Leszkon Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przejzalem pare postow ale takiego pytania nie widzialem a jestem po prostu ciekaw :-P bo zakladajac ze np na goodramach 1GB roznica w cenie to ok 10 zl zastanawiam sie co lepsze jezeli ma byc wsadzone i zapomniane ( znaczy sie bez OC ) Za glupie pytanie z gory serdecznie przepraszam :D thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Sam sobie musisz sprawdzic...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja na swoim konfigu sprawdzałem winbondy i hynixy. Winbondy ustawiłem na 230Mhz przy 2-2-2-5 Hynixy ustawiłem na 260Mhz przy 2,5-3-3-7 Wygrały Hynixy choć w niektórych testach nieznacznie, w innych dość sporo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Nie no ja przedstawiłem tylko moje porównanie a wiadome jest, że jak chce się coś sprawdzić to najpewniej samemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Widze, ze nawet mnie koledzy nie zjechali za bardzo :D Oczywiscie w tym wypadku chodzi mi o ddr2 pytanie zadalem czysto teoretycznie bo ciekaw jestem jak sie ma wydajnosc 533MHz z timingiem CL4 do 667MHz z timingiem CL5, googlowac mi sie nie chcialo :oops: :wink: poprostu mogl sie trafic kolega co mial pamiatki takie i takie albo sam wczesniej szukal czegos na ten temat :rolleyes: i moze sie wypowiedziec... przy ddr1 koledzy ostro walcza o MHz i ostre timingi rownoczesnie i dla nich np. jest dylemat czy CL2,5 i 430MHz czy CL3 i 460MHz (tak sobie wymyslilem zeby bylo widac o co mi chodzi) wiec zastanawiam sie jak to sie ma przy DDR2 i tym o czym juz pisalem :rolleyes: takie moje dewiacje komputerowo-metafizyczne :mur: EDIT: Oczywiscie spodziewam sie, ze bardziej wydajne sa 667 z CL5 jednak patrzac na DDR1 i np CL2 lub 1,5 jak nie ktorzy osiagaja to juz nie wyglada to tak rozowo (CL5) PS. Jest juz w apollo PD930 za 845,- ;-) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Leszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 667, bo te Goodramy są na Micronach D9 i się świetnie kręcą, przykład - memki Hipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Oki thx za zainteresowanie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...