nemo1802 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam bloczek wodny jest on od wewnetrznej strony lekko bialy (pod wplywem wody i czasu wytracil sie osad). W jaki sposob moze pozbyc sie tego nalotu?? Chemia domowa nic niepomogla. Cz yistnieja jakies pasty polerskie do tego typu prac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 są takie pasty polerskie do zegarków, komórek itp. nawet nie drogie u zegarmiastrza można dostać! Chociaż ja polerowałem zwykłą pastą do mosiądzu i miedzi, i też działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzieki za pomoc sprobuje pasta do miedzi! :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...