Gość Pioorek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) https://provisio.neostrada.pl/neostrada/neo...ckSum=155858866 Chodzi o te strone, potrzebuje zrobic nowy ID i PIN zeby doladowac sobie GB na neostrade bo limit mi dali... ale musze te id zrobic. Problem polega na tym, ze wypelniam wlasciwie wszystkie pola, a wyskakuje mi taki komunikat: Błędne dane zgłoszenia. Proszę spróbować jeszcze raz co robic? Temat do wywalenia - pomimo ze ja robile mwszystko dobrze, nic nie chcialo wejsc. Zadzownilem do neostrady i sie okazalo ze oni cos mieli nasrane... Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) nie nasrane a poprostu takie zabezpieczenie po paru miesiacach uzytkowania neo, nie mozna pobrac id i pin aby nikt ci licznika nie nabijal Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...