Gość mycha Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam moze mi ktos pomoze znaleźć bios do tej plyty . Szukałem juz chyba wszedzie na stronie asusa nie ma wcale tego modelu . PLEASE HELP !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Kupujecie jakies oemy i inny zlom, a pozniej same problemy. Jak wlaczasz komputer to co masz napisane na ekranie startowym biosu? Moze Fujitsu-Siemens, a moze jeszcze cos innego? Od FSC masz tutaj bios: http://download.fujitsu-siemens.com/quicks...SearchFor=P5SD1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Fujitsu-Siemens Scaleo D - szukaj pod tym hasłem (płyta to OEM dla F-S). [edit]... za wolno piszę :( Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez ZgredeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...