leo555 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam, czy ktoś może mi polecić dobry program do tworzenia dynamicznego (rozwijanego) menu na strone internetową (html), próbowałem zrobić takie menu w programie DHTML Menu Maker i wszytsko było extra do czasu kiedy trzeba było zapisać stworzone menu w stronie, program nie eksportował mi takiego menu jakie sobie zrobiłem w tym programie. Możliwe że ja coś kręcę z zapisem, tak czy inaczej nie umiem sobie z tym programem poradzić. Proszę o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak nie masz ramek na stronie, to takie menu się banalnie tworzy - nie pamiętam na jakiej stronie są gotowe JavaSkrypty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja zawsze używałem do rozwijanych menu xara webstyle 3 (tworzy menu w javie). Może nie są najpiękniejsze, ale mnie takie wystarczają. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Eee, a może po prostu skorzystać z CSS? link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...