begi89 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 czy taki monitor bedzie dobry do gier? Gateway VX-755 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kup sobie na allegro 21" CRT uzywke ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
begi89 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kup sobie na allegro 21" CRT uzywke ... mysle ze 21cali to za duzo patrzac na srodek (zazwyczaj celownik) widze wszystko co sie dzieje wokol mnie a przy 21 bede musial wodzic wzrokiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 mysle ze 21cali to za duzo patrzac na srodek (zazwyczaj celownik) widze wszystko co sie dzieje wokol mnie a przy 21 bede musial wodzic wzrokiem :( Akurat to nie jest tak ... łatwiej się gra na większym ... ja mam 19" CRT i moje wyniki w np. Battlefield 2 są bardzo dobre. Gdybym miał monitor 24" grało by się jeszcze lepiej bo więcej widać (drobne elementy są większe i łatwiej dostrzec przeciwnika). Jedynym głosem przeciw wielkiemu monitorowi to miejsce - głównie mam na myśli CRT które zajmuje go dużo a nie każdy może poświęcić tyle przestrzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
begi89 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Akurat to nie jest tak ... łatwiej się gra na większym ... ja mam 19" CRT i moje wyniki w np. Battlefield 2 są bardzo dobre. Gdybym miał monitor 24" grało by się jeszcze lepiej bo więcej widać (drobne elementy są większe i łatwiej dostrzec przeciwnika). Jedynym głosem przeciw wielkiemu monitorowi to miejsce - głównie mam na myśli CRT które zajmuje go dużo a nie każdy może poświęcić tyle przestrzeni. a grales na 17?? napeno na 19 gdy sie cos zauwazy ( przez wielkosc monitora ) nie bedziesz widzial wiekszoci np tylko to co sie dzieje w rogu . gdy na celujesz w to miejsce to sie patrzysz sie na srodek i nie widzisz to co sie dzieje w rogach... i tak w kolko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Grałem na 15" ( 3 lata ) , 17" (ponad rok), 19" (4 lata) i wiem jak to wygląda w praktyce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...