Bil Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Moj problem polega na tym ze nie moge(potrafie) usunac procesu o nazwie nod32.krn.exe. Zakloca mi on prace bearshare po prostu wylacza go. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 nod32krn.exe czy nod32.krn.exe? Jezeli ten pierwszy to antywirus i bez powodu to on sobie pracy programow nie zakłuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bil Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nod32krn.exe czy nod32.krn.exe? Jezeli ten pierwszy to antywirus i bez powodu to on sobie pracy programow nie zakłuca. To ten pierwszy. Po prostu chcem wylaczyc ten proces, jesli ktos ma jakies pojecie to niech pisze.Wiem ze to wlasnie nod32 koliduje z BearShare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) To ten pierwszy. Po prostu chcem wylaczyc ten proces, jesli ktos ma jakies pojecie to niech pisze.Wiem ze to wlasnie nod32 koliduje z BearShare.w Uruchom wpisujesz CMD, a poniższą komende wpisujesz do okna które się pojawi sc config "nod32krn" start= demand error= ignore i restartujesz komputer Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bil Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Spoko zadzialalo ale chodzi mi o cos mniej drastycznego. O to aby wylaczyc np w tej sesji ale pozniej zeby on dzialal. Tak ja ma to miejsce w menadzerze,moze jest jakis program ktory da sobie z tym rade? Ale i tak dziekuje za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) przeskanuj kompa jakims antyvirem online... bearshare ma kupe spy ktore nod blokuje tym samym zaklucajac jego prace.. ogolnie odradzam korzystanie z bearshare... mozna go zastapic duzo lepszymi programami ktore sa czyste od wirusow itp Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 cmd -> taskkill -im nod(cośtam).exe /f [enter] Coś jak kill -9 z nixów :] Na tyle skuteczne że potrafi skillować niektóre procesy systemowe, przy których normalnie pisze "odmowa dostępu" albo "to jest krytyczny proces systemu...". Czasem trzeba umieć szybko wpisywać "shutdown -a" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 taskkill NODa nie zabije. Ale o tym było w innym temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...