Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, swego czasu przetlumaczylem bardzo obrzerne FAQ na temat kart KYRO. Nie chce zeby sie ono zmarnowalo i calkiem umarlo. Jako ze nukleon.pl jest dead i prawdopodobnie taki pozostanie to chcialbym ten faq dolaczyc do purepc(czy jak sie bedzie to nazywac) Ma na dysku pelnia kopie .html. Nalezaloby ja lekko obrobic aby pasowala do forum. Nie umialem na forum znalezc osoby odpowiedzialej za faqi (fajnie to brzmi hehe). Jesli cos przeoczylem to przepraszam ale od piatku spalem z 10 godzin. Najszybszy kontakt to chyba gg:935008 - stale jestem niewidoczny ale przed ekranami. Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Btw chyba juz nikt nie uzywa kyro. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam, swego czasu przetlumaczylem bardzo obrzerne FAQ na temat kart KYRO. Nie chce zeby sie ono zmarnowalo i calkiem umarlo. Jako ze nukleon.pl jest dead i prawdopodobnie taki pozostanie to chcialbym ten faq dolaczyc do purepc(czy jak sie bedzie to nazywac)... Zagadaj do któregoś z moderatorów, a on przeniesie do działu FAQ. FAQów ci u nas dostatek, ale i ten przyjmiemy na znak zwycięstwa. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) ee tam cos nie moge - Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy. Pewnie htmla nie lubi za bardzo :) Jest jakis limit dlugosci posta ? bo to ma 140KB tekstu czystego. Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nie mozna wyslac w htmlu nic... a to naprawde duzy plik. I need some backup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Moze wygladam na avatarze na idiote ktory kupil pocketPC ale staram ale sie dodawac na forum testowym ;) i calego nie moge wlozyc (145KB tekstu czystego) a no bez jaj.. tutaj byl wczesniej post niejakiego mechl!k ;) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A jako zalacznik ? Jest opcja dolacz plik. W poscie napisz ze FaQ znajduje sie w zalaczonym pliku htmls i git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jest jakis limit dlugosci posta(nie pamietam ile). Sprobuj podzielic go na kilka postów. Tylko testowe to sie chyba rano wyczysci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Maksymalna dozwolona wielkość wynosi 307200 znaki.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ta maksymalna dozwolona ilość, to niewiele oznacza, bo pamiętam że podczas łączenia faq o telefonach z pojęciami przygotowanymi przez kamilo23 zostało jeszcze sporo nie wykorzystanych znaków, a pomimo to nie dało się umieścić tego w jednym poscie, bo ucinało część tekstu. Więc bardzo prawdopodobne, że teraz jest tak samo. Umieść to w dwóch- trzech postach, odpowiednio podzielone, żeby nie było bałaganu i powinno być ok. Nikomu nie powinno przeszkadzać, że są one osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W sprawie FAQ możecie się do mnie odzywać, najlepiej na gg - aha - czasem trzeba mnie chwilę pomęczyć bo mam lagi i przeważnie rozwiązuję problemy wg. kolejki fifo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możesz walić do mnie czy do Paranoika na GG i ci pomożemy. Każde FAQ jest na wagę złota bo to czysta informacja techniczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W sprawie FAQ możecie się do mnie odzywać, najlepiej na gg - aha - czasem trzeba mnie chwilę pomęczyć bo mam lagi i przeważnie rozwiązuję problemy wg. kolejki fifo ;] Lagi 5 dniowe. Kuba, czasami napiszesz "co?" 5 dni po fakcie. Ja naprawde nie wiem co wtedy chciałem od Ciebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No to chyba logiczne, żebyś nie pisał 'jesteś? mam sprawę.' - tylko - 'jesteś? mam taką i taką sprawę' ;] Wtedy wiem co ci odpisać ;] Lubię jak ludzie bezpośrednio przedstawiają swoje problemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Paranoik zejdź z Poca (nie wiem jak odmienić) bo się chłopak normalnie przestraszy i ucieknie z forum. Poca oczywiście robi OT więc mu banana na drogę ;) FAQ można słać do każdego z modów, każdy ma możliwość operacji w FAQ więc do wyboru do koloru do kogo napiszesz z chłopaków. Temat wyczerpany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przemol^N ja pierdziu niezly FaQ, naprawde niezla robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...