Skocz do zawartości
Adrian eS.

Błąd Przy Udostępnianiu Połączenia

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chcę udostępnić połaczenie z internetem NEO drugiemu kompowi to wyskakuje mi taki komunikat: Błąd 1060 Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana. Mój problem wygląda identycznie jak TU (drugi post w tym temacie).

Wiem co trzeba zrobić. Należy pobrać plik rejestru z ustawieniami rejestru. Jest to na tej stronce: http://www.chicagotech.net/tools/download.htm . Dokładnie chodzi o ten plik:

"XPSP2ICS - This utility fixes ICS issue "Error 1060 - An error occurred when ICS was being enabled, the specified service does not exist as an installed service" on XP SP2"

Mam problem, ponieważ na kompie jest WIN XP PRO ale bez Serwice Paków (czyli pierwsza wersja 2002 rok), a w opisie w/w pisze że plik jest pod system XP SP2.

Moge to jednak wgrać bez ryzyka pomimo braków SP, czy niestsety nie?

Nawet jesli moge to wgrać to czy system nie padnie i czy wszystko bedzie normalnie chodzic (programy, pliki itd.)?

Jesli nie to co zrobić żeby pozbyć się problemu opisanego wyżej. Format jak narazie nie wchodzi w grę.

Mam nadzieje, że mi pomożecie, bo na innych forach zero odezwu. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi