jacusix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Co sądzidzie o tych nagrywarkach...za 99 zł chyba sie opyla?? Nie są chyba one jakoś wybitnie podatne na uszkodzenia?? http://allegro.pl/item100102966_super_nagr...gsa_4163_b.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam podobna i nie narzekam jesli jest sprawna to sie oplaca i to nawet bardzio.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 pierwsza i ostatnio naprawdę w porzo spawarka LG za te kasę brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Templer Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mam ten model i jesli idzie o wypalanie plyt to ok ale czasy dostepu tragedia.Dobrze ze mam jeszcze nagrywarke cdrw liteon. Tam jak wsadzam plyte to po 2 s ma 40x i jest cool.Generalnie wszystkie DVDRW maja parchate czasy dostepu.Ble...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tez posiadam ta nagrywareczke i jestem z niej mega zadowolony. Za ta cene brałbym i sie nie zastanawial. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Też jestem szczęśliwym posiadaczem tej wypalarki. Zrobiłem ostatnio update firmware'u i hula dalej. Ani 1 płyty nie zepsuła, powaga. Kupuję TDK, Sony, Verbatim i Esperanza innego szitu nie wkładam :) Za taką kasę brałbym bez zastanowienia :) Edytowane 2 Maja 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Ja miałem ją półtorej roku i się zepsuła. Była na gwarancji, więc mi wymienili. Ale było więcej takich przypadków, że po roku się zepsuły ( przestała się otwierać i zamykać ). Gdyby nie ta awaria, to nagrywarka super. Cicha, szybka. Godna polecenia. Edytowane 4 Maja 2006 przez Jacek_:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...