M@C Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czy opłaca mi się kupić ten monitor na allegro bo nie wiem czy koleś ściemnia, bo ma trochę negatywów i nie chce na darmo kasy marnować. http://www.allegro.pl/item100396288_super_..._gwar_fvat.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) nie kupuj edit: w nziszej cenie sa chyab 21"monitory tyle ze z niepłaskim ekranem, ale pewnosci nie mam.. Kumpel cos jakis czas temu kupił, jest zachwycony... Jakiegos philipsa bliance. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To niezła 19 z 6 mc gw. ale widziałem w podobnej cenie 21" z 12 mc gw. czyli nie kupuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@C Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dzięki za komentarze, ale chyba kupię jakąs inną 19 bo 21 to chyba trochę duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...