Diablo666 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Moze ktos cos o tym wie jak sciagnac np caly serwis tweak bo w trybie on-line jest wszystkoo bardzo trudno zobaczyc a szczegolnie forum.Wiec :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeLu Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Sciągnij sobie program Direct conect ++ Bardzo sie dobze scjaga a z www to zaduzo niescjagnies albo program DAP polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 poszukaj programu : teleportpro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 poszukaj programu : teleportpro Czyli za pomoca tego programu bede mogl sciagnac i podstrony danego serwisu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 poszukaj programu : teleportpro Czyli za pomoca tego programu bede mogl sciagnac i podstrony danego serwisu :?: dokładnie tak, też polecam ten programik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Sciągnij sobie program Direct conect ++ Nie wiem czy ty wiesz ale DC++ to jest program P2P do ściągania plików. (coś ala Kazaa tylko że lepsze 8) ) Więc nic nie ma wspólnego ze ściąganiem całych witryn. Do tego ja polecam Teleport Pro lub OfflineExplorer. A całego serwisu tweak'a z forum i tak nie ściągniesz bo byś ściągał chyba z miesiąc (zajmuje napewno dużoooo GB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Sciągnij sobie program Direct conect ++ Nie wiem czy ty wiesz ale DC++ to jest program P2P do ściągania plików. (coś ala Kazaa tylko że lepsze 8) ) Więc nic nie ma wspólnego ze ściąganiem całych witryn. Do tego ja polecam Teleport Pro lub OfflineExplorer. A całego serwisu tweak'a z forum i tak nie ściągniesz bo byś ściągał chyba z miesiąc (zajmuje napewno dużoooo GB) Takimi rzeczami jak sciaganie zajmie sie moj kumpel ale dzieki za rade 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgadzam się z przedmówcami program TelePort jest OK można ustawić na ile stron może się zagłebić (mam na myśli podstrony) Pozdrawiam co tu więcej pisać 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 uzywalem telporta i przesiadlem sie na offline explorer pro i wydaje mi sie ze jest lepszy od teleporta przynajmniej jesli chodzi o obsluge, ilosci funkcji dotyczacych zasysania i wogole jakos sie do niego przekonalem (do teleporta nie moglem :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hmm, nie wiem dokładnie(nie sprawdzałem) ale strony generowane dynamicznie nie da się chyba ściągnąć takimi programami - musiałyby "przepytywać" całą bazę danych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hmm, nie wiem dokładnie(nie sprawdzałem) ale strony generowane dynamicznie nie da się chyba ściągnąć takimi programami - musiałyby "przepytywać" całą bazę danych...czasem sie daje, niektore z nich (programow - np MOEP) maja takie cos co sie nazywa "harmonogram" i ustawiasz sobie co ile i jakie czesci strony ma programik pobrac (np. tylko zmodyfikowane rzeczy od jakiegos zalozonego momentu lub pliku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hmm, nie wiem dokładnie(nie sprawdzałem) ale strony generowane dynamicznie nie da się chyba ściągnąć takimi programami - musiałyby "przepytywać" całą bazę danych... Teleportpro doskonale sobie radzi ;-) przynajmniej z serwisem forum.purepc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 To ja mam kolejne pytanie odnośnie tego ściągania. Chcę ściągnąć cały taki serwis, gdzie dostęp do stron jest po zalogowaniu się na stronie. Mam nam konto i na stronce ładnie się loguję, ale jak ściągnę ten owy serwis teleportem czy Ofllinem to gdy z dysku chcę przeglądać, to nie mogę, bo prosi o logowanie. Gdy się zaloguję na stronach OFFLINE to przeżuca mnie automatycznie na strony ONLINE... Próbowałem z ocjami hasła, wpisywałem w programie login i hasło, ściągałem i to samo, nic nie dawało efektu. Nooo, dwa razy mi się udało, ale potem już nie... Jest tam pełno opcji, może ktoś wie jak to ustawić pod kątem loginu i hasła?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 pomyslcie sobie co sie zacznie dziac jak tak zrobie na raz wiecej osob. Czy naprawde potrzebujesz calego tweaka na dysku? Czy nie wystarczy wchodzic normalnie wyszukac tego co Cie interesuje i przeczytac ? No chyba, ze masz modem, to inna sprawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...