giusepe Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam, mam fajna stara niemiecka mape mojej okolicy (bawie sie w treasure hunting) bardzo przydala by mi sie taka mapa na scianie: sklada sie z dwoch plikow 1. rozmiar 11000x13230 2. rozmiar 8736x11574 oba pliki tif, czy jest jakis dobry program ktory wydrukuje mi to w realnej wielkosci dzielac obraz na kartki a4 ktore pozniej sobie poskladam w calosc ? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1Ck3r Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 moze to da rade http://homokaasu.org/rasterbator/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Maximum file size is 1 Mb! Uploading larger files will fail. niestety program polegl ;/ a zapowiadal sie fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 SPRÓBUJ TEGO (POSTERIZA v1.1.1) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Potnij te skany w jakimkolwiek programie graficznym na mniej więcej równe kawałki np. plik 8000x6000 potnij na 4 pliki w rozdz. 4000x3000. Wrzuć je do Worda, ustaw dla każdego taki sam wymiar i drukuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Pogrzeb w opcjach sterownika od drukarki. HP 940c mialo taka opcje, Canon IP3000 chyba tez ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ściągnij sobie demo Corela, odpal photopainta, załaduj obrazki, naciśnij F1 i poszukaj drukowania grafiki o dużych rozmiarach :D Nie używałem tego nigdy, ale skoro jest, to pewnie działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 canon ip 3000 ma na 100% taką opcję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Robiłem coś takiego z poziomu sterownika drukarki. Nie chce ukrywać, że efekt był badziewny. Polecam poszukać jakoegoś taniego plotera/riso i zlecieć coś takiego. Ja za A1 wyplotu płaciłem jakieś 30 zł tak więc koszt nie zabija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Tez robilem takie cos w pracy, na HP 6110. Wyszlo paskudnie, za mala precyzja jest tych urzadzen. Lepiej zlecic to specjalistycznej firmie. Drozej wcale nie musi wyjsc niz tusz w domowych warunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...