kobe83 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Posiadam antene kirunkową BabuYaga jak na zdjęciu Chciałbym przedłużyć kabel. Kupić nowy ze złaczkami. Tylko nie wiem jak moge dostać sie do środka w celu podpięcia wtyczki. Antena jest na nity. Chyba, że nie ma takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nie bez utraty ew. gwarancji. A nity usuwa się rozwiercając je wiertłem o średnicy takiej jak otwór. Na jakim łączu używasz tej antenki ? Szukam dobrej i taniej anteny kierunkowej :) PS: Zna ktoś sklep z wyposażeniem WIFI w wawie z rozsądnymi cenami ? Bo jak mi na WGE zaśpiewali 3,60zł/m H155 to zwątpiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) może ten promiennik to nie antena kierunkowa ale działa i bez talerza :P przynajmniej u mnie tak działa bo jakoś mi sie nie chciało giąć rurki a kupowanie kawałka metalu to paranoja :P kupa takiego sprzętu na allegro jest przeciez ... Edytowane 3 Czerwca 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Posiadam antene kirunkową BabuYaga jak na zdjęciu Chciałbym przedłużyć kabel. Kupić nowy ze złaczkami. Tylko nie wiem jak moge dostać sie do środka w celu podpięcia wtyczki. Antena jest na nity. Chyba, że nie ma takiej możliwości. Możesz połączyć kable odpowiednimi złączkami, ale wtedy stracisz ze 2dbi. Ja bym rozłaożył antenke i przylutował nowy kabel, bez strat itp. Przy okazji jak rozłożysz tą antenke to zrób fotki jej wnętrza bo ciekawy jestem jak wygląda... Dobre i tanie YAGI to ja sobie sam robie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...