Bull_Byk Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Mam problem z Konnektem. Gdy chce zalaczyc konnekta to wyskakuje blad ze cfg.dtb nie moze zostac przeczytany :/ Wkurzylem sie bo mialem wszystko na haslo cale archiwum kontakty nic nie jest dostepne. Co mam teraz zrobic?? pomozcie. Jak stworze nowy profil i podmienie plik to mowi ze jakis inny plik nie pozwala na dostep. Jestem w kropce :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) no to Cie pociesze bo nic z tym nie zrobisz.. mialem taki problem juz ze 3 razy po tym jak mi bluescreen w windowsie wyskoczyl... oczywiscie wiazalo sie to z utrata wszelkich ustawien konnekta... na forum konnekta jest opisane co zrobic by konnekt sam robil backup... pare razy uratowalo mi to konnekta :) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...