Skocz do zawartości
LPKorn3324

Konto Ekonto W Mbanku

Rekomendowane odpowiedzi

odgrzeję wątek bo mam pytanko :), jakiś tydzień dobry temu podpisałem papierki, dotarły one do mBanku bo niby mam już w pełni konto aktywnę sęk w tym, że nie mam jeszcze karty visy electron- ile na nią się czeka bo na dobrą sprawę to nei mogę normalnie wpłacić kasy (poprzez wpłatomat)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a :] skoro tak mówicie to ok, na stronie mBnaku znalazłem nr- 6913 62265 (z komórki) - dzwonie pod ten nr i co?:) ktoś się tam do mnie odezwie (żywy człowiek:D) czy całość przebiega automatycznie, jakie dane musze przygotować sobie bo pewnie jakieś są potrzebne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a :] skoro tak mówicie to ok, na stronie mBnaku znalazłem nr- 6913 62265 (z komórki) - dzwonie pod ten nr i co?:) ktoś się tam do mnie odezwie (żywy człowiek:D) czy całość przebiega automatycznie, jakie dane musze przygotować sobie bo pewnie jakieś są potrzebne ...

Bedziesz musial wybrac od 1 do 4, odezwie sie mila pani(prawdziwa, ale nie podrywaj!! :wink:), spyta cie o adres i to wszystko.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera czy tylko ja jestem taki ciężko kapujący czy mi sie wydaje :]? dzwonei na tą mlinie i postępuje zgodnei z poleceniami--> podaje identyfikator, potem ten kod co mnie prosi i nibi jest ok teraz słyszę "aby dokonać operacji na kartach wciśnij 7 czy jakos tak" ok daje 7, 1- aktywacja nowej karty, 3- nowa karta debetowa czy jakoś tak i zaróno 1 jak i 3 nie pasują :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde ja nie wiem chyab z 6 minut tam już słuchałem i nic! Czy te polecenie jest proste w stylu "Zamów nową karte itp itd" ??? Bo ja mam tylko standardowe rzeczy które nie brzmią jak zamówienie karty :/

A masz juz swoj telekod??

Edit>> wejdz na strone mBanku, potem na czat, a nastepnie na czat z mLinia i wszytkiego sie dowiesz. Ja konto zakladalem prawie rok temu wiec juz nie pamietam za bardzo.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok chyab chodziło o to, że musiałem wybrać połączenie z oepratorem. teraz probelm jest taki, że jak sie połaczyłem to są jakieszakłucenia i słysze co 10 słowo kolesia (co chyab próbował mi powioedzieć) echh starciłem 2 zeta na połączenie i musze zadzwonić jeszcze raz jutro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie konto polecam

poza wpsiywaniem za kazdym razem gdy robisz przelewe hasła jednorazowego nie znalazłem większych minusów

Przy przelewie zdefiniowanym nie wprowadza się kodu jednorazowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy przelewie zdefiniowanym nie wprowadza się kodu jednorazowego.

Dokładnie. Wystarczy raz zdefiniować konkretny przelew który wykonujemy dość często i tylko przy tworzeniu "szablonu" będziemy musieli potwierdzić hasłem jednorazowym. Kolejne przelewy z tego szablonu będą już wykonywane bez potwierdzenia tym hasłem.

co to jest ze czasem pobierze mi OPŁATA ZA UBEZPIECZENIE 1,59

Kolega wookie85 dobrze napisał. Jest to ubezpieczenie od kradzieży/zgubienia karty. Oczywiście można wyłączyć tą usługę dzwoniąc na mLinię ponieważ nie jest to usługa obowiązkowa ;)

Co do mBanku to również polecam. Nie ma praktycznie do czego się doczepić w ich ofercie. Jak mówię znajomym jakie są warunki tego konta to nie chcą mi wierzyć że praktycznie wszystko jest za darmo ;) A ostatnio jestem również zadowolony z usługi SFI i eMakler które pozwalają na inwestowanie przez internet. Bardzo fajna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi