partyboy666 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 witam, mam dziwny, ale nurtujacy mnie od dawna problem... czy da sie cos zrobic, zeby mozna bylo wyjsc z kazdej gry za pomoca np. ALT + TAB, do windowsa ?? kiedys jak mialem voodoo3 to moglem wyjsc z kazdej gry bez problemow, pozniejsze karty mi na to nie pozwalaly.. czy jest to jednak wina karty ?? chcialbym miec mozliwosc wyjscia w trakcie gry (bez wylaczania jej) do windowsa np. na gg czy jakas stronke odpalic... trick alt+tab dziala w ~20% gier... macie jakies pomysly ???? dzieki i pozdro partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 witam, mam dziwny, ale nurtujacy mnie od dawna problem... czy da sie cos zrobic, zeby mozna bylo wyjsc z kazdej gry za pomoca np. ALT + TAB, do windowsa ?? kiedys jak mialem voodoo3 to moglem wyjsc z kazdej gry bez problemow, pozniejsze karty mi na to nie pozwalaly.. czy jest to jednak wina karty ?? chcialbym miec mozliwosc wyjscia w trakcie gry (bez wylaczania jej) do windowsa np. na gg czy jakas stronke odpalic... trick alt+tab dziala w ~20% gier... macie jakies pomysly ???? dzieki i pozdro partyboy666 Ja naciskam ztrl+at+del i cos robie potem jak zamkne menedżer zadań to mi wraca do gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja naciskam ztrl+at+del i cos robie potem jak zamkne menedżer zadań to mi wraca do gryi to nie zawsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 i to nie zawsze...ja naciskam na znaczek windowsa na klawiaturze lub kombinacja ctrl + esc .i minimalizacja do paska, no ale te metody nie zawsze działają tak samo jak inne z resztą hehe :lol2: .Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Alt + tab zmienia Ci aktywna aplikacje. Przed odpaleniem gry wlacz np firefoxa i po nacisnieciu ALT + TAB przeskoczy Ci do windy a konkretnie firefoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 na przykladzie quake III: Ja naciskam ztrl+at+del i cos robie potem jak zamkne menedżer zadań to mi wraca do grymenedzer sie pokazuje, ale jest on na tle quaka i tylko on jest widoczny - wiec nie da rady niestety w tym przypadku ja naciskam na znaczek windowsa na klawiaturze lub kombinacja ctrl + esc .i minimalizacja do paska, no ale te metody nie zawsze działają tak samo jak inne z resztą heheto niestety kompletnie nie dziala w tym przypadku :) Alt + tab zmienia Ci aktywna aplikacje. Przed odpaleniem gry wlacz np firefoxa i po nacisnieciu ALT + TAB przeskoczy Ci do windy a konkretnie firefoxa.to rowniez nie dziiala.... PS: kiedys na tym voodo3 jak wspomnialem (tez na quaku 3 :) ), jak wcisnalem alt + tab (nawet jak nie mialem innej aplikacji wlaczonej) to po prostu quake sie minimalizowal i moglem wsszystko robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 na przykladzie quake III: menedzer sie pokazuje, ale jest on na tle quaka i tylko on jest widoczny - wiec nie da rady niestety w tym przypadku to niestety kompletnie nie dziala w tym przypadku :) to rowniez nie dziiala.... PS: kiedys na tym voodo3 jak wspomnialem (tez na quaku 3 :) ), jak wcisnalem alt + tab (nawet jak nie mialem innej aplikacji wlaczonej) to po prostu quake sie minimalizowal i moglem wsszystko robic. to po co zmieniles na 7900GT :lol: - oczywiscie zarcik nie zalezy to od karty graficznej, ale raczej od oprogramowania i systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Na niektóre wyjątkowo uporczywe gry nie ma chyba sposobu... Ale np. w przypadku Wolfensteina ET (i z pewnością różnych innych gier) istnieje miniprogramik ET Minimizer, który trzeba odpalić przed grą, a następnie w czasie gry nadusić Alt+Z żeby zrzucić ją na pasek. Bez tego w ogóle nie dało się tej gry zminimalizować. Może poszukaj czegoś takiego dla Quake III ?? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ja zawsze minimalizuje klawiszami ALT+ESC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 W życiu nie widziałem, aby jakaś gierka na silniku Q3 dała się minimalizować. Na pewno nie Quake 3, nie pod 2000/XP/2003. Jeśli uda Ci się zminimalizować niektóre gierki, to wracając do nich otrzymujesz czarny obraz lub zjechane kolory. Z przycisków jest jeszcze Win+M lub nawet sam Win (niektóre gierki same sie minimalizują). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...