agdziepepsi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kombinuję już jakiś czas i nie udało mi się ukryć pewnej ikony w pasku powiadomień (to jest ten po prawej stronie). Ma ktoś jakiś pomysł jak tego dokonać? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 kliknij na Dostosuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agdziepepsi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzięki wielkie, ale jak to zrobiłem to okazało się że to tylko częściowe rozwiązanie:/ Bo chciałbym całkowicie usunąć tą ikonę z tego paska, tak żeby nie było jej widać ale zeby program chodził sobie bez przeszkód w tle;] można coś z tym zrobić? Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez agdziepepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzięki wielkie, ale jak to zrobiłem to okazało się że to tylko częściowe rozwiązanie:/ Bo chciałbym całkowicie usunąć tą ikonę z tego paska, tak żeby nie było jej widać ale zeby program chodził sobie bez przeszkód w tle;] można coś z tym zrobić?nie ma takiej możliwości, jeżeli twórca programu nie zaprogramował takiej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możesz jedynie usunąć wszystkie ikonki za pomocą programiku TweakUI, ale takie rozwiązanie cię chyba nie urządzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agdziepepsi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no też raczej nie... Sprawdzę jeszcze Tray Wizarda, bo podobno to jeszcze może być rozwiązanie;] ale nadal będę b.wdzięczny za Wasze podpowiedzi;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agdziepepsi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 oki chciałem powiedzieć że cel został osiągnięty;] dzięki 4 all którzy chcieli pomóc!!;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ok. Może na przyszłość dodaj przepis na osiągnięcie tego celu dla potomnych? :> Tray Wizard? Czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...