Sushan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam problem bo chce ściągnąć wentylator z procesora s478 obpinam te białe łapki i co dalej ps soory z durny topic ale prosze o pomoc jak nabliższym wasie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Szukanie nie boli http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=185890. Tak jak tam piszą trzba się "uporać" z zaczepami (2 z góry i 2 z dołu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 masz dodatkowo taki koszyk i musisz odpiąć 2 plastikowe pałąki, które są połączone własnie z tymi 2 dźwigniami (jak 1 ściągałem cooler z tego socketu też sie głowiłem co to go tam trzyma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...