boolk Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam moj problem polega na tym ze w stanie normalnego uzytkowania temeratura wynosi ok 43-45 stopni o jest wszytko OKA Gdy uruchomie jakas gre temperatura skacze do ok 52 stopni i wentylator na procku strasznie wyje moj procek to pentium 3.0 630 werja box jesli ktos cos wie na ten temat prosze o pomoc . Pozdrawiam Ps. nieraz jak zapodam jakis programik dzieje sie to samo. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A wyczysciles go z kurzu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Glupie pytanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Ta temp. jest normalna dla p4 a wyje dlatego, ze wchodzi na wyzsze obroty, bo podnosi sie temp. Nie chcesz zeby wylo - zmien chlodzenie na bardziej wydajne/cichsze. Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wczesniej mialem Celerona 2,4 i mi tak nie wyl , a te wycie przy pentaku naprawde jest brutalne jak by suszarke do wlosow ktos wlanczyl, jesli naprawde to jest normalne przy pentakach to dziwne <_< . Radiator i wetylator sa czysciutke wiec to nie wina zabrudzenia , wedlug mnie to jakos mozna to zlikwidowac ( ale nie znam sie do konca na tym) dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorn123 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 znam to :) dlatego zmienilem na artica (coprawa ja mam jeszcze 3,0 na 478) chcesz ciszej = nowe chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killzone Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ja proponuje do P4 Chłodzenie Gigabajta jezeli chodzi ci o cisze to ten model Jest Wysmienity :D:DOpczaj samGigabyte G-Power BL (PDU21-MF) SPoko wentyl :D:D dobra pasta i masz błogą cisze nawet w stresie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 pentiumy seria 600:) glosne boxowe chlodzenie:) arctic freezer 7 protanio i wydajnie albo scythe katana :) PS. widzial ktos w polsce katane tylko pod 775? bo na jakims tescie zagranicznym bylo takie wydanie(o wiele prostsze montowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 PS. widzial ktos w polsce katane tylko pod 775? bo na jakims tescie zagranicznym bylo takie wydanie(o wiele prostsze montowanie)przeciez katana jest na wszystkie podstawki, wiec nie do konca rozumie twoje pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...