Gość MaRuH Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Wczoraj padła mi nagrywara dvd LG <_< a że miałem ochote zagrac w GTA SA to podpiołem mój 5 letni DVD ROM ze starego kompa i wkładam płytke z grą ale jej nie wykrywa mówie co jest, dobra jade do kumpla po gre przyjezdzam wkładam i nic też jej nie odczytuje no to jade jeszcze do jednego kolesia po gre przyjezdzam i znów nie czyta mówie co jest 3 płyty dvd z grą i żadnej nie wykrywa, wiecie może co z tym zrobic czy są jakieś sposoby na to żeby to jakoś odczytało? nie znam sie na tym. PS. inne płytki czyta bez problemu a akurat tych z gta nie, aha naped ma szybkosc 10x thx za odp pozdr. Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Moze czytnik czyta tylko orginale plytki albo te 3 plytki ssa w formacie ktory twoj czytnik nie obsluguje (- albo +) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) własnie one sa wszystkie +.tzn ze tylko z - by odczytał Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...