bonco Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam dziwny problem próbuje podłączyc sie do kanalu mojego klanu ale za nic w swiecie niemoge ciągle tylko error na stronie Ts tutaj: http://goteamspeak.com/index.php?page=faq&id=4&item=16 / pisze cos o odblkowaniu tego portu 8767 w firewallu jak odblokowac port w zone alarm?,potrafi ktos pomoc? jak cos korzystam z sieci lokalnej. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Odinstaluj i wgraj jakiegoś dobrego antywira z ochroną non-stop. Na przykład avasta lub nortona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Odinstalowac Firewall i wgrac antywira czy Ts i antywira? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 tylko firewalla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No tak zrobilem nawet formata i w tej chwili niemam zadnych firewalli itd. ale Ts niedziala kicha jednym słowem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeśli Twój dostawca (sąsiad? :P) używa do neta reutera. Musisz mu podać te porty a on jak tylko odblokuje rozwiąże kłopot. Sry ale dopiero przeczytałem że masz LAN-a :/ więc sądziłem że tylko firewall może winić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeśli Twój dostawca (sąsiad? :P) używa do neta reutera. Musisz mu podać te porty a on jak tylko odblokuje rozwiąże kłopot. Sry ale dopiero przeczytałem że masz LAN-a :/ więc sądziłem że tylko firewall może winić. Jezeli masz w lanie i masz dobry układ z adminem to ci moze nawet przekierowac te porty pod twoje IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ja też mam w lanie i problem miałem tylko przez pierwszy dzień, potem porty na routerze admin mi poodblokowywał i wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To bede musiał walic do admina on micos gadał ze sam moge odblokowac ten port w zonealarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Co z tego ze w zone odblokujesz jak masz bloka na lanie?Chyba ze nie sa zablokowane. A i polecam usunac tego Zone i zainstalowac Outposta + Avast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) No odblokowal mi port 8767 i działaja mi adresy typu banita.pl itd. ale z kolei neidziałaja mi takie : 81.128.75.172:9009 lub podobne - port 9009 jest odblokowany a i tak niedziala :/ wie ktos co to moze byc? Edytowane 6 Maja 2006 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Musi Ci jeszcze przekierować porty na twój adres ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Czyli musi mi przekierowac te wsyztskie porty które odblokował na mój adres Ip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Taa. Jak masz firewalla to tam też sprawdz i wylacz pseudo-firewalla SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...