Skocz do zawartości
Lancer

Co powiecie na takie o/c AXP

Rekomendowane odpowiedzi

!Uwaga! Jak donosi kolega Rapra posrod Athlonow sa sztuki lepsze i i gorsze. Przedostatnia partia (wszystko B0 z 51tygodnia) krecila sie marnie -najwyzej 2GHz przy 1,7V procesory z MSD Polska. Najnowsza z NTT biega sobie na 2160MHz przy default napieciu :) Milego szukania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOże bys jakieś oznaczenia podał.

Po co? wszystko to 51 tydzien... Jak umiesz rozponac B0 to powinno byc jasne
nie bo masz jeszcze revisie steepingu np JIUCB to revizja C krecąca sie srednio poniewaz jest to jedna z pierwszych podobnie do seri XP2400+ w góre była AIUCB która była średnia a AIUHB to był już wypas kręcił sie jak głupi :) a w 1700+ B0 taka revisją dobrze kręcącą sie będzie np JIUHB :) tak więc najlepiej napisać wszytsko cała serie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bo masz jeszcze revisie steepingu np JIUCB to revizja C krecąca sie srednio poniewaz jest to jedna z pierwszych podobnie do seri XP2400+ w góre była AIUCB która była średnia a AIUHB to był już wypas kręcił sie jak głupi :) a w 1700+ B0 taka revisją dobrze kręcącą sie będzie np JIUHB :) tak więc najlepiej napisać wszytsko cała serie...
Kurde caly czas mowa o JIUHB. Jutro dla pewnosci sprawdze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde caly czas mowa o JIUHB. Jutro dla pewnosci sprawdze.
a w topicu liska mówiłeś że to samo co on ma czyli JIUCB :) troche sie gubisz w końcu nikt nie jest dostkonały :) ,ja śledze te serie bo zamierzam sobie takie coś sprawić ale z 03.r :) może być nawet tydzien 01. BTW. XP 2100+ i 2000+ Tbredy są najbardziej <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne! są na seepingach od 2800+! wypasy straszne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w topicu liska mówiłeś że to samo co on ma czyli JIUCB :) troche sie gubisz w końcu nikt nie jest dostkonały :) ' date='ja śledze te serie bo zamierzam sobie takie coś sprawić ale z 03.r :) może być nawet tydzien 01. BTW. XP 2100+ i 2000+ Tbredy są najbardziej <font color="#FF0000">[ciach!']</font>! są na seepingach od 2800+! wypasy straszne!

No bo ciagle po glowie chodzi mi poczatek serii- JIU...a dalej nie pamietam. wiem tylko ze wszystkie jakie do tej pory byly testowane sa z tej samej serii i tygodnia produkcji (no to cos co ma Lisek). Jak zobacze na wlasne oczy to napisze. Z pamieci czasami ciezko wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... biega sobie na 2160MHz przy default napieciu :)...

Oj Lancer, Lancer...

Mowilem ze przy default napieciu ale na Gigabyte VAXP. BIOS mowiz ze jest na procku 1.63V a Sandra ze 1.76 8O .

Czyli ze nie takie to znowu default w rozumieniu AMD. Wszak i tak sa niezle... 8)

(Seria taka jak u mnie w podpisie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam

ta seria (z ntt) na deflautowym vcore chodzi na 2,1 Ghz

To czadowo, bo jutro bede mial tego procka (JIUHB wlasnie z ntt z rudy slaskiej) za cale 250zl :mrgreen:

Ale bedzie jazda... :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie takiego spalilem wczoraj :(, ale nie wiem jak, to chyba wina proca, bo wszystko bylo dobrze przeze mnie zrobione, ale jakies spiecie sie musialo zrobic, po nagle padl, jadro cale, nieuszkodzone, nie spalone, uklad scalony sie przyjaral chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...