena rosnie :P BTW2 - do mnie 8RDA+ przyjechala wczoraj o 9 rano :) Jeszcze tylko CPU i jakis tymczasowy RAM poki Kingstony nie przyfruna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 BTW - 8RDA+ sa juz w pronoxie :-) dla zainteresowanych :-) pozdrawiam[/b] a ja ci szymonie powiem ze jak zamawialem we wtorek w gralu epoxa to były juz !!!!!!!!!!!! :D i uwazam ze jednak RZĄDZE bo plyta mi dzisiaj przyjdzie wiec sobie dzisiaj juz posmigam :) btw. ile oksztuje w pronoxie :) ? hehehe :) epoxe nadchodze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a ja ci szymonie powiem ze jak zamawialem we wtorek w gralu epoxa to były juz !!!!!!!!!!!! :D Tia, we wtorek byly i dopiero dzis bedziesz ja mial? Chyba na piechote ci ta plyte niosa :wink: Przedwczoraj (sroda) ok. 15.00 dzwonil do mnie gosc z Grala zeby potwierdzic moje zamowienie i powiedzial, ze "wlasnie otrzymali dostawe 8RDA(+) i zaczynaja realizacje zamowien". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a ja ci szymonie powiem ze jak zamawialem we wtorek w gralu epoxa to były juz !!!!!!!!!!!! :D Tia, we wtorek byly i dopiero dzis bedziesz ja mial? Chyba na piechote ci ta plyte niosa :wink: Przedwczoraj (sroda) ok. 15.00 dzwonil do mnie gosc z Grala zeby potwierdzic moje zamowienie i powiedzial, ze "wlasnie otrzymali dostawe 8RDA(+) i zaczynaja realizacje zamowien". no i wlasnie z tego wynika ze w czwartek rano ja wyslali :P czyli dzisiaj powinna jush byc :D a nawet jesli nie to jutro :P ale mysle ze dzisiaj bedzie jak wroce ze szkoly :P btw. grunt ze wogole mi przysla :) a mi do epoxa dodadzą srebrna paste :) bo jak sie spytalem za ile maja to koles powiedzial "jak dla pana to za darmo :D" pozatym kavoo istnieje takie cus jak kurier :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 pozatym kavoo istnieje takie cus jak kurier :P Wiem, chyba nie myslisz ze mi tego EPoX-a Poczta Polska dostarczyla? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...