foxwq1 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mam dysk ata 40 gb i sata2 300 gb chce aby system ruszał z 300 gb ale jak wszystko podepne (tylko dysk sata2) to instalator winxp sp2 nie widzi tego dysku. gdy uruchomie windows z dysku 40 gb to on widzi dysk sata2 jako slave co robic mecze sie z tym ze 4 godziny pomózcie plis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a sterowniki do SATA podane przy instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Najpierw pobierz (jeśli nie masz na dyskietce) stery do SATA i podczas instalacji instalator pyta o dodatkowe stery (klawisz F2 chyba), wskazujesz je i potem już normalka. XPSP2 ma już chyba obsługę SATA ale nie mam pewności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A widzisz wystarczy zajrzec do instrukcji, albo poszukac na forum. Bo nie raz nie dziesiec razy bylo to walkowane. Po: 1 jezeli jest to Samsung wsadz zworke tak aby dysk ten stal sie dyskiem sata1 2 zacznij instalacje windowsow, wcisnij F6 jak poprosi aby dodac sterowniki scsi, wkladasz dyskietke, podajesz sterownik i wsio dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxwq1 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 dzieki bardzo :))) i tak mam problem : nie mam fdd :) hi hi ale dzieki juz wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...